Sluiten

Brillendoekjes full color bedrukken

Al vanaf 500 stuks kun je bij ons microvezel brillendoekjes full color 4.0 met je logo of eigen ontwerp bedrukken. Tegen kleine meerprijs kunnen wij na het drukken de brillendoekjes per stuk voor je verpakken in een transparant glanzend polyzakje met kleefsluiting voor een extra luxe en blijvend schone uitstraling. Vraag geheel vrijblijvend offerte aan!
Bel nu: +31 (0)85 486 41 21

Brillendoekjes bedrukken met strenge kwaliteitscontrole

Bij het bedrukken van onze hoogwaardige microvezel brillendoekjes bedrukken besteden veel zorg en aandacht aan de bedrukking, iedere bestelling gepersonaliseerde brillendoekjes voldoet dan ook aan onze strenge normen:

 • Topkwaliteit 4.0 Full color bedrukking
 • Brillendoekjes gemaakt van hoogwaardige microvezels
 • Eventueel verpakt in mooi hoogglans polyzakje met kleefsluiting
 • Een vetvrije en streeploze reiniging van brillenglazen
 • Telkens weer bruikbaar, een duurzame reclame
 • Snelle levertijden, door productie binnen de EU
 • All-in prijzen: advies/hulp, brillendoekjes, bedrukken, verzenden & incl. BTW
 • Geschikt voor: brillen , opticiens, displays, DVD/Blu-ray , camera's, touchscreens, GSM, etc.

Onze microvezel brillendoekjes zijn van hoge kwaliteit en zeer soepel zodat brillen met het grootste gemak gereinigd kunnen worden. Het soortelijk gewicht van het materiaal is 240gr/m2 en is aan een zijde geprepareerd met een speciale coating zodat het poetsresultaat zo optimaal mogelijk en volkomen streeploos is.

Bedrukte brillendoekjes standaard met kartelrand

Door de kartelrand zullen de brillendoekjes minder snel rafelen en wordt de levensduur van de brillendoekjes aanzienlijk verlengd. Naast de praktische voordelen van deze kartelrand, geeft het de gepersonaliseerde brillendoekjes ook nog eens een mooie luxe uitstraling die door de ontvangers zeker zal worden gewaardeerd. Brillendoekjes personaliseren werd nog nooit zo makkelijk en aantrekkelijk, als met de service van NewEco.

Brillendoekjes bedrukken, een geweldige reclame

Omdat onze brillendoekjes een lange levensduur hebben en geleverd worden tegen scherpe prijzen, zijn de microvezel brillenddoekjes natuurlijk een geweldig reclame item dat zeer geschikt is als give away op beurzen, als service item bij brillen die verkocht worden, etc. De mogelijkheden die we bieden zijn bijna oneindig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciale kerstgroet op brillendoekjes of de mogelijkheid om een jubileum onder de aandacht te brengen? De bedrukte brillendoekjes verpakken wij (tegen meerprijs) per stuk in een mooi cellofaanzakje, zo blijven de doekjes gegarandeerd schoon en bovendien geeft dit een extra luxe uitstraling aan het geheel.

Aanleveren bestanden

Instructies voor het aanleveren van bestanden om uw full color brillendoekjes te bedrukken. 

Als je een bestelling hebt geplaatst ontvangen wij graag per email (info @ neweco.nl) het af te drukken beeldmateriaal onder vermelding van een omschrijving en het order of factuurnummer. Je kunt het beeldmateriaal aanleveren in een AI (Illustrator), PSD, EPS of JPEG bestand met een hoge resolutie (minimaal 300 dpi). Mochten de bestanden kwalitatief niet toereikend zijn dan stellen wij je hiervan op de hoogte.

Zijn de bestanden te groot om per email te versturen dan kun je ons dit ook doen toekomen via wetransfer. Na ontvangst van de bestanden gaan wij voor je aan de slag. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Als je ons hebt laten weten dat je akkoord bent en het voorbeeld goedkeurt, ontvang je een factuur. Als wij de betaling van je bestelling hebben ontvangen dan zetten wij je opdracht meteen deze door naar productie.

De levertijd is, buiten de productie, afhankelijk van een aantal factoren. Echter zodra je bestelling in de productie planning wordt opgenomen is vanaf dat moment de levertijd ca. 3 weken (afhankelijk van de orders die op dat moment in de planning staan). Enige snelheid in het voortraject is dus wel geboden indien de brillendoekjes op korte termijn nodig zijn.

Prijs indicatie, Brillendoekjes eenzijdig full color bedrukt

Formaat: 17x 14 cm
Basis materiaal: Wit
Randafwerking: kartels (tegen uitrafelen)
Ontwerp: door u aangeleverd
Betaalwijze: Vooraf bij opdracht
Levering: Franco op één adres binnen Nederland of België.

Per stuk verpakt in glanszakje
vanaf 500 stuks: € 1,01 excl. btw per stuk (€ 1,22 incl. btw)
vanaf 1000 stuks: € 0,87 excl. btw per stuk (€ 1,05 incl. btw)
vanaf 2500 stuks: € 0,78 excl. btw per stuk (€ 0,94 incl. btw)
vanaf 5000 stuks: € 0,68 excl. btw per stuk (€ 0,82 incl. btw).

Onverpakt (bulk)
vanaf 500 stuks: € 0,92 excl. btw per stuk (€ 1,11 incl. btw)
vanaf 1000 stuks: € 0,78 excl. btw per stuk (€ 0,94 incl. btw)
vanaf 2500 stuks: € 0,69 excl. btw per stuk (€ 0,83 incl. btw)
vanaf 5000 stuks: € 0,59 excl. btw per stuk (€ 0,71 incl. btw).

Tegen meerpijs kunnen wij onze brillendoekjes tevens leveren in de formaten:

 • 18 x 15 centimeter
 • 18 x 18 centimeter
 • 21 x 15 centimeter
 • 20 x 20 centimeter
 • 24 x 18 centimeter
 • 30 x 20 centimeter
 • 30 x 30 centimeter.

Laat brillendoekjes bedrukken door Neweco®, eenmaal geprobeerd - voor altijd gewaardeerd!