Brillendoekjes Bedrukken

Topkwaliteit microvezel brillendoekjes full color 4.0 bedrukt met je logo of eigen ontwerp tegen de scherpste prijzen van de Benelux, vraag vandaag nog gratis een vrijblijvende offerte aan!

Brillendoekjes 21 x 15 cm Full color 4.0 bedrukt, in glans zakje
500 microvezel brillendoekjes van 210mmx150mm worden full color 4.0 bedrukt met je logo of eigen ontwerp en per stuk verpakt in een hoogglans polyzakje, voor de prijs van € 1,33 p.st. (excl. btw) hoef je het niet te laten. Zie ook onze staffelprijzen.
1,61
Brillendoekjes 21 x 15 cm Full color 4.0 bedrukt, onverpakt
Al vanaf 500 microvezel brillendoekjes van 210mmx150mm worden full color 4.0 bedrukt met je logo of eigen ontwerp en onverpakt aan je verstuurd. Geschikt voor: brillen, opticiens, displays, DVD/Blu-ray , camera's, touchscreens, GSM, etc.
1,46
Brillendoekjes 17 x 14 cm Full color 4.0 bedrukt, in glans zakje
Brillendoekjes 17 x 14 cm Full color 4.0 bedrukt, verpakt in een mooi glanzend cellofaanzakje zijn van een mooi formaat voor dagelijks gebruik: niet te groot maar zeker niet te klein. Al voor € 0,83 incl. btw bij een afname van 5000 stuks.
1,19
Brillendoekjes 17 x 14 cm Full color 4.0 bedrukt, onverpakt
Brillendoekjes 17 x 14 cm Full color 4.0 bedrukt en onverpakt zijn van een mooi formaat voor dagelijks gebruik: niet te groot maar zeker niet te klein. Snelle levertijden, door productie binnen de EU. All-in prijzen: advies/hulp, bedrukken en verzenden.
1,05
Brillendoekjes 15 x 9 cm Full color 4.0 bedrukt, in glans zakje
Al vanaf 1000 stuks kun je de brillendoekjes in het formaat 150mm x 90mm full color 4.0 bedrukken met je eigen logo of ontwerp. De doekjes worden per stuk verpakt in een hoogglans polyzakje voor de prijs van slechts € 0,88 p.st. (incl. btw).
0,88
Brillendoekjes 15 x 9 cm Full color 4.0 bedrukt, onverpakt
Al vanaf 1000 microvezel brillendoekjes met de afmetingen van 150mm x 90mm kun je ze full color 4.0 laten bedrukken met je (bedrijfs)logo of eigen ontwerp. Deze brillendoekjes worden bulk geleverd, dus niet verpakt in een polyzakje.
0,73
Brillendoekjes 10 x 10 cm Full color 4.0 bedrukt, in glans zakje
Al vanaf 1000 stuks kun je je microvezel brillendoekjes 10 x 10 cm Full color 4.0 bedrukken en met je eigen logo of ontwerp per stuk laten verpakken in een hoogglans polyzakje. Voor de prijs van € 0,69 p.st. (incl. btw) hoef je het niet te laten.
0,69
Brillendoekjes 10 x 10 cm Full color 4.0 bedrukt, onverpakt
Een geweldige reclame met ons instapmodel, voor de meest scherpe prijs. Al vanaf 1000 microvezel brillendoekjes 150mm x 90mm Full color 4.0 bedrukken met je logo of eigen ontwerp. Deze doekjes worden bulk geleverd, dus niet per stuk verpakt in een zakje.
0,57
Brillendoekjes Bedrukken

Al vanaf 250 stuks kun je bij ons microvezel brillendoekjes bedrukken, full color 4.0 met je eigen logo of ontwerp. Ook kunnen wij tegen kleine meerprijs na het bedrukken de brillendoekjes per stuk voor je verpakken in een hoogglans polyzakje met kleefsluiting voor een extra luxe uitstraling.

