Terug

  • Levering uit voorraad van eigen productie
  • Staffelkortingen bovenop onze concurrerende prijzen
  • Meer dan 95.000 tevreden klanten

Webwinkelkeur

NewEco al sinds 2011 aangesloten bij WebwinkelKeur

Met enige trots dragen wij al sinds 2011 het webwinkelkeurmerk van stichting webwinkelkeur

NewEco.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Deze stichting is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk dat de kracht van een onafhankelijke organisatie combineert met de ervaringen van klanten. NewEco.nl voldoet aan de gedragscode van Webwinkelkeur.

Wij bieden door het plaatsen van bovenstaande banner een klikbaar keurmerk met een ervaringenpagina waar je als klant de mogelijkheid hebt om je ervaring met ons als winkelier en andere consumenten te delen.

Geschil online, net dat stukje meer zekerheid!

Het gebeurd niet, maar stel er ontstaat een conflict en wij komen er samen niet uit. Dan heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij Geschilonline. Als klant betaal je hiervoor een kleine vergoeding van 14,95 per geschil. Hierna zal Geschilonline de zaak behandelen en een uitspraak doen. Deze uitspraak is voor beide partijen bindend! Tevens worden onze bedrijfsgegevens via WebwinkelKeur gedeeld met Geschilonline om deze samenwerking mogelijk te maken.

Klachten

Ons motto is, wij willen tevreden klanten. Mocht je desondanks toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan vernemen wij dit graag. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@neweco.nl en te richten aan de afdeling klantenservice. Om de lijn zo kort mogelijk te houden streven wij erna klachten binnen 2 dagen in behandeling te nemen en houden u hiervan op de hoogte.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om geschillen aan te melden voor bemiddeling via:
Stichting WebwinkelKeur waar wij bij zijn aangesloten.

ODR platform van de Europese Commissie

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

NewEco
info@neweco.nl
t.a.v. klantenservice

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Neweco 10 / 10 - 31 Reviews @ Webwinkelkeur