Gastendoekjes Pro-Star 40x50 cm van hotelkwaliteit

Filter
Gastendoekje Antraciet 40x50
Deze gastendoekjes 40 x 50 cm zijn uitgevoerd in volumineuze 500 grams walkbadstof kwaliteit en kleurvast reactief antraciet geverfd, hiermee ziet dit hotelwaardig gastendoekje van gekamd katoen uit onze professional badtextiel collectie er goed uit.
3,29
Gastendoekje Walnoot 40x50
Goed absorberend fluffy gastendoekje in een mooie aardse Walnoot tint. Deze luxe gastendoek 40x50 met decoratieve borders is uitgevoerd in volumineuze 500 grams walkbadstof kwaliteit en kleurvast reactief geverfd en blijft hiermee lang mooi.
3,29
Gastendoekje Aubergine 40x50
Deze aubergine kleurige gastendoekjes in het formaat 40 x 50 centimeter uit onze collectie hotel handdoeken geven een luxe uitstraling aan je toilet. Het gastendoekje is uitgevoerd in 500 grams zachte walk- badstof kwaliteit van 100% gekamd katoen.
3,29
Gastendoekje Zwart 40x50
Met deze zachte zwarte gastendoekjes ervaar je pure hotel luxe! Dit gastendoekje heeft een formaat van 40 x 50 cm en is uitgevoerd in volumineuze 500 grams walkbadstof van 100% gekamd katoen, bovendien is het kleurvast reactief zwart geverfd.
3,29
Gastendoekje Donkerblauw 40x50
Mooi donkerblauwe gastendoekjes in volumineuze 500g/m² walkbadstof kwaliteit met een hoge absorptiegraad. Dit gastendoekje is 40 bij 50 cm groot, heerlijk zacht en kleurvast geverfd. De zoomranden zijn dubbel gestikt afgewerkt tegen uitrafelen.
3,29
Gastendoekje Aqua blauw 40x50
Frisse Aqua blauw gekleurde gastendoekjes in volumineuze 500g/m² walkbadstof kwaliteit met een hoge absorptiegraad. Dit gastendoekje is 40 bij 50 cm groot, heerlijk zacht en kleurvast geverfd. De object zoomranden zijn dubbel gestikt tegen uitrafelen.
3,29
Gastendoekje Oranje 40x50
Walk- badstof gastendoekje van 100% gekamd katoen in het formaat van 40 x 50 cm. Deze luxe 500 grams mini handdoek is kleurvast reactief oranje geverfd en uitgevoerd in hotel kwaliteit met dubbel gestikte zoomranden.
3,29
Gastendoekje Olijfgroen 40x50
Dit luxe olijfgroen gastendoekje van zachte walk- badstof heeft een geweldige absorptie en is hiermee uitstekend geschikt voor gezicht, handen en lichaam. De borders zijn voorzien van decoratie viscose strepen en de zoomranden zijn dubbel gestikt.
3,29
Gastendoekje Crème 40x50
Met zachte crème kleurige gastendoekjes ga je voor chique! Dit luxe gastendoekje crème heeft een hoge absorptiegraad, decoratieve borders en een formaat van 40 x 50 cm en is uitgevoerd in volumineuze 500 grams walkbadstof kwaliteit.
3,29
Gastendoekje Kiwi groen 40x50
Het Kiwi groen van dit gastendoekje geeft je een relax gevoel en absolute rust. Deze luxe gastendoek 40x50 met decoratieve borders is uitgevoerd in volumineuze 500 grams walk- badstof van 100% gekamd katoen en kleurvast reactief geverfd.
3,29
Gastendoekje Framboos 40x50
Framboos kleurige gastendoekjes in het formaat 50 bij 100 cm van zachte walk-badstof. Dit gastendoekje uit onze professional collectie zien er niet alleen goed uit, maar is door de kwaliteit tevens hotel waardig, een echte aanrader en verkrijgbaar met sta
3,29
Gastendoekje Geel 40x50
Walk- badstof gastendoekje 40x50 cm van hotelkwaliteit met een hoge absorptiegraad in een fris geel zomerkleurtje. Deze luxe 500 grams gastendoekjes van gekamd katoen zijn kleurvast reactief geverfd en uitgevoerd met dubbel gestikte zoomranden.
3,29
Gastendoekjes Pro-Star 40x50 cm van hotelkwaliteit

Zet de puntjes op de i en maak je badtextiel compleet met bijpassende gastendoekjes. Deze gastendoekjes zijn net zoals onze complete hotelkwaliteit badtextiel collectie van 100% gekamd katoen en verkrijgbaar in twaalf modieuze effen kleuren. Een gastendoekje hang je meestal naast het fonteintje op het toilet of op badkamer voor gebruik tijdens de persoonlijke verzorging. De praktijk wijst uit dat deze mini handdoeken van 40 x 50 cm meestal worden gebruikt voor het drogen van handen, echter ook bij gezicht, voet of een tussentijdse persoonlijke verzorging komen gastendoekjes goed van pas en blijven grote handdoeken fijn in de kast, wel zo hygiënisch en milieubewust.

Walk- badstof gastendoekjes van hoge kwaliteit

Deze walkbadstof gastendoeken zijn geproduceerd met uitsluitend hoogwaardig ringgaren van 100% gekamd katoen en afgewerkt met dubbel gestikte zoomranden zodat ze niet uitrafelen. Bovendien zijn de doekjes kleur en vormvast en kunnen gewassen worden op maximaal 60°Celsius, tevens zijn ze pluisarm en hiermee is de wasdroger de grootste vriend en maakt de gastendoekjes bovendien heerlijk zacht en volumineus.

  • Hotelkwaliteit, 500 grams walkbadstof
  • Hoogwaardig ringgaren van gekamd katoen
  • Hoogwaardige afwerking, dubbel gestikte zoomranden
  • Pluisarm, vormvast, zacht en volumineus
  • Zeer goed absorberend vermogen
  • Decoratieve ingeweven viscose strepen
  • Kleurvast reactief verf procedé
  • Lang blijvend mooi en gegarandeerd een zeer lange levensduur.