Bekijk hier een recent opgeleverd brillendoekje full color bedrukt

Brillendoekjes bedrukken met strenge Neweco® kwaliteitscontrole

Bij het bedrukken van onze hoogwaardige microvezel brillendoekjes bedrukken besteden veel zorg en aandacht aan de bedrukking, iedere bestelling gepersonaliseerde brillendoekjes voldoet dan ook aan onze strenge normen:

  • Topkwaliteit 4.0 Full color bedrukking
  • Brillendoekjes gemaakt van hoogwaardige microvezels
  • Eventueel verpakt in mooi hoogglans polyzakje met kleefsluiting
  • Een vetvrije en streeploze reiniging van brillenglazen
  • Telkens weer bruikbaar, een duurzame reclame
  • Snelle levertijden, door productie binnen de EU
  • All-in prijzen: advies/hulp, brillendoekjes, bedrukken, verzenden & incl. BTW
  • Geschikt voor: brillen , opticiens, displays, DVD/Blu-ray , camera's, touchscreens, GSM, etc.

Onze microvezel brillendoekjes zijn van hoge kwaliteit en zeer soepel zodat brillen met het grootste gemak gereinigd kunnen worden. Het soortelijk gewicht van het materiaal is 240gr/m2 en is aan een zijde geprepareerd met een speciale coating zodat het poetsresultaat zo optimaal mogelijk en volkomen streeploos is.

Bedrukte brillendoekjes, standaard voorzien van kartel rand

Door de kartelrand zullen de brillendoekjes minder snel rafelen en wordt de levensduur van de brillendoekjes aanzienlijk verlengd. Naast de praktische voordelen van deze kartelrand, geeft het de gepersonaliseerde brillendoekjes ook nog eens een mooie luxe uitstraling die door de ontvangers zeker zal worden gewaardeerd. Brillendoekjes personaliseren werd nog nooit zo makkelijk en aantrekkelijk, als met de service van NewEco.

Brillendoekjes bedrukken, een geweldige reclame

Omdat onze brillendoekjes een lange levensduur hebben en geleverd worden tegen scherpe prijzen, zijn de microvezel brillenddoekjes natuurlijk een geweldig reclame item dat zeer geschikt is als give away op beurzen, als service item bij brillen die verkocht worden, etc. De mogelijkheden die we bieden zijn bijna oneindig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciale kerstgroet op brillendoekjes of de mogelijkheid om een jubileum onder de aandacht te brengen? De bedrukte brillendoekjes verpakken wij (tegen meerprijs) per stuk in een mooi cellofaanzakje, zo blijven de doekjes gegarandeerd schoon en bovendien geeft dit een extra luxe uitstraling aan het geheel.

  • Kortingscodes en tijdelijke actie zijn niet van toepassing op onze bedrukte (promotie) artikelen, getoonde prijzen zijn absolute bodemprijzen! Vragen, persoonlijk advies of bestellen per telefoon? Bel: 085 486 41 21

Aanleveren bestanden

Instructies voor het aanleveren van bestanden om uw full color brillendoekjes te bedrukken. 

Als je een bestelling hebt geplaatst ontvangen wij graag per email (info @ neweco.nl) het af te drukken beeldmateriaal onder vermelding van een omschrijving en het order of factuurnummer.

Je kunt het beeldmateriaal aanleveren in een AI (Illustrator), PSD, EPS of JPEG bestand met een hoge resolutie (minimaal 300 dpi). Mochten de bestanden kwalitatief niet toereikend zijn dan stellen wij je hiervan op de hoogte.

Zijn de bestanden te groot om per email te versturen dan kun je ons dit ook doen toekomen via filetransfer.

Na ontvangst van de bestanden gaan wij voor je aan de slag. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Als je ons hebt laten weten dat je akkoord bent en het voorbeeld goedkeurt, ontvang je een factuur. Als wij de betaling van je bestelling hebben ontvangen dan zetten wij je opdracht meteen deze door naar productie.

De levertijd is, buiten de productie, afhankelijk van een aantal factoren. Echter zodra je bestelling in de productie planning wordt opgenomen is vanaf dat moment de levertijd ca. 3 weken (afhankelijk van de orders die op dat moment in de planning staan). Enige snelheid in het voortraject is dus wel geboden indien de brillendoekjes op korte termijn nodig zijn.

Omdat brillendoekjes bedrukken specifiek maatwerk is en voor jou op maat gemaakt worden is het herroepingsrecht hierop niet van toepassing en kan na aanvang productie niet meer geannuleerd worden.

Laat brillendoekjes bedrukken door Neweco®, eenmaal geprobeerd - voor altijd gewaardeerd!