Terug

  • Gratis verzending in Nederland & België
  • staffelkortingen bovenop onze concurrerende prijzen
  • Meer dan 100.000 tevreden klanten

Non-woven microvezel schoonmaakdoeken

Non-woven microvezel schoonmaakdoeken

Sommige plekken vereisen speciale aandacht als het gaat om hygiëne en grondige reiniging. NewEco non-woven ultra microvezel schoonmaakdoeken zijn ontwikkeld om aan de hoogste eisen van antibacteriële reiniging te voldoen. De schoonmaakdoeken zijn gemaakt van non-woven microvezel, die naast een zeer hoog reinigend vermogen ook beschikken over antibacteriële eigenschappen. Dit maakt de non-woven doeken dan ook bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld de reiniging van praktijkruimtes en zelfs voor reiniging van ruimtes in ziekenhuizen bieden de non-woven ultra microdoeken van NewEco uitkomst.

Eenvoudig te reinigen en duurzame non-woven microvezel

Door het speciale productieproces is de dichtheid van de vezels in de schoonmaakdoeken bestand tegen hogere temperaturen. De microvezel doeken zijn in de wasmachine te reinigen op 95º, waardoor bacteriën worden gedood en de doeken langdurig te gebruiken zijn. De non-woven ultra microvezeldoeken zijn zeer geschikt voor het reinigen van gladden oppervlakken waar grondige hygiëne noodzakelijk en wenselijk is. Ook voor de reiniging van sanitair zijn de microvezeldoeken uitermate geschikt. De doeken zijn zeer zacht en beschadigen de schoon te maken oppervlakken niet.

Non-woven ultra is breed inzetbaar

De non-woven microvezeldoeken zijn door hun samenstelling en eigenschappen breed inzetbaar voor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden en geschikt voor alle gladde oppervlakken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Praktijkruimtes van de tandarts of huisarts
  • Sanitair
  • Keukens
  • Badkamers
  • Ramen, glas en spiegels
  • Brillen, tv's, tablets en lenzen.

De microvezeldoeken reinigen krasloos en streeploos. Omdat bij het gebruik van deze microvezeldoeken geen schoonmaakmiddel hoeft te worden toegevoegd om tot een smetteloos resultaat te komen, spaar je ook nog eens het milieu. Het enige dat je hoeft te doen is de schoonmaakdoek met lauwwarm water bevochtigen. Microvezel heeft de unieke eigenschappen dat het vuil en bacteriën opneemt en vasthoudt. De doeken zijn zeer duurzaam en gaan jaren mee bij normaal gebruik en inachtneming van de wasvoorschriften. NewEco microvezeldoeken staan in elke situatie aan de basis van een hygiënische en milieuvriendelijke schoonmaakoplossing.

Lees meer Sluiten

Filter

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Neweco 10 / 10 - 31 Reviews @ Webwinkelkeur