Microvezel dweilen van NewEco

Microvezel dweil Pro xxl
Grote microvezel dweil 60x70 cm van 320 grams/m² zware professionele kwaliteit. Door de speciale weeftechniek met hoogwaardige microvezels is deze xxl dweil bijzonder sterk en kenmerkt zich door een hoge absorptiegraad en zeer goede schoonmaak resultaten.
5,98
Microvezel dweil Pro xxl groen
Door de weeftechniek met premium microvezels is deze grote 320 grams/m² microvezel dweil van 60x70 cm bijzonder sterk en geschikt voor het zwaardere werk. Een dweil voor de professional die zich kenmerkt door de hoge absorptiegraad en schone resultaten.
5,98
Microvezel dweil Pro xxl oranje
De microvezel dweil Pro xxl oranje heeft een groot formaat van 60x70 cm en dankt aan de 320 grams/m² zware kwaliteit microvezels zijn uitstekend absorberend en reinigend vermogen. Dit maakt deze dweil geschikt voor zwaar intensief professioneel gebruik.
5,98
Microvezel dweil Pro xxl geel
Microvezel dweil Pro XXL geel heeft een formaat van 60x70 cm en is van zware professionele kwaliteit. Hij heeft een zeer hoog absorptievermogen en maakt in een handomdraai vloeren grondig en streeploos schoon. Geschikt voor professioneel gebruik!
5,98
Microvezel dweil Pro grijs
Zeer sterke 320 grams/m² microvezel dweil van 50x60 cm. Deze dweil uit 100% microvezel dweilt grondig en streeploos schoon zonder reinigingsmiddel. Als je eenmaal met een van deze dweilen je vloer gedweild hebt, wil je gegarandeerd geen andere dweil meer.
5,49
Microvezel dweil met steelgat 50x70 cm
Microvezel dweil met slim steelgat zodat hij goed op je vloertrekker (45 t/m 65cm breed) blijft zitten. Deze groene dweil met gat is van ultrafijne microvezel die klamvochtig het resultaat geeft en is tevens geschikt voor het nadrogen van vloeren.
3,39
Hygiënische vloertrekker set met ergo steel
Deze hygiënische vloertrekker komt incl. steel en is bij uitstek geschikt voor het droogtrekken of nadrogen van vloeren m.b.v. microvezel dweilen (geschikt voor voedingsmiddelen industrie). Je hebt de keuze uit een vloertrekker van 45, 60 of 75 cm breed.
26,95
Microvezel Multi mopsysteem startpakket
Dit microvezel dweil/mopsysteem met klittenband maakt super snel al je gladde en laminaatvloeren streeploos schoon en biedt je gegarandeerd het schoonste resultaat. Het startpakket komt incl. een telescoopsteel, mopdoekhouder met velcro en 5 mopdoeken.
36,95
Microvezel mopdoek
Deze gewafelde microvezel Multi mopdoek van 55x27cm maakt al je gladde vloeren streeploos schoon en kun je tevens klamvochtig inzetten als xl schoonmaakdoek voor algemeen schoonmaakwerk of droog voor het streeploos drogen van glas, natuursteen, rvs, etc.
3,85
Microvezel mopdoek groen
Gewafelde 390 grams mopdoek van 55x27cm in de kleur groen. Zelfs hardnekkig vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon met deze mopdoek van hoogwaardige microvezel. Ook ideaal voor algemeen klamvochtig schoonmaakwerk of nadrogen van glas, rvs, natuursteen etc.
3,85
Microvezel mopdoek rood
Gewafelde microvezel mopdoek rood met de afmetingen 55x27cm en een soortelijk gewicht van 390 g/m². De mopdoek kun je klamvochtig ook gebruiken als xl schoonmaakdoek voor grote oppervlakken of droog voor het streeploos nadrogen van glas, rvs, tegels, etc.
3,85
Microvezel mopdoek geel
Ook deze hoogwaardige gele microvezel mopdoek 55x27 cm met wafelmotief is speciaal voor het Multi mopsysteem van NewEco. Dit type microvezel mopdoek met speciale wafel structuur voor vloerreiniging zorgt voor een ongeëvenaarde dieptereiniging.
3,85
Microvezel dweil Square, set 2 stuks
Microvezel dweil Square 50x60 cm is gemaakt van premium microvezels in honingraatstructuur en zorgt daarmee voor een hoog absorptie vermogen en uitstekende schoonmaak prestaties. Dit maakt deze dweilen set geschikt voor iedere schoonmaakklus.
8,29
Microvezel dweil Lucra L, set 2 stuks
Voordelige microvezel dweilen budgetset, klein in prijs met grootse prestaties. De microvezel dweil Lucra maat: L heeft een formaat van 50x60 cm en is zeer geschikt voor kleine tot middelgrote alledaagse schoonmaakklussen of het nadrogen van vloeren.
5,98
Microvezel dweil Lucra S, set 2 stuks
Dit budget setje kleine microvezel dweilen van 40 bij 60 cm is zeer geschikt voor kleine schoonmaakklusjes of aan de deur tijdens regenachtige dagen. Je vloer is in een handomdraai weer brandschoon en bovendien is deze dweilen set zeer scherp in prijs.
4,89
Mopdoek houder
Multi mopdoekhouder met klittenband bevestiging. Door de speciaal voor dit mopsysteem ontwikkelde microvezel mopdoeken boven op de houder vast te drukken creëer je minimaal vijf schone werkvlakken. Ook ideaal als vloertrekker in sanitaire ruimtes.
14,95
Microvezel dweilen van NewEco

