Op werkdagen voor 16:00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden.

Bezorging door PostNL, 98% van de pakketpost wordt tijdig bezorgd. Dit betekent dat als je op werkdagen voor 16.00 uur besteld en betaald hebt, de kans aanzienlijk groot is dat je bestelling de volgende dag al geleverd wordt. Op het moment dat wij je order versturen ontvangt je van ons een bericht via e-mail. Gaat het om een Postpakket dan is deze tevens voorzien van een TrackTrace code waarmee je je bestelling online kunt volgen.

 
Nederland - Gratis bezorging bij bestellingen vanaf 20.- onder de 20,- betaal je 2,95 verzendkosten

 België - Gratis bezorging bij bestellingen vanaf 20.- onder de 20,- betaal je 2,95 verzendkosten

 Deutschland - Kostenlose Lieferung für Bestellungen ab 20.- unter 20, - zahlen Sie 2,95 Versandkosten.

Bezorgdagen pakketpost

Besteld voor 16:00 op Bezorging Nederland Bezorging België
Maandag Dinsdag Dinsdag
Dinsdag  Woensdag Woensdag 
Woensdag Donderdag Donderdag
Donderdag Vrijdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag
Zondag Dinsdag Dinsdag
     

Via neweco.nl bezorgen wij uitsluitend ''gratis''vanaf 20,- Euro in Nederland, België en Duitsland.
Voor de verzendkosten van overige landen verwijzen we je graag naar: Bezorging in andere EU landen (zie laatste hoofdstuk hier beneden).

Post en pakket bezorging door PostNL.

Wij versturen zoveel mogelijk via brievenbuspost (met track & trace) zodat je niet thuis hoeft te blijven.

Is je bestelling te groot voor brievenbuspost dan versturen wij de producten in de vorm van een of meerdere pakketten met track & trace via PostNL. Een pakket/bestelling wordt 2 keer aangeboden en daarna op het dichtstbijzijnde postkantoor afgegeven.

Als de bestelling is verstuurd, ontvangt je van ons hiervan een bevestiging via e-mail.

Wij kunnen helaas geen exacte datum van leveren garanderen. Door onze nauwe samenwerking met PostNL is dit meestal de dag na bestellen (mits op werkdagen voor 16:00 uur besteld, voldaan en op voorraad is). Dit is van toepassing voor adressen binnen Nederland en België. Anders dan pakketpost zijn kleine orders die passen in een verzendenvelop met bestemming België langer onderweg en dien je rekening te houden een levertijd van 4 tot maximaal 8 dagen.

Bepaal zelf de bezorgtijd- en plaats (binnen NL)

Op de dag van bezorging ontvang je al in alle vroegte een e-mail met het verwacht bezorgmoment. Komt het bezorgmoment je niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer je je pakket ontvangt. Dat kan al vóórdat PostNL het pakket voor de eerste keer bij je komt bezorgen. Zo mis je nooit een NewEco pakket! Wijzig je bezorgmoment eenvoudig naar een ander moment (overdag of 's avonds) of laat het pakket bezorgen bij een PostNL-locatie. Weten hoe? Bekijk dan de instructiefilm:

Levering op een ander adres

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen? Ja, dat kan. Bij het plaatsen van je bestelling kun je aangeven dat op een ander adres geleverd moet worden. Dat kan bijvoorbeeld ook je werkadres zijn als dat beter uitkomt.

Wat gebeurt er als ik niet aanwezig ben?

Mocht PostNL er niet in slagen het pakket bij je thuis af te leveren dan wordt het bij een van je buren overhandigd. Als ook dat niet mogelijk is, dan wordt het de volgende (werk)dag nogmaals aangeboden. Lukt het dan nog niet, dan wordt het pakket automatisch drie weken op het dichtstbijzijnde Postkantoor of servicepunt bewaard. Uiteraard ontvangt je hiervan een melding in de brievenbus zodat je het pakket kunt afhalen op een moment dat het best schikt.

Afhalen/bezorgen

Het is niet mogelijk om je bestelling zonder afspraak af te halen bij ons magazijn in Nieuwland. Wij voeren ook geen winkelactiviteiten op het adres van ons magazijn.
Bel onze klantenservice op 085 - 486 41 21 om een afspraak te maken voor het afhalen van uw bestelling.

Bezorging in andere EU landen

Kan ik ook bestellen als ik in een ander land binnen de EU woon?
Ja, dat is standaard mogelijk naar de volgende landen tegen de volgende gereduceerde (het verschil nemen wij voor onze rekening) tarieven:

  • Frankrijk € 15,75 nu voor € 10,55 incl. btw
  • Spanje € 23,60 nu voor € 18,40 incl. btw.

Ben je woonachtig in een ander EU land en geïnteresseerd in de aankoop van Neweco microvezel artikelen neem dan gelieve telefonisch contact met ons op.