Terug

 • Levering uit voorraad van eigen productie
 • Staffelkortingen bovenop onze concurrerende prijzen
 • Meer dan 95.000 tevreden klanten

Microvezeldoeken in bulk voor facilitaire dienstverleners

Microvezeldoeken in bulk voor facilitaire dienstverleners

Als professioneel schoonmaakbedrijf of als bijvoorbeeld facilitaire dienstverlener heb je gedurende de dag behoorlijk wat schoonmaakdoeken nodig. Speciaal voor die bedrijven die kwaliteit van de materialen hoog in het vaandel hebben staan, biedt NewEco bulk microvezeldoeken aan voor een vriendelijke en professionele prijs. Omdat niet elke schoonmaakklus vraagt om dezelfde microvezeldoek, hebben we een aantal kwaliteiten in het assortiment. Zo weet je altijd zeker dat de bulk microvezeldoeken die je bestelt perfect aansluiten bij je behoefte.

Bulk microvezeldoeken voor professioneel gebruik

Professionals stellen hoge eisen aan hun materiaal. De NewEco microvezeldoeken in bulkverpakking zijn daarom allemaal van premium kwaliteit en staan garant voor duurzaamheid en efficiënte reiniging zonder schoonmaakmiddelen. Juist voor mensen die dagelijks vaak gebruik maken van een microvezel schoonmaakdoek, bieden de NewEco doeken een enorme ontlasting van het milieu. Van sanitairdoeken tot glasdoeken, NewEco heeft de schoonmaakoplossing die u zoekt. Na gebruik kun je de microvezeldoeken eenvoudig wassen in de wasmachine wassen, altijd zonder wasverzachter, zodat ze in no-time weer klaar zijn voor gebruik.

Goedkoop microvezeldoeken in bulk kopen

Het ligt niet voor de hand maar uiteraard kun je als particuliere gebruiker ook gebruik maken van de aantrekkelijk prijs die we je bieden voor onze bulk microvezeldoeken. Je zult nooit meer verlegen zitten om een schone doek en mocht er onverhoopt eens eentje sneuvelen, dan heb je genoeg voorraad om verder te kunnen met je schoonmaak. Onze bulk microvezeldoeken zijn er met een aantal verschillende kwaliteits- en toepassingseigenschappen. Zo zijn er de professionele doeken die extra duurzaam en stevig zijn, maar ook speciale glasdoeken die ervoor zorgen dat je alle glasoppervlakken streeploos en zonder te krassen kunt reinigen.

 • Al deze B2B microvezel schoonmaakdoeken zijn bulk verpakt
 • Zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding
 • Voorzien van white label wasvoorschriften.

Afhankelijk van het type zitten onze B2B microvezeldoeken in dozen van 200 of 300 stuks.

Vragen over dit assortiment, de doeken testen of opzoek naar andere doeken/kleuren? Bel: 085 486 41 21

Lees meer Sluiten

Filter

  • Microvezeldoek facility € 0,79 inh. 200 st.

  Microvezeldoek facility € 0,79 inh. 200 st.

  Professionele 320 grams microvezeldoek waarvan een zijde met korte en een met lange microvezels die bijzonder goed vet, vuil & vocht absorberen. Aanbevolen voor en door professionals in de facilitaire dienstverlening. Inhoud doos 200 stuks/kleur.

  158,-

  158,-

  + -
  • Microvezeldoek standaard € 0,48 inh. 300 st.

  Microvezeldoek standaard € 0,48 inh. 300 st.

  Onze microvezeldoek standaard 40x40 cm is zeer voordelig maar desondanks beschikt deze schoonmaakdoek over een fijne microvezel structuur met uitstekende reinigende capaciteiten voor alledaagse werkzaamheden. Inhoud 300 stuks/kleur.

  144,-

  144,-

  + -
  • Microvezeldoek facility stretch € 0,78 inh. 300 st.

  Microvezeldoek facility stretch € 0,78 inh. 300 st.

  De microvezeldoek facility stretch 40x40 cm is een soepele schoonmaakdoek met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding waarvan de zachte microvezel structuur bijzonder goed vet en vuil verwijderd en opneemt. Inhoud: 300 stuks/kleur.

  234,-

  234,-

  + -
  • Microvezeldoek facility € 0,79 inh. 200 st.

  Microvezeldoek facility € 0,79 inh. 200 st.

  Professionele grijze microvezeldoek van 38x40 cm waarvan een zijde met korte en een met lange zachte microvezels. Deze allround 320 grams B2B microvezeldoek grijs is geschikt voor: autopoetsers, glazenwassers, horeca, etc. Inhoud 200 stuks.

  158,-

  158,-

  + -
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Neweco 10 / 10 - 31 Reviews @ Webwinkelkeur