Vloerwissers en vlakmoppen van microvezel met klittenband

AquaSpray Vloerwisser 44 cm
Compleet dweilsysteem met water sprayfunctie om snel laminaat, tegels etc. streeploos en hygiënisch te dweilen zonder wringen of gesleep met water. De aqua spray vloerwisser set is van professionele kwaliteit en geschikt voor dagelijks intensief gebruik.
54,95
Velcro vloerwisser set Ultra
Met deze driedelige ultra vloerwisser set met handige telescoopsteel haal je een professioneel microvezel dweilsysteem in huis waarmee je snel harde vloeren zoals laminaat, vloertegels, etc. grondig kunt reinigen met een streeploos glanzend resultaat.
34,95
Velcro Microvezel Vloerwisser Ultra 44 cm
Professionele microvezel vloerwisser met snelwissel velcro klittenband systeem om snel tot wel 60m² gladde of oneffen vloeren klamvochtig te reinigen zonder oponthoud. De microvezel structuur geeft bovendien weinig weerstand en neemt vuil uitstekend op.
7,89
Microvezel damp mop Speedy rood
Rode microvezel damp mop van met snelwissel klittenband systeem voor 40 cm brede velcro mophouders. Deze mop geeft weinig weerstand en glijdt gemakkelijk over alle soorten harde vloeren en heeft een uitstekend absorberend vermogen van vocht en vervuiling.
7,39
Velcro Vloerwisser microvezel soft 44cm
Vloerwisser met velcro snelwisselsysteem en voorzien topkwaliteit zachte microvezels voor een ongeëvenaard schoonmaakresultaat met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Met deze microvezel vloerwisser soft maak je veilig al je vloeren grondig schoon.
7,29
Velcro Vloerwisser Rasta
Deze vloerwisser met lange rasta lokken neemt gemakkelijk vuil en huisstof diep op tussen microvezels en je kunt hem zowel nat als droog gebruiken. d.m.v. het klittenband snelwisselsysteem kun je hem snel bevestigen op 40 cm mophouders met velcro.
6,75
Velcro Vloerwisser met Schuurstrips 44cm
Microvezel vloerwisser met velcro snelwisselsysteem om grondig en streeploos vloeren te reinigen. Bovendien kun je met deze vloerwisser in één handeling zonder extra moeite hardnekkige vervuiling verwijderen door de ingeweven krasvrije schuurstrips.
7,39
Velcro Vloerwisser microvezel 44cm
Microvezel vlakmop 44 cm met kleurcode labels voor een klamvochtige reiniging van alle gladde laminaat en harde stenen vloeren. Deze microvezel mop is zeer soepel en snel op 40 cm velcro houders te plaatsen door het klittenband snelwisselsysteem.
5,49
Velcro Stofwisser microvezel wit 44cm
Deze stofwisser is een ware stofmagneet en ideaal om snel tussendoor laminaat vloeren stofvrij te maken. Hij is geschikt voor velcro mophouders van 40cm en de hoogwaardige microvezels lenen zich uitstekend voor het stofwissen van alle gladde vloeren.
5,49
Melamine Wondermop velcro 40cm
Set á 4 stuks Comprimex Wondermoppen van samengeperste melamine. Deze melamine moppen passen op velcro vlakmophouders van 40 cm breed en verwijderen snel en doeltreffend sporen van schoenen, stoelen, wielen, etc.. en dat met enkel een beetje schoon water.
19,95
Vloerwisser houder velcro PRO
Professionele mophouder met universeel steelgat incl. pen/schroefklem, blokkeerfunctie en velcro stroken waarop je snel 44cm brede microvezel moppen met klittenband plaatst, wegwerp moppen of stofwisdoeken kun je eenvoudig bovenop de mophouder fixeren.
16,50
Ergonomische telescoopsteel
De draaide ergonomische handgreep in bolvorm van deze telescoopsteel zorgt dat je spieren en polsgewricht minder wordt belast tijdens het wissen van vloeren. Je kunt de telescoopsteel uitschuiven tot max. 160cm en vervolgens op juiste werkhoogte fixeren.
14,95
Vlakmophouder velcro PRO MINI
Professionele mini vlakmophouder met velcro, 4 fixatie rozetten voor wegwerp stofwisdoekjes en een universeel steelgat met borgpen/schroefklem waarin je stevig een steel plaatst. Ideaal voor vloer en wand reiniging in kleine ruimtes en vlekverwijdering!
15,50
Velcro vlakmop Scrub MINI
Microvezel vlakmop mini met velcro en ingeweven schrobstrips voor reiniging van de vuilste vloeren. Met weinig moeite verwijderen de schrobstrips hardnekkig vuil op een zeer efficiënte en veilige manier waarna het diep in de microvezels wordt opgenomen.
8,75
Velcro vlakmop Ultra MINI
Velcro Microvezel mini vlakmop Ultra 29 cm met een extra hoog absorptie vermogen door de ingenaaide schuimbanen. Geschikt voor gebruik op onze vlakmophouder pro mini met klittenbandbevestiging. Ideaal voor vloer en wandreiniging in kleine ruimtes.
7,39
Melamine Wondermop velcro 25cm
Melamine Wondermop met velcro bevestiging in een royale set van 5 stuks. Deze vlakmoppen van samengeperste melamine verwijderen snel en op eenvoudige wijze sporen van schoenzolen, stoelen en wielsporen van werkwagens en dat met slechts een beetje water.
18,95
Duo Mopsysteem
Je haalt een doordachte oplossing in huis met ons flexibele microvezel duo mopsysteem voor laminaat en gladde wand- en vloertegels. Dankzij de instelbare telescopische steel en wendbaarheid een ideaal mopsysteem voor gebruik in kleine en sanitair ruimtes.
34,95
Microvezel Duomop
Reserve microvezel duomop met klittenband bevestiging van hoogwaardige ultra fijne microvezels die zorgen voor optimale schoonmaakresultaten. Deze microvezel mop kun je tweezijdig gebruiken en is speciaal op maat gemaakt voor ons duo mopsysteem.
6,95
Vlakmop set Wring & Go
Ergonomische vlakmop set waarmee je je spieren en gewrichten spaart. De 5 bijgeleverde microvezel velcro vloerwissers 44cm haal je eenvoudig door de wringer voor de juiste vochtigheidsgraad om vervolgens laminaat en gladde vloeren streeploos te reinigen.
139,00
Spraysteel 500ml
Professionele spraysteel universeel met verbeterde vulopening. Met de doseerknop activeer je de sprayfunctie om de gewenste hoeveelheid water te doseren tijdens het wissen van vloeren, maakt wringen en gesleep met emmers overbodig. (excl. mophouder).
32,95
Telescopische aluminium steel 3x60 cm
Deze in lichtgewicht aluminium uitgevoerde telescopische steel is uitschuifbaar tot maximaal 180 cm zodat je de juiste werkhoogte kan instellen en zo lichamelijke klachten tot een minimum beperkt. De steel past op universele mophouders met schroefklem.
10,95
Hygiënische vloertrekker set met ergo steel
Deze hygiënische vloertrekker komt incl. steel en is bij uitstek geschikt voor het droogtrekken of nadrogen van vloeren m.b.v. microvezel dweilen (geschikt voor voedingsmiddelen industrie). Je hebt de keuze uit een vloertrekker van 45, 60 of 75 cm breed.
26,95
Vloerwissers en vlakmoppen van microvezel met klittenband

