Universele Allround Microvezeldoeken van NewEco

Premium microvezeldoeken (ook terry of wonderdoeken genoemd) met staffelkorting tot -30%

Microvezel Wonderdoek Soft zwart
Wonderdoek Soft zwart 40x40 is een heerlijk zachte microvezeldoek van premium kwaliteit. Deze microvezel schoonmaakdoek uit de Neweco® Blackline collectie is multifunctioneel inzetbaar en de zwarte kleur staat trendy in ieder interieur en de horeca.
1,99
Microvezel Wonderdoek Soft blauw
Door de heerlijk zachte gebreide microvezels is onze blauwe wonderdoek 40x40cm zeer breed inzetbaar waarbij de wollige structuur van deze Neweco® microvezeldoek soft met het grootste gemak vuil, vet en vocht verwijderd van gladde en oneffen oppervlakken.
1,99
Microvezel Wonderdoek Soft groen
Fijne microvezel wonderdoek van 40x40cm in de kleur groen die multifunctioneel inzetbaar is door de gebreide wollige structuur waarmee deze groene microvezeldoek soft veilig en met het grootste gemak vuil en vet van ieder oppervlak verwijderd.
1,99
Microvezel Wonderdoek Soft geel
We bieden je een heerlijk zachte gele 290 grams microvezeldoek 40 x 40 cm van de hoogste kwaliteit. Door de heerlijk zachte gebreide microvezels met hun unieke antibacteriële eigenschappen is onze wonderdoek soft in het geel zeer breed toepasbaar.
1,99
Microvezel Wonderdoek Soft paars
De Wonderdoek Soft 40 x 40 cm in dezelfde zachte kwaliteit maar dan in de trend kleur paars met extra wollige microvezels van premium kwaliteit is niet alleen duurzaam maar ook deze kan na gebruik gewoon in de wasmachine gewassen worden.
1,99
Microvezel Wonderdoek Soft roze
Onze wonderdoek Soft 40x40 cm in het roze is voor bijna al het schoonmaakwerk te gebruiken. De heerlijk zachte roze microvezels verwijderen eenvoudig hardnekkig vuil, vet en vocht en door de gebreide structuur voelt deze microvezeldoek prettig zacht aan.
1,99
Microvezeldoek Excellent
Uitstekende Microvezeldoek 40 x 40 cm in de kleur blauw die het werk van menig professional eenvoudiger maakt. Deze extra dikke geweven microvezeldoek excellent is slijtvast en ideaal voor toepassingen waar een hoog absorptie vermogen een vereiste is.
2,95
Microvezeldoek Excellent groen
Stevige 320 grams groene microvezeldoek 40x40cm met een hoog absorptie vermogen. Deze extra dikke slijtvast geweven microvezeldoek groen uit de excellent serie is geschikt voor professioneel gebruik en neemt vuil, vet en vocht beter op dan welke doek ook.
2,95
Microvezeldoek Excellent geel
De extra dikke geweven allround microvezel wonderdoek excellent is met zijn gele kleur en hoge absorptiegraad specifiek voor schoonmaak en desinfectie werkzaamheden in en rond de keuken waarbij een krasvrij schoonmaakresultaat vereist is.
2,95
Microvezeldoek Excellent roze
Stevige roze microvezeldoek uit de 320 gr/m² excellent serie. Deze extra dikke geweven microvezel wonderdoek heeft een formaat van 40x40cm en is hiermee perfect inzetbaar bij schoonmaakwerkzaamheden waar een hoog absorptievermogen vereist is.
2,95
Microvezeldoek Excellent oranje
Deze extra dikke geweven professionele microvezeldoek excellent oranje is een uitstekende schoonmaakdoek van hoogwaardige microvezels voor toepassingen waar een hoog absorptievermogen en een krasvrij schoonmaakresultaat vereisten zijn.
2,95
Microvezeldoek Excellent wit
Met zijn helder witte kleur is deze microvezeldoek 40x40 uit de excellent serie allround inzetbaar en uitstekend voor ruimtes waar hygiëne belangrijk is! Deze microvezeldoek is tevens ideaal als vochtopname en een krasvrij eindresultaat vereisten zijn.
2,95
Microvezeldoek Superieur
Deze blauwe microvezeldoek uit de superieur serie is een soepele 310 grams microvezel schoonmaakdoek met perfect reinigende microvezels en een hoge absorptiegraad en werkt derhalve bijzonder zeer prettig bij alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.
2,59
Microvezeldoek Superieur groen
Superieur in al het schoonmaakwerk is het kenmerk van deze microvezeldoek in de kleur groen met een formaat van 40x40 en is dan ook geschikt voor alle werkzaamheden en maakt het leven thuis en van professionele interieurverzorgers een stuk makkelijker.
2,59
Microvezeldoek Superieur geel
Onze gele gebreide microvezeldoek superieur 40x40 is samengesteld uit diep reinigende microvezels. Door een unieke productietechniek is de doek soepel met een ongeëvenaard absorptievermogen en is hiermee perfect voor schoonmaken en desinfecteren.
2,59
Microvezeldoek Superieur roze
Deze lichtroze microvezeldoek 40 x 40 cm uit de Superieur serie is een gebreide wonderdoek met perfect reinigende microvezels. Door deze productie techniek is deze doek extra dik en absorberend en werkt derhalve bijzonder prettig.
2,59
Microvezeldoek Durable
De microvezeldoek durable 40x40 cm blauw is een hoogwaardige zeer sterke microvezel wonderdoek die geschikt is voor de vuilste schoonmaakwerkzaamheden en tegelijkertijd bestand tegen agressieve stoffen zoals mechanische & natuurlijke oliën etc.
2,19
Microvezeldoek Durable groen
De durable groen is een sterke microvezeldoek die geschikt is voor ingewikkelde schoonmaakwerkzaamheden waar professionele kwaliteit een vereiste is, deze groene krachtpatsers zijn bestand tegen agressieve stoffen zoals mechanische & natuurlijke olie.
2,19
Microvezeldoek Durable geel
Met de durable geel van 40x40 cm heb je een microvezeldoek met mild schurende werking zonder te krassen aan het oppervlak tot je beschikking om de vuilste en moeilijkste objecten in keukens weer schoon te krijgen en is geschikt voor intensief gebruik.
2,19
Microvezeldoek Durable rood
Ook deze rode microvezeldoek uit de durable serie 40 x 40 cm is een hoogwaardige zeer sterke microvezel wonderdoek die geschikt is voor de vuilste schoonmaakwerkzaamheden en bestand tegen agressieve stoffen zoals mechanische & natuurlijke oliën etc.
2,19
Allround Microvezeldoek Block-tex blauw
Deze blauwe allround block-tex microvezeldoek formaat van 38 x 40 cm heeft een zeer hoge absorptiegraad en is door het herkenbare blauwe kleurtje ideaal voor het droog, nat of (klam)vochtig reinigen van het hele huishouden.
2,09
Allround Microvezeldoek Block-tex groen
Deze groene 360 grams allround block-tex microvezeldoek in het formaat 38 bij 40 centimeter heeft een zeer hoge absorptiegraad van vocht, vuil en vet en is hiermee geschikt voor het droog, nat of (klam)vochtig reinigen van de gehele huishouding.
2,09
Allround Microvezeldoek Block-tex geel
Deze allround block-tex microvezeldoek 38 x 40 cm geel met een zeer hoge absorptiegraad is door de herkenbare gele kleurt ideaal voor het droog, nat of (klam)vochtig reinigen van keukens en perfect inzetbaar om te desinfecteren.
2,09
Allround Microvezeldoek Block-tex rood
Deze rode allround block-tex schoonmaakdoek van 38 x 40 cm heeft stevig afgewerkte zoomranden en microvezels met een zeer hoge absorptiegraad en is door het herkenbare rode kleurtje ideaal voor het (klam)vochtig reinigen van sanitaire voorzieningen.
2,09
Universele Allround Microvezeldoeken van NewEco

