Gratis verzending in Nederland en België vanaf 20,-
Op werkdag voor 16:00 besteld, direct verzonden
30 dagen bedenktijd en gratis retour
Advies of offerte? T 085-4864121

Verzenden & bezorgen

Gratis verzending vanaf 20 euro in Nederland, België en Duitsland inclusief track & trace en heb je op een op doordeweekse dag voor 16:00 uur besteld en betaald? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden!

Bezorging door PostNL, 98% van de pakketpost wordt tijdig bezorgd. Dit betekent dat als je op werkdagen voor 16.00 uur besteld en betaald hebt, de kans aanzienlijk groot is dat je bestelling de volgende dag al geleverd wordt. Op het moment dat wij je order versturen ontvangt je van ons een bericht via e-mail. Gaat het om een Postpakket dan is deze tevens voorzien van een TrackTrace code waarmee je je bestelling online kunt volgen.

Per post met PostNL


Nederland
 
verzendkosten € 2,95 incl. btw
Gratis verzending
vanaf € 20,-

België  verzendkosten € 2,95 incl. btw
Gratis verzending vanaf € 20,-

Duitsland verzendkosten € 2,95 incl. btw
Gratis verzending 
vanaf € 20,-

Bezorgdagen NL & BE

Besteld voor 16:00 op Bezorging Nederland Bezorging België
Maandag Dinsdag Dinsdag
Dinsdag  Woensdag Woensdag 
Woensdag Donderdag Donderdag
Donderdag Vrijdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag
Zondag Dinsdag Dinsdag

 

PostNL pakketbezorging


Wij versturen zoveel mogelijk via brievenbuspost (met track & trace) zodat je niet thuis hoeft te blijven.

Is je bestelling te groot voor brievenbuspost dan versturen wij de producten in de vorm van een of meerdere pakketten met track & trace via PostNL. Een pakket/bestelling wordt 1 maal aangeboden en daarna op het dichtstbijzijnde postkantoor/PostNL-locatie afgegeven.

Als de bestelling is verstuurd, ontvangt je van ons hiervan een bevestiging via e-mail.

Wij kunnen helaas geen exacte datum van leveren garanderen. Door onze nauwe samenwerking met PostNL is dit meestal de dag na bestellen (mits op werkdagen voor 16:00 uur besteld, voldaan en op voorraad is). Dit is van toepassing voor adressen binnen Nederland en België. Anders dan pakketpost zijn kleine orders die passen in een verzendenvelop met bestemming België langer onderweg en dien je rekening te houden een levertijd van 4 tot maximaal 8 dagen.

Bepaal zelf waar en wanneer (NL)


Op de dag van bezorging ontvang je al in alle vroegte een e-mail met het verwacht bezorgmoment. Komt het bezorgmoment je niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer je je pakket ontvangt. Dat kan al voordat PostNL het pakket voor de eerste keer bij je komt bezorgen. Zo mis je nooit een NewEco pakket! Wijzig je bezorgmoment eenvoudig naar een ander moment (overdag of 's avonds) of laat het pakket bezorgen bij een PostNL-locatie. Weten hoe? Bekijk dan de instructiefilm:

Levering op een ander adres


Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen? Ja, dat kan. Bij het plaatsen van je bestelling kun je aangeven dat op een ander adres geleverd moet worden. Dat kan bijvoorbeeld ook je werkadres zijn als dat beter uitkomt.

Wat gebeurt er als ik niet aanwezig ben?


Mocht PostNL er niet in slagen het pakket bij je thuis af te leveren dan wordt het bij een van je buren overhandigd. Als ook dat niet mogelijk is, dan wordt het pakket automatisch 7 dagen op het dichtstbijzijnde Postkantoor of servicepunt bewaard. Uiteraard ontvangt je hiervan een melding in de brievenbus zodat je het pakket kunt afhalen op een moment dat het best schikt.

Afhalen/bezorgen


Het is niet mogelijk om je bestelling zonder afspraak af te halen bij ons magazijn in Nieuwland. Wij voeren ook geen winkelactiviteiten op het adres van ons magazijn.
Bel onze klantenservice op 085 - 486 41 21 om een afspraak te maken voor het afhalen van uw bestelling.

Gratis verzending in Nederland en België vanaf 20,-
Op werkdag voor 16:00 besteld, direct verzonden
30 dagen bedenktijd en gratis retour
Advies of offerte? T 085-4864121