Gratis verzending in Nederland & België
Op werkdag voor 16.00 uur direct verzonden
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Advies of offerte nodig? Bel 085 - 486 41 21

Pocket vlakmop-systeem met sterke magneetsluiting

Microvezel vlakmop set Magik

Microvezel vlakmopset Magik komt inclusief klapmophouder met..
€39,95 €34,99

pocket vlakmop microvezel super glide

Door de Super Glide technologie spaar je met deze microvezel..
€11,59

Microvezel vlakmop Scrub 2 rings

De vlakmop Scrub 46x16 cm met pockets en tweerings flapverbi..
€10,75

Vlakmop microvezel met pockets, flappen en codering

Microvezel vlakmop met kleurcodering, drierings flappen en p..
€7,29

Vlakmophouder met magneetsluiting

Zeer solide kunststof vlakmophouder met universele steelverb..
€26,95

Het pocket microvezel vlakmop-systeem Magik is een van de meest innovatieve vlakmop/vloerwis systemen dat momenteel verkrijgbaar is. Ideaal voor de particuliere sector en voor kleine tot middelgrote projecten. De professionele vlakmop houder blijft in combinatie met de bijbehorende aluminium steel zelfstandig rechtop staan zonder de steel ergens tegen te plaatsen dat ideaal is bij korte werkonderbrekingen.

Een onverwoestbaar pocket microvezel vlakmop-systeem


De onverwoestbare vlakmophouder met sterke magneetsluiting vergemakkelijkt het verwisselen van vlakmoppen. De houder schuift met het grootste gemak in de pockets en klikt automatisch vast. Deze houder is bovendien geschikt voor alle microvezel vlakmoppen met POCKETS met een breedte van 46cm. Dat betekent dat je ook je pocket dweilen die je misschien momenteel al in huis hebt kunt gebruiken met het Magik-systeem van NewEco. Door de zwenkbare kop van ons pocket microvezel vlakmop-systeem is vuil nergens in huis meer veilig. Zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken kun je streeploos en hygiënisch schoonmaken, zonder te bukken of op de knieën te hoeven liggen.

Door de ruime keuze in verschillende vlakmoppen, is er altijd een te vinden die perfect aansluit bij de schoonmaakbehoefte die je hebt. De magneten in de vlakmophouder zijn dusdanig sterk dat je tijdens het moppen geen last zult hebben van losschietende dweilen. Met een simpele polsbeweging zet je je vlakmop vast in de houder.

Koop je pocket microvezel vlakmop-systeem online


Alle producten van NewEco worden onder de strengst mogelijke voorwaarden en scherp toezicht geproduceerd door onze geselecteerde producenten. Hierdoor kunnen we je altijd garanderen dat bij de productie onze producten het gebruik van chemicaliën tot het absoluut noodzakelijke minimum kan worden beperkt. Ons pocket microvezel vlakmop-systeem zorgt er dus niet alleen voor dat jouw huis blinkend en streeploos schoon is, het is geproduceerd met een minimale belasting voor het milieu. Je koopt je vlakmop-systeem eenvoudig online.

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending in Nederland & België
Op werkdag voor 16.00 uur direct verzonden
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Advies of offerte nodig? Bel 085 - 486 41 21