Gratis verzending in Nederland en België vanaf 20,-
Op werkdag voor 16:00 besteld, direct verzonden
30 dagen bedenktijd en gratis retour
Advies of offerte? T 085-4864121

Turbo mopsysteem

Turbo mop spin & go deluxe

Dé turbo mop deluxe is de beste spin mop in zijn soort! Met..
€49,95 €37,50

Reserve Mop Deluxe, set 2 stuks

Deze reserve microvezel moppen passen perfect op onze turbo ..
€13,95

Reserve steel voor Turbo Mop Deluxe

Reserve steel voor de Turbo Mop Deluxe met een lengte van 14..
€15,95

Het vernieuwde Turbo Mopsysteem, dual action spin functie, RVS trap centrifuge en mop heads met Nano microvezel technologie. Met dit mop systeem hoef je nooit meer handmatig vuile dweilen of moppen uit te wringen.

Turbo Mop deluxe: een schoonmaakkampioen


Stralend schone vloeren met deze Spin Mop Pro schoonmaakkampioen, de ingebouwde centrifuge zorgt voor een schone droge mop waarmee je direct aan de slag kunt.

De Spin Mop steel kan 180 graden buigen, hierdoor kom je ook op de moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder je bed, tafel, bankstel en kasten zonder jezelf in moeilijk bochten te hoeven wringen.

De nano microvezels houden stof en vuil vast als een magneet en laten pas los in het water van de Mop emmer. Vloeistoffen en vuil worden snel door de microvezels opgenomen en vastgehouden. Het maakt niet uit of het nu gaat om stof, vuil, haar of gemorste vloeistof, geen klus is te groot voor het Spin en Go Turbo Mop systeem. Het systeem is ook leuk om cadeau te doen op bijvoorbeeld een verjaardag of een house warming party. Een cadeau wat niet snel zal worden vergeten.

Gebruik van het Turbo Mopsysteem


Bevochtig of spoel de mop, plaats de steel rechtop in de mopemmer naast de centrifuge met de lock functie open, nu spoelen m.b.v. de steel spin functie of door gebruik te maken van het voetpedaal. Vervolgens plaats je de mop in de centrifuge om het overtollige water te verwijderen. Door het speciale mechanisme in de telescopische steel wordt de mop nog beter en makkelijker gecentrifugeerd.

TIP! Ben je klaar met het Turbo mopsysteem en staan je vloeren te drogen, giet dan de mopemmer buiten leeg om druppels op je schone vloer te voorkomen! Er kan eventueel wat vocht onder de rand komen, giet de emmer leeg door gebruik te maken van een hoek om nadruppelen tot een minimum te beperken en droog de mopemmer voordat je het systeem opruimt.

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending in Nederland en België vanaf 20,-
Op werkdag voor 16:00 besteld, direct verzonden
30 dagen bedenktijd en gratis retour
Advies of offerte? T 085-4864121