Microvezel dweilen van NewEco

Filter
Microvezel dweil Pro xxl
Grote microvezel dweil 60x70 cm van 320 grams/m² zware professionele kwaliteit. Door de speciale weeftechniek met hoogwaardige microvezels is deze xxl dweil bijzonder sterk en kenmerkt zich door een hoge absorptiegraad en zeer goede schoonmaak resultaten.
6,50
Microvezel dweil Pro xxl groen
Door de weeftechniek met premium microvezels is deze grote 320 grams/m² microvezel dweil van 60x70 cm bijzonder sterk en geschikt voor het zwaardere werk. Een dweil voor de professional die zich kenmerkt door de hoge absorptiegraad en schone resultaten.
6,50
Microvezel dweil Pro xxl oranje
De microvezel dweil Pro xxl oranje heeft een groot formaat van 60x70 cm en dankt aan de 320 grams/m² zware kwaliteit microvezels zijn uitstekend absorberend en reinigend vermogen. Dit maakt deze dweil geschikt voor zwaar intensief professioneel gebruik.
6,50
Microvezel dweil Pro xxl geel
Microvezel dweil Pro XXL geel heeft een formaat van 60x70 cm en is van zware professionele kwaliteit. Hij heeft een zeer hoog absorptievermogen en maakt in een handomdraai vloeren grondig en streeploos schoon. Geschikt voor professioneel gebruik!
6,50
Microvezel dweil Pro grijs
Zeer sterke 320 grams/m² microvezel dweil van 50x60 cm. Deze dweil uit 100% microvezel dweilt grondig en streeploos schoon zonder reinigingsmiddel. Als je eenmaal met een van deze dweilen je vloer gedweild hebt, wil je gegarandeerd geen andere dweil meer.
5,79
Microvezel dweil Square, set 2 stuks
Microvezel dweil Square 50x60 cm is gemaakt van premium microvezels in honingraatstructuur en zorgt daarmee voor een hoog absorptie vermogen en uitstekende schoonmaak prestaties. Dit maakt deze dweilen set geschikt voor iedere schoonmaakklus.
8,25
Microvezel dweil Lucra L, set 2 stuks
Voordelige microvezel dweilen budgetset, klein in prijs met grootse prestaties. De microvezel dweil Lucra maat: L heeft een formaat van 50x60 cm en is zeer geschikt voor kleine tot middelgrote alledaagse schoonmaakklussen of het nadrogen van vloeren.
6,75
Microvezel dweil Lucra S, set 2 stuks
Dit budget setje kleine microvezel dweilen van 40 bij 60 cm is zeer geschikt voor kleine schoonmaakklusjes of aan de deur tijdens regenachtige dagen. Je vloer is in een handomdraai weer brandschoon en bovendien is deze dweilen set zeer scherp in prijs.
5,95
Microvezel dweil met steelgat 50x70 cm
Microvezel dweil met slim steelgat zodat hij goed op je vloertrekker (45 t/m 65cm breed) blijft zitten. Deze groene dweil met gat is van ultrafijne microvezel die klamvochtig het resultaat geeft en is tevens geschikt voor het nadrogen van vloeren.
3,95
Microvezel dweilen van NewEco

New Eco microvezel dweilen in diverse kwaliteiten en maten zijn onmisbaar in de huishouding en ideaal voor het reinigen van grote vloeroppervlakken. Onze producten worden tevens veelvuldig ingezet voor het nadrogen van (te) natte vloeren zodat kwetsbare vloeren schoner en sneller droog zijn. Bovendien zijn tegelvloeren na het drogen minder glad en voorkom je dus ongelukjes op een pas gedweilde vloer.

Microvezel dweilen die voortreffelijk absorberen en reinigen

Door het hoge absorptievermogen zijn onze professionele microvezel dweilen ook zeer geschikt voor het drogen van voorwerpen, denk bijvoorbeeld aan je tuin- of terrasmeubilair dat nat is geworden door een onverwacht regenbuitje. Door de unieke samenstelling van de microvezels, houden de dweilen niet alleen vuil vast maar ook vocht. Voor het reinigen van sanitair en vloeren in badkamer en toilet is de dweil perfect geschikt, omdat de polyamide in de microvezels een groot gedeelte van de bacteriën opneemt en vasthoudt. Na gebruik is de microvezel dweil zeer eenvoudig te reinigen door hem in de wasmachine te doen en te wassen zonder wasverzachter. De sneldrogende eigenschap zorgt ervoor dat de microvezel dweil razendsnel weer klaar is voor nieuw gebruik. Kortom onze dweilen zijn uiterst geschikt voor klam-vochtige en droge reiniging en worden gretig afgenomen door particulieren, schoonmaak bedrijven, horeca, detaillisten etc.

Koop je microvezel dweilen eenvoudig online

Alle producten van NewEco worden onder streng toezicht geproduceerd door zorgvuldig door ons geselecteerde producenten. Dit is voor ons vanzelfsprekend, omdat we alleen premium microvezelproducten willen leveren, die duurzaam en betrouwbaar zijn. Bij de productie van onze microvezel dweilen worden geen gevaarlijke chemicaliën gebruikt die slecht zijn voor het milieu of de medewerkers. Verzending van alle producten die je van NewEco koopt is altijd gratis in zowel Nederland als België, daarnaast heb je altijd 30 dagen bedenktijd of je je NewEco microvezel dweilen wilt houden.