NewEco washandjes van Soft Touch microvezel

Microvezel Washandje Zwart
Vlekbestendig, zacht en erg mooi microvezel washandje zwart met een formaat van 14x21cm is een echt genot voor je huid. Voor bad en douche maar ook voor het verwijderen van make-up is deze vlekbestendige en kleurvaste washand een echte uitvinding.
1,29
Microvezel Washandje Turquoise
Vlekbestendig zacht en mooi. Microvezel washandje turquoise met een formaat van 14x21cm is een weldaad voor je huid. Het microvezel washandje is niet alleen zeer zacht voor je huid maar reinigt tevens poriëndiep.
1,29
Microvezel Washandje Marineblauw
Zacht en mooi marineblauw microvezel washandje met een formaat van 14x21cm. Het washandje bestaat uit 100% polyester microvezels en is daardoor vlekbestendig en verwijdert moeiteloos alle persistente vervuiling.
1,29
Microvezel Washandje Grijs
Vlekbestendig zacht en mooi microvezel washandje grijs met een formaat van 14x21cm is een weldaad voor je huid. Uiteraard is dit het perfecte washandje voor bad en douche maar ook voor het gemakkelijk afnemen van make-up en zelfs theaterschmink.
1,29
Microvezel Washandje Wit
Vlekbestendig, zacht en erg mooi wit microvezel washandje met de praktische afmetingen van 14x21cm. Het microvezel washandje verzorgt je huid van top tot teen en reinigt veilig tot diep in de poriën en is daarmee een weldaad voor je huid.
1,29
Microvezel Washandje Appel groen
Zacht en erg mooi groen microvezel washandje 14x21cm. Door de hypo-allergene eigenschappen van dit type Neweco® soft touch microvezel washandjes ook perfect om gezicht en/of lichaam van baby's en kinderen mee te wassen. Ultra zachte & hygiënisch!
1,29
Microvezel Washandje Oranje
Hypo-allergeen, zacht en duurzaam microvezel washandje oranje 14x21cm, een genot voor je huid en die van je gezin. Het microvezel washandje verzorgt de huid op een weldadige manier en reinigt veilig tot diep in de poriën.
1,29
Microvezel Washandje Paars
Microvezel washandje paars is een weldaad voor je huid. Bacteriën krijgen amper een kans, omdat hij razendsnel weer droog is na gebruik en het blijft heerlijk zacht. Zo bescherm je ook de tere huid van kinderen optimaal.
1,29
Microvezel Washandje Roze
Zacht en erg mooi roze microvezel washandje met de praktische afmetingen van 14x21cm is een weldaad voor je huid. Door de hypo-allergene eigenschappen van microvezel is dit washandje roze ook heerlijk om Newborns mee te wassen.
1,29
Microvezel Washandje Bruin
Hypo-allergeen, zacht en duurzaam. Microvezel washandje bruin in een formaat van 14x21cm is een genot voor je huid en die van je gezin. Het microvezel washandje verzorgt de huid op een weldadige manier en tot diep in de poriën.
1,29
NewEco washandjes van Soft Touch microvezel

NewEco Soft Touch microvezel washandjes zijn door de unieke eigenschappen van de microvezel blijvend mooi en ultra zacht. Bovendien zijn ze hypo-allergeen, antibacterieel en geurloos! De Soft Touch microvezels nemen geen geur op, waardoor ze na iedere wasbeurt weer als nieuw ruiken. De microvezel washandjes zijn van de beste kwaliteit en ideaal voor de gevoelige huid, je hebt de keuze uit 10 modieuze en frisse kleuren die wasbeurt na wasbeurt kleurvast is en niet zal verbleken.

Microvezel washandjes, om make-up te verwijderen met alleen water

De NewEco Soft Touch washandjes zijn bij uitstek geschikt om met het grootste gemak en slechts water make-up te verwijderen. Een duurzame en ecologische oplossing die veel beter is voor je huid! Onze microvezel washand is het meest ideale alternatief voor wegwerp reinigingsdoekjes, die het milieu relatief zwaar belasten. Ondanks het feit dat onze microvezel washandjes zeer voordelig geprijsd zijn, is de kwaliteit ongeëvenaard en kunnen ze met gemak de concurrentie aan met de meest dure merken die online en in gespecialiseerde beauty shops verkrijgbaar zijn.

Soft Touch microvezel washandjes zijn zeer geschikt voor je baby

Onze microvezel washandjes zijn tevens zeer geschikt voor baby's, omdat ze heerlijk zacht voor de gevoelige babyhuid! De hypo-allergene eigenschappen in combinatie met de anti-bacteriële microvezel staan garant voor een perfecte hygiëne, zonder de tere huid van uw kleinste gezinsleden te beschadigen. Na een wasbeurt, zonder wasverzachter, voelen de washandjes weer als nieuw aan. Al onze microvezelproducten zijn door een speciaal kleurprocedé 100% kleurvast, wat betekent dat ze zelfs na vaak wassen nog steeds de frisse heldere aanblik hebben als toen je ze voor het eerst kreeg. Met NewEco Soft Touch microvezel washandjes ben je verzekerd van een schone en tevreden baby.

Je bestelt eenvoudig en zeker online in onze webshop en krijgt altijd een bedenktijd van 30 dagen op al je aankopen. Bovendien verzenden we je microvezel washandjes bestelling gratis in Nederland en België.