Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf 20,- NL & BE
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retour
  • Voor bedrijf, instelling en particulier
  • Snelle levering binnen 1-2 werkdagen

Klachten


Als je tips of klachten hebt vernemen wij dat graag.

Suggesties/tips

Heb je suggesties of tips hoe wij onze organisatie kunnen verbeteren zodat wij je nog beter van dienst kunnen zijn? Wij stellen het zeer op prijs als je dit aan ons laat weten, wij prefereren per e-mail, een belletje mag natuurlijk ook (085 486 41 21). Wij trachten continu onze dienstverlening te verfijnen en daarom zijn alle reacties meer dan welkom.

Klachtenregeling

Ons motto is, wij willen tevreden klanten. Mocht je desondanks toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan vernemen wij dit graag. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] en te richten aan de afdeling klantenservice. Om de lijn zo kort mogelijk te houden streven wij erna klachten binnen 2 dagen in behandeling te nemen en houden u hiervan op de hoogte.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om geschillen aan te melden voor bemiddeling via:
Stichting WebwinkelKeur waar wij bij zijn aangesloten.

ODR platform van de Europese Commissie

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Neweco
[email protected]
t.a.v. klantenservice

Taal
Valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
(exclusief € 2,95 verzendkosten)
0
Vergelijk
Start vergelijking

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!