Terug

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, direct verzonden
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retour

Pocket vlakmop-systeem Magik met sterke magneetsluiting

Pocket vlakmop-systeem Magik met sterke magneetsluiting

Het pocket microvezel vlakmop-systeem Magik is een van de meest innovatieve vlakmop/vloerwis systemen dat momenteel verkrijgbaar is. ideaal voor de particuliere sector en voor kleine tot middelgrote projecten. De professionele vlakmop houder blijft in combinatie met de bijbehorende aluminium steel zelfstandig rechtop staan zonder de steel ergens tegen te plaatsen dat ideaal is bij korte werkonderbrekingen.

Een onverwoestbaar pocket microvezel vlakmop-systeem

De onverwoestbare vlakmophouder met sterke magneetsluiting vergemakkelijkt het verwisselen van vlakmoppen. De houder schuift met het grootste gemak in de pockets en klikt automatisch vast. Deze houder is bovendien geschikt voor alle microvezel vlakmoppen met POCKETS met een breedte van 46cm. Dat betekent dat je ook je pocket dweilen die je misschien momenteel al in huis hebt kunt gebruiken met het Magik-systeem van NewEco. Door de zwenkbare kop van ons pocket microvezel vlakmop-systeem is vuil nergens in huis meer veilig. Zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken kun je streeploos en hygiënisch schoonmaken, zonder te bukken of op de knieën te hoeven liggen.

Door de ruime keuze in verschillende vlakmoppen, is er altijd een te vinden die perfect aansluit bij de schoonmaakbehoefte die je hebt. De magneten in de vlakmophouder zijn dusdanig sterk dat je tijdens het moppen geen last zult hebben van losschietende dweilen. Met een simpele polsbeweging zet je je vlakmop vast in de houder.

Koop je pocket microvezel vlakmop-systeem online

Alle producten van NewEco worden onder de strengst mogelijke voorwaarden en scherp toezicht geproduceerd door onze geselecteerde producenten. Hierdoor kunnen we je altijd garanderen dat bij de productie onze producten het gebruik van chemicaliën tot het absoluut noodzakelijke minimum kan worden beperkt. Ons pocket microvezel vlakmop-systeem zorgt er dus niet alleen voor dat jouw huis blinkend en streeploos schoon is, het is geproduceerd met een minimale belasting voor het milieu. Je koopt je vlakmop-systeem eenvoudig online.

Lees meer Sluiten

Filter

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Neweco 10 / 10 - 34 Reviews @ Webwinkelkeur