Velcro vloerwissers van topkwaliteit voor het snel en hygiënisch reinigen van alle gladde en laminaat vloeren zijn de ideale oplossing voor veeleisende gebruikers. Afhankelijk van het type microvezel vloerwissers zijn ze geschikt voor zowel droge als natte reiniging. Met het snelwissel velcro-/klittenbandsysteem kun je moppen bovendien eenvoudig aan de mophouder bevestigen en snel te wisselen voor een schoon exemplaar, wel zo efficiënt zeker in combinatie met ons ''Aquaspray'' spraysteel vloerwisser systeem.

Velcro vloerwissers, het handige vloermopsysteem met klittenband

Het velcro vloermopsysteem is erg eenvoudig te gebruiken en maakt vloerreiniging nog makkelijker. Je gebruikt het systeem als volgt:

Eerst bevochtig je de vlakmop wissers. Voor een perfecte klam vochtigheid maak je de vlakmop/wisser voor een derde (1/3) nat onder de kraan. Vervolgens rol je de microvezel wisser op van het natte gedeelte richting het droge gedeelte. Knijp de vloermop vervolgens stevig uit en laat hem 10 minuten opgerold liggen, voordat je hem gaat gebruiken. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het velcro systeem met de unieke spraysteel.

  • Voordat je start met het wissen van je vloer maak je voldoende moppen vochtig zoals hierboven beschreven, zodat je zonder oponthoud je vloeren kunt wissen met telkens schone vlakmop wissers.
  • Als je een vloer gaat nadrogen of bijvoorbeeld een natte vloer van een entree wil drogen, bevochtig dan eerst lichtjes de microvezel vloerwissers met een sprayflacon. Hiermee bereik je meteen het optimaal absorptievermogen en het geeft een mooi streeploos resultaat.

Vloerwissers die het milieu ontlasten

Omdat de vloerwisser gebruikt kan worden zonder schoonmaakmiddelen, is het gebruik van het microvezel vlakmopsysteem ontlastend voor het milieu. Door de unieke eigenschappen van de microvezel ben je ook nog eens gegarandeerd van een streeploos en zeer hygiënisch eindresultaat. De vloerwissers kunnen, na gebruik, eenvoudig in de wasmachine worden gewassen en drogen zeer snel. Hierdoor zijn de velcro-vloerwissystemen van NewEco weer snel klaar voor gebruik. Je bestelt de klittenband-vloerwissers veilig en snel online en bovendien is de verzending van al onze producten binnen Nederland en België gratis bij besteding vanaf 20,- Euro.

Vloerwissers van Neweco®, eenmaal geprobeerd - voor altijd gewaardeerd!