Hoogwaardige universele allround microvezeldoeken (in de volksmond ook wel terry of wonderdoeken genoemd), die niet alleen geschikt is voor het reinigen van gladde oppervlakken maar die je ook kunt gebruiken voor het streeploos reinigen van oneffen oppervlakken. NewEco heeft een collectie van deze premium kwaliteit allround microvezeldoeken waarmee je streeploos en milieuvriendelijk de meest uiteenlopende zaken eenvoudig reinigt. Door de samenstelling van onze microvezel wonderdoeken van een mix van ultra fijne polyester en polyamide, behoren schoonmaakmiddelen tot het verleden. De unieke eigenschappen van universele allround NewEco microvezeldoeken nemen vuil op en houden het vast. Bevochtigen van doeken met lauwwarm water en even uitknijpen maakt deze direct klaar voor gebruik, ook geschikt voor de spray and wipe methode.

Allround microvezeldoeken voor elk oppervlak

De speciale weving van onze universele microvezeldoeken uit 70% polyester / 30% polyamide staat garant voor zeer grondige en effectieve reiniging van alle oppervlakken die je kunt bedenken. Van caravan tot tuinmeubels en van de salontafel tot je antieke kast. Microvezeldoeken reinigen bovendien krasvrij en altijd streeploos, zodat je ze uitstekend kunt gebruiken voor de reiniging van kwetsbare materialen. NewEco gebruikt alleen premium materialen voor de vervaardiging van de microvezeldoeken, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. Na gebruik kunnen de doeken gewoon in de wasmachine worden gewassen. Belangrijk is wel om nooit wasverzachter te gebruiken, omdat dit de unieke eigenschappen van microvezel teniet doet.

Allround Microvezeldoeken in diverse kleuren met aantrekkelijke kortingen

Onze microvezeldoeken zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren. Extra handig om bijvoorbeeld voor iedere toepassing een aparte doek te gebruiken, die je makkelijk herkent aan de kleur. Omdat de microvezeldoeken ook perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik in de keuken, kun je de kleur uitzoeken die helemaal past in jouw keuken. De kwaliteit van de doeken is uiteraard van zeer hoog niveau. Speciaal voor intensief gebruik hebben we schoonmaakdoeken ontwikkeld die zelfs voor het zwaarste schoonmaakwerk niet terugdeinzen. Met NewEco microvezeldoeken reinig je je huis en je omgeving bovendien op een milieuvriendelijke manier, omdat je nooit meer schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken.

Wij zijn ons bewust dat je als particulier in de meeste gevallen genoeg hebt aan enkele doeken per uitvoering terwijl je als professionele schoonmaker of facilitaire dienstverlener juist volle dozen wil aankopen. Om je als particulier en/of bedrijf tegemoet te komen verkopen wij onze microvezel producten per stuk of met aantrekkelijke staffelkortingen.