New Eco microvezel dweilen in diverse kwaliteiten en maten zijn onmisbaar in de huishouding en ideaal voor het reinigen van grote vloeroppervlakken. Onze producten worden tevens veelvuldig ingezet voor het nadrogen van (te) natte vloeren zodat kwetsbare vloeren schoner en sneller droog zijn. Bovendien zijn tegelvloeren na het drogen minder glad en voorkom je dus ongelukjes op een pas gedweilde vloer.

Microvezel dweilen die voortreffelijk absorberen en reinigen

Door het hoge absorptievermogen zijn onze professionele microvezel dweilen ook zeer geschikt voor het drogen van voorwerpen, denk bijvoorbeeld aan je tuin- of terrasmeubilair dat nat is geworden door een onverwacht regenbuitje. Door de unieke samenstelling van de microvezels, houden de dweilen niet alleen vuil vast maar ook vocht. Voor het reinigen van sanitair en vloeren in badkamer en toilet is de dweil perfect geschikt, omdat de polyamide in de microvezels een groot gedeelte van de bacteriën opneemt en vasthoudt. Na gebruik is de microvezel dweil zeer eenvoudig te reinigen door hem in de wasmachine te doen en te wassen zonder wasverzachter. De sneldrogende eigenschap zorgt ervoor dat de microvezel dweil razendsnel weer klaar is voor nieuw gebruik. Kortom onze dweilen zijn uiterst geschikt voor klam-vochtige en droge reiniging en worden gretig afgenomen door particulieren, schoonmaak bedrijven, horeca, detaillisten etc.

Het Triple M - Microvezel Multi (dweil) Mopsysteem

Het Triple M "Microvezel Multi Mopsysteem" : ouderwets dweilen met hedendaagse microvezel technologie. Met dit uitgekiende systeem worden uw vloeren tot wel 50% schoner dan met ieder ander systeem en dat met het grootste gemak. Het Triple M systeem is bij uitstek het beste mopsysteem voor laminaatvloeren.

Triple M is een complete microvezeloplossing om al je vloeren sneller, hygiënischer en makkelijker schoon te maken en te houden.

Waarom Triple M?

  • Microvezel: de dweilen zijn gemaakt van duurzame microvezel die garant staan voor streeploze hygiënische reiniging.
  • Mopsysteem: het multi mopsysteem dat we hebben ontwikkeld is gebaseerd op het beproefde en veelgebruikte moppen van vloeren.
  • Multi: je kunt de microvezeldoek op een ingenieuze manier opdelen in 5 schoonmaakoppervlakken, waarmee je maar liefst 75 vierkante meter vloeroppervlak kunt reinigen.

Doordat de mophouder (met klittenband) steeds in een nieuwe positie op de mopdoek gezet kan worden creëer je minimaal vijf schone werkvlakken; afhankelijk van de vervuiling en het type vloer goed om met een schoon exemplaar tot maximaal 75m² vloeroppervlak te dweilen. Ons Triple M Multi Dweil- Mopsysteem is ideaal voor alle vloertypes en bijzonder geschikt voor laminaat en houten vloeren, waar een te vochtige reiniging voor problemen kan zorgen. Klam vochtig geven deze speciaal geweven microvezel wafel mop/dweil doeken het beste resultaat, je zult versteld staan van de vuilopname zelfs als je dacht dat je vloeren al schoon waren.

Koop je microvezel dweilen eenvoudig online

Alle producten van NewEco worden onder streng toezicht geproduceerd door zorgvuldig door ons geselecteerde producenten. Dit is voor ons vanzelfsprekend, omdat we alleen premium microvezelproducten willen leveren, die duurzaam en betrouwbaar zijn. Bij de productie van onze microvezel dweilen worden geen gevaarlijke chemicaliën gebruikt die slecht zijn voor het milieu of de medewerkers. Bestellingen die je bij NewEco plaatst met een orderwaarde vanaf 20,- verzenden wij gratis in zowel Nederland als België, daarnaast heb je altijd 30 dagen bedenktijd of je je NewEco microvezel dweilen wilt houden.