Terug

Corona ozon (o3) ontladingsbuis

  • AC: OGR1002
  • Op voorraad: 5

Reserve o3 ontladingsbuis vervangonderdeel voor een optimale werking van je ozongenerator. Deze ontladingsbuis is het juiste model voor onze ozongenerator Biozone ll en past tevens in ons oude model : Ozonmatic (zonder timer).

134,95

+ -

Productomschrijving

Corona ozon (o3) ontladingsbuis

Deze ontladingsbuis is het juiste model voor onze ozongenerator Biozone ll en past tevens in ons oude model ozonmatic.  De corona ontladingsbuis gaat bij normaal gebruik ongeveer 800 tot 1000 uren mee. Voor een optimale ozon productie raden wij aan de ontladingsbuizen minimaal om de 12 maanden te vervangen al is het aantal draaiuren niet bereikt. Indien het apparaat vaak wordt ingezet in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid is het raadzaam de buis nog frequenter te vervangen, bovendien is de opbrengst ozon boven een luchtvochtigheidsgraad van 60% niet optimaal en kan een langere behandelingstijd nodig zijn.

Hoge opbrengst ozon tegen lage in bedrijfskosten

  • Corona-ontladingsbuis type: 1-250-45
  • Output: 5000 mg/u
  • Maximale ozonuitstoot: 5 ppm
  • Levensduur min. 12 maanden of 800 tot 1000 uren
  • Gemiddelde kostprijs van slechts € 0,16 per uur.

WAARSCHUWING!
Deze krachtige ontladingsbuis is ontworpen voor shock behandeling met hoge concentraties ozon en enkel bedoeld voor gebruik in goed afgesloten ruimtes door professionals. Ozongenerators mogen nooit operationeel zijn in aanwezigheid van mens en/of dier (verwijder ook alle planten).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Corona ozon (o3) ontladingsbuis

Corona ozon (o3) ontladingsbuis

134,95

Neweco 10 / 10 - 34 Reviews @ Webwinkelkeur