Terug

  • Levering uit voorraad van eigen productie
  • Staffelkortingen bovenop onze concurrerende prijzen
  • Meer dan 95.000 tevreden klanten

Over ons

We willen ons graag beter aan je voorstellen, omdat we begrijpen dat je wilt weten bij wie je je bestelling plaatst als je microvezelproducten of badtextiel online gaat kopen. Laten we beginnen met je te bedanken dat je op onze site komt kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Ben je op zoek naar microvezel? Dan zijn we ervan overtuigd dat dat het geval is.

NewEco is al meer dan 7 jaar dé specialist op het gebied van microvezel

2011 was een belangrijk jaar. Niet alleen omdat we in dat jaar begonnen zijn met NewEco, maar vooral omdat de online verkoop van microvezelproducten in dat jaar eigenlijk pas echt helemaal van de grond kwam. Met de nieuwste microvezelproducten werd het mogelijk om zonder schoonmaakmiddelen 100% hygiënisch te reinigen. We stonden aan de vooravond van een nieuw ecologisch tijdperk: New Eco, de naam was geboren. In de loop der jaren is ons assortiment enorm uitgebreid. We verkopen niet alleen de microvezelproducten zelf, maar ook de gereedschappen om ze optimaal in te kunnen zetten. Voor de professional, maar zeker ook voor de thuisgebruiker. Want waarom zou je concessies doen als het gaat om de schoonmaak van je huis?

Ambitieus, realistisch en met een scherp oog voor het milieu

We zijn bij NewEco constant bezig om ons assortiment en onze service uit te breiden en waar mogelijk nog verder te verbeteren. Onze zeer goed bereikbare klantenservice is daar nu al een goed voorbeeld van. Betrokken en competente medewerkers helpen je graag en enthousiast verder met alle vragen die je hebt. Daarnaast zijn we continu bezig om de ontwikkelingen in ons vakgebied te volgen. Als we zien dat er nieuwe mogelijkheden ontstaan die van toegevoegde waarde zijn, zijn we de eerste om te onderzoeken hoe we die kunnen toepassen. Zo zijn we momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een echt goed ecologisch schoonmaakmiddel voor gebruikers die aangewezen zijn op 100% hygiëne.

Onze klanten zijn voor ons echt belangrijk

We zeggen het niet alleen, maar we voegen de daad bij het woord. In alles wat we ondernemen sta jij als klant centraal. Daarom zijn we nauw betrokken bij de productie en ontwikkeling van het merendeel van onze producten. Alleen zo kunnen we je garanderen dat je een premium product koopt, voor een aantrekkelijke prijs. We verzenden al je bestellingen vanaf 25,- euro kosteloos binnen Nederland en België. Ook als het om een kleine order gaat. We zijn er namelijk van overtuigd dat je steeds bij ons terug zult komen, als je eenmaal de kwaliteit en service van NewEco hebt ervaren. NewEco is microvezel, en daar zijn we best trots op.


NEWECO | Avelingen-west 21 | 4202 MS | Gorinchem | Nederland.
KvK nummer: 23076985 | BTW nummer: NL189789980B01
IBAN nummer: NL33RABO0101459327 | BIC: RABONL2U

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Neweco 10 / 10 - 31 Reviews @ Webwinkelkeur