Pocket microvezel vlakmop-systeem

Microvezel vlakmop set Magik
Microvezel vlakmopset Magik komt inclusief klapmophouder met magneetsluiting, bijpassende steel en een hoogwaardige microvezel vlakmop. Dit is een van de meest innovatieve pocket vlakmopsystemen dat momenteel verkrijgbaar is voor glanzend schone vloeren.
41,95
Vlakmop microvezel met pockets, flappen en codering
Microvezel vlakmop die is voorzien van kleurcodering, drierings flappen en pockets voor (klap)mophouders van maximaal 11x40 cm met of zonder driepins verbinding. Klamvochtig geeft deze 100% microvezel vlakmop van 14 bij 46 cm breed het beste resultaat.
6,79
Microvezel vlakmop Scrub 2 rings
De vlakmop Scrub 46x16 cm met pockets en tweerings flapverbinding is uitgerust met hoogwaardige microvezels en is voorzien van schuurstrips waarmee je zonder extra moeite in een handeling hardnekkige vervuiling efficiënt en veilig van je vloeren haalt.
8,75
pocket vlakmop microvezel super glide
Door de Super Glide technologie spaar je met deze microvezel pocket vlakmop 43x15cm voor klapmophouders op eenvoudige wijze je rug. Deze professionele vlakmop geeft aanzienlijk minder weerstand zonder in te boeten op het schoonmaakresultaat.
9,98
Vlakmophouder met magneetsluiting
Zeer solide kunststof vlakmophouder met universele steelverbinding (incl. schroef) en een sterke magneetsluiting. De (klap)mophouder is 40x10x1,3 cm waarop vlakmoppen van 44 cm met pockets uitstekend passen. Geschikt voor intensief professioneel gebruik!
24,95
Pocket microvezel vlakmop-systeem

Het pocket microvezel vlakmop-systeem Magik, een van de meest innovatieve vlakmop/vloerwis systemen dat momenteel verkrijgbaar is, is ideaal voor de particuliere sector en voor kleine tot middelgrote projecten. Deze professionele vlakmop houder blijft in combinatie met de bijbehorende aluminium steel zelfstandig rechtop staan, zonder de steel ergens tegenaan te plaatsen. Ideaal bij korte werkonderbrekingen of bij het verschonen van de vlakmop.

Een onverwoestbaar pocket microvezel vlakmop-systeem

De onverwoestbare vlakmophouder met sterke magneetsluiting vergemakkelijkt het verwisselen van vlakmoppen. De houder schuift met het grootste gemak in de pockets en klikt automatisch vast. Deze houder is bovendien geschikt voor alle microvezel vlakmoppen met POCKETS met een breedte van 46cm. Dat betekent dat je ook je pocket dweilen die je misschien momenteel al in huis hebt kunt gebruiken met het Magik-systeem van NewEco. Door de zwenkbare kop van ons pocket microvezel vlakmop-systeem is vuil nergens in huis meer veilig. Zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken kun je streeploos en hygiënisch schoonmaken, zonder te bukken of op de knieën te hoeven liggen.

Door de ruime keuze in verschillende vlakmoppen, is er altijd een te vinden die perfect aansluit bij de schoonmaakbehoefte die je hebt. De magneten in de vlakmophouder zijn dusdanig sterk dat je tijdens het moppen geen last zult hebben van losschietende dweilen. Met een simpele polsbeweging zet je je vlakmop vast in de houder.

Koop je pocket microvezel vlakmop-systeem online

Alle producten van NewEco worden onder de strengst mogelijke voorwaarden en scherp toezicht geproduceerd door onze geselecteerde producenten. Hierdoor kunnen we je altijd garanderen dat bij de productie onze producten het gebruik van chemicaliën tot het absoluut noodzakelijke minimum kan worden beperkt. Ons pocket microvezel vlakmop-systeem zorgt er dus niet alleen voor dat jouw huis blinkend en streeploos schoon is, het is geproduceerd met een minimale belasting voor het milieu. Je koopt je vlakmop-systeem eenvoudig online.