Microvezel kappershanddoeken van NewEco

Microvezel kappershanddoeken zwart
Vlekbestendige microvezel kappershanddoeken zwart zijn al vanaf 10 stuks verkrijgbaar met korting. De nieuwe generatie stemmig zwarte handdoeken voor de professional zijn gemaakt van 100% polyester microvezels en door de gesplitste vezels nu nog zachter.
5,99
Microvezel kappershanddoeken marineblauw
Vlekbestendige microvezel kappershanddoeken marineblauw zijn al verkrijgbaar vanaf 10 stuks met staffelkorting. Deze nieuwe generatie haardroogdoeken voor de professional zijn vervaardigd uit 100% microvezel en zijn nu nog zachter en vlekbestendig.
5,99
Microvezel kappershanddoeken grijs
Vlekbestendige microvezel kappershanddoeken grijs zijn al verkrijgbaar vanaf 10 stuks met staffelkorting. Deze nieuwe generatie sneldrogende handdoeken voor kappers uit microvezels zijn nu nog zachter, nemen geen geurtjes op en zijn kleurecht!
5,99
Microvezel kappershanddoeken antraciet
Deze trendy vlekbestendige Kappershanddoek 45x90 cm van sneldrogende microvezel in onze nieuwste kleur antraciet is al vanaf 10 stuks verkrijgbaar met staffelkorting. Super zachte antraciet grijze kappershanddoeken voor de professional!
5,99
Microvezel kappershanddoeken bruin
Duurzame, vlekbestendige en energiebesparende microvezel kappershanddoeken bruin worden al vanaf 10 stuks geleverd met voordelige staffelkortingen. De moderne bruine kleur van chocolade geeft je klanten meteen een gevoel van welbehagen.
5,99
Microvezel kappershanddoeken walnoot
Deze walnootkleurige kappershanddoeken zijn van sneldrogende microvezel en voelen heerlijk zacht en comfortabel aan, zowel voor jou als voor je klanten en zijn door de unieke eigenschappen 100% kleurvast en vlekbestendig.
5,99
Microvezel kappershanddoeken oranje
Duurzame en energiebesparende kappershanddoeken oranje al voordeliger verkrijgbaar v.a. 10 stuks. Onze jongste generatie hypermoderne oranje handdoeken voor kappers zijn gemaakt van microvezel en door de gesplitste vezels buitengewoon zacht.
5,99
Microvezel kappershanddoeken cognac
Microvezel kappershanddoeken cognac al verkrijgbaar vanaf 10 stuks als royale set met staffelkorting. Deze nieuwe stijlvolle cognac kleurige handdoeken laten zich mooi combineren met zwart, stoer bij herenkappers en stijlvol bij dameskappers.
5,99
Microvezel kappershanddoeken wit
Duurzame en energiebesparende kappershanddoeken van vlekbestendige microvezel. Deze laatste generatie moderne witte handdoeken 45x90 cm voor de kappersprofessional zijn gemaakt van microvezel en door de gesplitste vezels heerlijk zacht.
5,99
Microvezel kappershanddoeken paars
Vlekbestendige microvezel kappershanddoeken paars al vanaf 10 stuks met staffelkorting. De hypo-allergene handdoeken zijn bij uitstek geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Bacteriën krijgen geen kans, omdat de handdoeken in recordtempo drogen.
5,99
Microvezel kappershanddoeken roze
Duurzame en besparende microvezel kappershanddoeken roze, deze jongste generatie moderne roze handdoeken speciaal voor de kappersprofessional zijn gemaakt van microvezel en door de speciaal gesplitste vezels nu nog zachter.
5,99
Microvezel kappershanddoeken turquoise
Vlekbestendige microvezel kappershanddoeken turquoise. Deze kappershanddoeken zijn van sneldrogende microvezel en voelen heerlijk comfortabel aan, zowel voor jou als voor je klanten, en zijn door de unieke eigenschappen 100% vlekbestendig.
5,99
Microvezel kappershanddoeken appelgroen
Vlekbestendige microvezel kappershanddoeken groen zijn al vanaf 10 stuks als royale set met staffelvoordeel verkrijgbaar. Deze Neweco® microvezel handdoeken voor kappers nemen tot wel 50% minder ruimte in in je wasmachine en zijn super snel weer droog.
5,99
Microvezel kappershanddoeken van NewEco

Onze 100% microvezel kappershanddoeken zijn door een specialistische splitsing ultra zacht en comfortabel voor zowel je klanten, als voor het personeel in de kapsalon. Onze uitgebreide collectie biedt je de keuze uit 13 trendy kleuren, waarvan er altijd wel een perfect aansluit bij de stijl van je kapsalon. De unieke eigenschappen van microvezel maken de kappershanddoeken bestand tegen de meest agressieve chemicaliën die je in je kapsalon gebruikt. Je hebt dus nooit meer het probleem van lelijke vlekken of ernstige slijtage van je handdoeken.

New Eco professionele microvezel kappershanddoeken

Onze lijn microvezel kappershanddoeken is perfect voor de milieubewuste professional die de uitstraling van de kapsalon hoog in het vaandel heeft. De voordelen van onze microvezel kappershanddoeken ten opzichte van de badstof handdoeken zijn enorm en evident:

  • Vlekbestendig, bestand tegen haarverf en andere kapperschemicaliën
  • Kleurvast en dus blijvend mooi, ook na vele wasbeurten
  • Blijvend ultra zacht, prettig voor je klanten en je personeel
  • Tot wel 50% minder machinaal wassen
  • De handdoeken komen zo goed als droog uit de machine, energiebesparend tot wel 50%
  • Door de duurzaamheid gaan de kappershanddoeken veel langer mee.

Probeer onze kappershanddoeken gratis uit

We begrijpen dat je eerst wel eens wilt zien of alles wat we beloven ook echt waar is. Daarom hebben we speciaal voor de kappersbranche een unieke aanbieding. Neem telefonisch contact met ons op en we sturen je gratis en geheel vrijblijvend een gratis kappershanddoek toe. We zijn er namelijk van overtuigd dat onze handdoeken zo goed zijn, dat je nooit meer iets anders wilt gebruiken in je salon. Bovendien hebben we onze handdoeken nu nog aantrekkelijker geprijsd, door een korting van 30% tot 50% op de gehele collectie toe te passen. De verzending van al je bestellingen kappershanddoeken is binnen Nederland en België vanaf 20,- Euro uiteraard gratis.
Bel: 085 486 41 21 voor een gratis test exemplaar.

Of bestel nu je kappershanddoeken, en ervaar direct het gemak!