Non-woven microvezel schoonmaakdoeken

Non-woven Allesdoek
De witte Neweco® microvezel non-woven allesdoek 60x45cm is er een die klamvochtig het beste resultaat geeft en alle gladde glanzende oppervlakken in een handeling en zonder schoonmaakmiddelen absoluut streeploos reinigt zonder nadrogen.
3,29
NewMicro non-woven microvezeldoeken grijs
Grijze non-woven microvezel allesdoeken staan mooi in de horeca en maken in recordtijd alle gladde oppervlakken hygiënisch schoon. Deze pluisvrije non-woven schoonmaakdoek is bovendien zeer hygiënisch, 99.9% van alle bacteriën worden met gemak opgenomen.
2,25
NewMicro non-woven microvezeldoeken
De non-woven microvezel schoonmaakdoeken newmicro 40 x 40 cm blauw die zijn geproduceerd uit flinterdunne microvezels reinigen razendsnel en zonder strepen hardnekkig vet en vuil van alle gladde oppervlakken zonder schoonmaakmiddelen.
2,25
NewMicro non-woven microvezeldoeken groen
Onze professionele non-woven microvezeldoeken groen verwijderen met het grootste gemak en in recordtijd vet en vuil van gladde oppervlakken. Klamvochtig geven dit type non-woven schoonmaakdoeken een streeploos eindresultaat zonder nadrogen!
2,25
NewMicro non-woven microvezeldoeken geel
Deze microvezeldoeken geel hebben door de unieke non-woven technologie een stervormige structuur van microfilamentvezels met de capaciteit om klamvochtig vettige vervuiling moeiteloos op te nemen zoals geen andere schoonmaakdoek dat kan.
2,25
NewMicro non-woven microvezeldoeken roze
Deze roze non-woven microvezeldoekjes mogen niet in je schoonmaak uitzet ontbreken. Klamvochtig verwijderen non-woven doeken snel vet, vuil en 99,9% bacteriën en zijn daarmee ideaal bij de schoonmaak van gladde oppervlakken in sanitaire voorzieningen.
2,25
Non-woven microvezel schoonmaakdoeken

Sommige plekken vereisen speciale aandacht als het gaat om hygiëne en grondige reiniging. NewEco non-woven ultra microvezel schoonmaakdoeken zijn ontwikkeld om aan de hoogste eisen van antibacteriële reiniging te voldoen. De schoonmaakdoeken zijn gemaakt van non-woven microvezel, die naast een zeer hoog reinigend vermogen ook beschikken over antibacteriële eigenschappen. Dit maakt de non-woven doeken dan ook bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld de reiniging van praktijkruimtes en zelfs voor reiniging van ruimtes in ziekenhuizen bieden de non-woven ultra microdoeken van NewEco uitkomst.

Eenvoudig te reinigen en duurzame non-woven microvezel

Door het speciale productieproces is de dichtheid van de vezels in de schoonmaakdoeken bestand tegen hogere temperaturen. De microvezel doeken zijn in de wasmachine te reinigen op 95º, waardoor bacteriën worden gedood en de doeken langdurig te gebruiken zijn. De non-woven ultra microvezeldoeken zijn zeer geschikt voor het reinigen van gladden oppervlakken waar grondige hygiëne noodzakelijk en wenselijk is. Ook voor de reiniging van sanitair zijn de microvezeldoeken uitermate geschikt. De doeken zijn zeer zacht en beschadigen de schoon te maken oppervlakken niet.

Non-woven ultra is breed inzetbaar

De non-woven microvezeldoeken zijn door hun samenstelling en eigenschappen breed inzetbaar voor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden en geschikt voor alle gladde oppervlakken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Praktijkruimtes van de tandarts of huisarts
  • Sanitair
  • Keukens
  • Badkamers
  • Ramen, glas en spiegels
  • Brillen, tv's, tablets en lenzen.

De microvezeldoeken reinigen krasloos en streeploos. Omdat bij het gebruik van deze microvezeldoeken geen schoonmaakmiddel hoeft te worden toegevoegd om tot een smetteloos resultaat te komen, spaar je ook nog eens het milieu. Het enige dat je hoeft te doen is de schoonmaakdoek met lauwwarm water bevochtigen. Microvezel heeft de unieke eigenschappen dat het vuil en bacteriën opneemt en vasthoudt. De doeken zijn zeer duurzaam en gaan jaren mee bij normaal gebruik en inachtneming van de wasvoorschriften. NewEco microvezeldoeken staan in elke situatie aan de basis van een hygiënische en milieuvriendelijke schoonmaakoplossing.