Emmers van de allerbeste kwaliteit van NewEco

Filter
sale
Wringer op emmer
Wringer op emmer
Deze professionele kleine wringer met natuurrubberen rollen die komt incl. 6 liter emmer ontlast aanzienlijk je spieren en gewrichten en zorgt dat je moeiteloos microvezeldoeken, zemen en non-woven allesdoeken kunt wringen met de juiste vochtigheidsgraad.
111,00 93,95
sale
Wringer op 2-vaks emmer
Wringer op 2-vaks emmer
Professionele wringer op 2-vaks 12 liter emmer. De Home Edition pro is geschikt voor het wringen van doekjes, zemen, non-woven doeken, etc. Deze wringer zorgt voor de juiste klamvochtigheid. De 2-vaks emmer zorgt bovendien voor een stabiele stand.
119,00 98,95
Glazenwassers emmer
Professionele grijze glazenwassers emmer uitgerust met een materiaalrooster en grid guard. De emmer met een inhoud van maximaal 20 liter is voorzien van schaalverdeling en soepel lopende zwenkwielen, een geweldige emmer voor glazenwassers en autopoetsers.
33,95
Dubbele emmer
Dubbele emmer met twee 6 liter vakken en tevens voorzien van een schenktuit en stevig hengsel. Deze emmer is ideaal om schoon water van vuil water gescheiden te houden terwijl de gladde kunststof zorgt dat je de emmer gemakkelijk schoon kunt houden.
31,50
Mopemmer Shipmate met rollen-pers
De 14 liter mopemmer Shipmate met voetbediende rollenpers is een handig hulpmiddel voor het wringen van strengenmoppen en vlakmoppen met flapverbinding. Bovendien is deze mopemmer zeer compact waardoor je hem gemakkelijk kunt transporteren en opbergen.
29,95
Zwarte emmer set
Twee hoogwaardige 15 liter emmers voor het krasvrij poetsen van auto's volgens de 2 emmer- methode. Geproduceerd uit gerecycled kunststof met stevige hengsels die tevens dienen als kleurcodering, zo weet je precies in welke emmer je spoelwater of sop zit.
29,95
Flexibele Bouwemmer
Zeer sterke flexibele bouwemmer met een inhoud van 10 l. voor zwaar intensief gebruik. Deze zwarte emmer is gemaakt van zeer flexibel kunststof met extra sterke aanhechtingspunten voor het hengsel. Perfecte emmer voor gebruik in de bouw of glasbewassing.
13,75
2-vaks Minimop emmer inclusief korf
2-vaks minimop emmer met een inhoud van 2x6 liter van hoogwaardig kunststof incl. wringkorf en twee stevige handgrepen. Geschikt voor mini & spaanse moppen met een soortelijk gewicht van maximaal 250 gram. Ook handig als twee-vaks werk/materialen emmer.
19,95
Emmer 10 liter rood, set 12 stuks
Rode ronde 10 liter emmers in een set van 12 emmers voor dagelijks gebruik en prima in te zetten als huishoudemmer, glazenwasseremmer of bouwemmer. Ook voor bijvoorbeeld manegehouders, autopoetsbedrijven en agrariërs is deze set emmers een uitkomst.
34,20
Emmer 10 liter blauw, set 12 stuks
Allround ronde blauwe 10 liter emmers in een set van 12 emmers. De emmer is geschikt voor alle voorkomende werkzaamheden en in te zetten als huishoudemmer, glazenwassers emmer of bouwemmer. Omgerekend kosten de emmers slechts € 2,85 per stuk incl. BTW.
34,20
Emmer 10 liter groen, set 12 stuks
Voor wie niet genoeg heeft aan slechts één emmer is deze voordeelset allround ronde groene 10L emmers een geschenk uit de hemel. Omgerekend kosten de groene 10 liter emmers slechts € 2,85 per stuk incl. btw en worden ook nog eens gratis thuisbezorgd.
34,20
Emmer 10 liter zwart, set 12 stuks
Set van 12 allround ronde zwarte emmers met een inhoud van 10 liter, voor wie niet genoeg heeft aan één emmer is deze voordeelset ronde emmers een uitkomst. Omgerekend kosten deze 10 liter emmers al vanaf 1 set slechts € 2,46 per stuk inclusief BTW.
29,52
Emmer met deksel 6 liter rood
Handige rode 6 liter emmer inclusief deksel die past op de meest voorkomende standaard werkwagens. De meegeleverde deksel houdt schoonmaakdoeken tijdens het werken stofvrij en vooraf geïmpregneerde doeken drogen niet uit en zijn direct klaar voor gebruik.
15,39
Emmer met deksel 6 liter blauw
Handige 6 liter emmer blauw met schaalverdeling die komt inclusief een transparante deksel is geschikt en passend voor de meest gangbare werkwagens. Deze emmers zijn lekker licht en van een zeer handzaam formaat en voorzien van een solide handgreep.
15,39
Emmer met deksel 6 liter groen
Emmer met deksel en hengsel 6 liter groen is zo geproduceerd dat hij passend is voor de meest voorkomende werkwagens. De emmers zijn door de deksels ook te gebruiken als opslag van materialen na het werk. Afmeting: breed: 24 / diep: 19 / hoog: 22 cm.
15,39
Emmer met deksel 6 liter geel
Deze gele 6 liter emmer die is voorzien van een solide handgreep en schaalverdeling wordt geleverd met snel afneembare transparante deksel en is geschikt voor 1001 doeleinden. Met het geïntegreerd haakje hang je de deksel na afname eenvoudig aan de emmer.
15,39
Emmer 25 liter rood
Rode vierkante emmer met een inhoud van maximaal 25 liter voor grote mopkarren. Deze extra grote emmer is ideaal voor het reinigen van vloeren in combinatie met stalen rolemmer karren met duwbeugel en grote materiaalwagens.
16,99
Emmer 17 liter rood
Rode professionele emmer met een inhoud van 17 liter die geschikt is voor de meest gangbare rolemmer mopkarren. De emmer heeft een stevig hengsel en kun je inzetten voor alle voorkomende werkzaamheden maar is zeker handig voor vloerreiniging.
14,99
Emmer 25 liter blauw
Royale 25 liter emmer in de kleur blauw voor grote mopkarren. Het solide hengsel waarmee dit type emmer is uitgerust heeft handige uitsparingen voor extra goede grip en dat is handig bij het vullen maar zeker bij ledigen van volle zware emmers.
16,99
Emmer 17 liter blauw
Deze professionele blauwe emmer met een inhoud van 17 liter is geschikt voor de meest gangbare mopkarren. Deze emmer is gemaakt van stevige gladde kunststof en is hierdoor snel en goed schoon te houden. Geschikt als rolkar-/werk/materiaalwagen emmer.
14,99
Emmer 12 liter rood
Emmer 12 liter in de HACCP kleur rood is een kwaliteitsemmer die geschikt is voor de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Onze 12 l. emmers hebben een breedte van 28,5 cm en is 24 cm diep met een hoogte van 26,5 cm.
14,59
Emmer 12 liter blauw
De emmer 12 liter blauw is geschikt voor de meest gangbare materiaalwagens en heeft voldoende inhoud voor de grote schoonmaakklus. Door het solide hengsel met handige vingeruitsparingen heeft dit type emmer een extra goede grip.
14,59
Emmer 12 liter groen
Deze groene 12 l. emmer met schaalverdeling is geschikt voor de meest voorkomende materiaalwagens en heeft voldoende inhoud om lang door te werken. Geïntegreerde vingeruitsparingen in hengsel en bodem zorgen voor een goede grip tijdens dragen of ledigen.
14,59
Emmers van de allerbeste kwaliteit van NewEco

