Wasrekken en waslijnen van NewEco

Wasrek PRO plus
Dit hoogwaardig roestvrij vleugel wasrek heeft een zeer stabiele stand en komt inclusief een fraaie uitgebreide accessoireset bestaande uit: 7 sokken klemmen, wasknijperzak, 24 wasknijpers en een net om delicaat wasgoed zoals wollen truien plat te drogen.
99,99
Wasrek PRO Extra
Stevig en compact wasrek van RVS met twee verstelbare vleugels en handig extra rek (tot. capaciteit 13,5 m) specifiek voor het drogen van hemden en blouses op hanger. Het wasrek is bovendien ideaal voor het drogen van wasgoed waar ruimte een beperking is.
79,99
Wasrek Flex RVS
Wasrek Flex is een ruimtebesparend en hoogwaardig vervaardigd roestvrij flexibel wasrek met uitklapbare vleugels met een drooglengte van 15 meter. Een ideaal wasrekje voor kleine wasjes, microvezeldoeken en als je weinig bergruimte ter beschikking hebt.
49,95
Wasrek PRO Mini
Compact en degelijk wasrek van RVS met een drooglengte van 5,5 meter, ideaal voor het drogen van kleine wasjes en handwas. Door het geringe formaat past dit wasrekje in ieder ligbad zodat ongecentrifugeerde handwas kan uitdruipen zonder wateroverlast.
43,95
Wanddroogrek Butterfly
Handig in en uitklapbaar wasrekje voor wandmontage met RVS handdoekhouder met een totale drooglengte van 3,5 meter. Dit wasrek is ideaal voor de badkamer en in de keukens voor het drogen van microvezel schoonmaakdoeken, keukenhanddoeken, theedoeken etc.
31,99
Waslijn Rolautomaat
Met de vijf uittrekbare waslijnen met een totale drooglengte van 21 meter heb je een waslijn in een handige rolautomaat voorhanden die je binnen of buiten kunt gebruiken met meer dan voldoende ruimte om op natuurlijke wijze wasgoed te drogen.
29,95
Radiator droogrek universeel
Stevig roestvrij radiator droogrek om handdoeken te warmen of snel een klein wasje te drogen. De breedte is instelbaar tussen 62 en 110 cm met max. 2,04 meter drooglengte en is geschikt voor radiatoren met rooster en de oudere modellen met opstaande rand.
24,95
Wasrekken en waslijnen van NewEco

Wasrekken voor het drogen van wasgoed op natuurlijke wijze, naast het wassen van je microvezelproducten is het drogen van je microvezeldoeken en -dweilen erg belangrijk. ewEco heeft een mooi assortiment oplossingen om voor iedere ruimte een oplossing te bieden. Onze wasrekken zijn stuk voor stuk erg robuust en gaan zelfs bij intensief gebruik jaren mee. Of je nu de was binnen of buiten droogt, met onze wasrekken en waslijnen hebben we altijd een oplossing binnen handbereik.

Wasrekken met ruimtebesparende oplossingen voor iedere ruimte.

De was drogen op natuurlijke wijze komt de levensduur van textiel altijd ten goede, of het nu gaat om microvezeldoeken, microvezel-badtextiel of textiel van katoen, de levensduur wordt aanzienlijk verlengd als er geen gebruik wordt gemaakt van wasdrogers.

Met de wasrekken uit ons assortiment haal je altijd hoogwaardige producten in huis met slimme ruimtebesparende oplossingen om was zowel binnen als in de buitenlucht te drogen. Slimme oplossingen die het drogen van de was vergemakkelijken zoals bijvoorbeeld ruimte besparende, uiterst plat op te bergen wasrekken of waslijnen die je na gebruik automatische weer oprolt, aan jou de keuze. De uitvoering van al onze producten voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen, zodat zelfs de meest doorgewinterde professional goed uit de voeten kan met onze robuuste was- en droogrekken. Ook voor thuisgebruik zijn onze droogoplossingen uitermate geschikt en het spreekt voor zich dat je ook al je andere was aan onze wasrekken kunt laten drogen.je wasrekken en waslijnen online bij NewEco

Winkelen bij NewEco doe je lekker thuis vanuit je luie stoel of vanachter je bureau. Onze producten zijn niet overal te koop in de winkel en daarom kunnen we je altijd de laagste prijs garanderen. Premium kwaliteit gekoppeld aan optimaal gebruiksgemak zijn de kernwaarden binnen onze filosofie. Bijkomend voordeel voor jou is dat we al onze producten bij besteding vanaf 20,- binnen Nederland en België gratis verzenden. Bovendien krijg je een 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie. Betaling kan eventueel achteraf met Afterpay.

Handige wasrekken van Neweco, altijd een oplossing binnen handbereik.