Emmers zijn er in verschillende soorten, maten en vooral kwaliteiten. De emmers die we bij NewEco voor je in het assortiment hebben opgenomen hebben allemaal een grote gemene deler: premium kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Omdat iedere schoonmaakklus andere eisen stelt aan je emmer, hebben we een zo breed mogelijke selectie gemaakt, zodat er altijd een emmer voor je beschikbaar is die perfect aansluit bij je wensen.

Emmers in verschillende kleuren en formaten

Als je met verschillende schoonmaakproducten werkt, kan het erg handig zijn om emmers in verschillende kleuren te hebben. Door je eigen kleurcodering aan te houden, loop je nooit het risico dat je je spons of microvezeldoek per ongeluk in de verkeerde emmer doet. Ook als je een emmer zoekt die past bij de kleuren van je professionele huisstijl is het goed om te weten dat NewEco je de mogelijkheid biedt om een product te bestellen dat hier goed bij aansluit.

Omdat iedere toepassing bepaalde eisen aan je gereedschap stelt, hebben we verschillende emmer soorten opgenomen. Niet alleen de vorm van de emmer kan worden geselecteerd naar jouw wens, maar ook de kwaliteit en stevigheid kun je naar eigen inzicht uitzoeken. We hebben emmers met verschillende volumes. Handig als je niet meer gewicht met je mee wilt slepen dan absoluut noodzakelijk is.

Bestel al je emmers veilig en snel online bij NewEco

Om je tijd te besparen heeft NewEco al haar producten online beschikbaar in de webshop. Omdat we hoge eisen stellen aan ons assortiment, zijn NewEco producten niet leverbaar in de winkel. Alleen op deze manier kunnen we onze klanten een constante hoge kwaliteit garanderen, met een service die past bij producten van topkwaliteit. Wij verzenden al onze emmers gratis binnen Nederland en België, zijn de emmers op voorraad en plaats je je bestelling voor 's middags 16.00 uur, dan worden deze dezelfde dag nog verzonden.

Emmers van Neweco - Eenmaal gekozen - voor altijd gewaardeerd!