Emmers van de allerbeste kwaliteit

sale
Wringer op emmer
Wringer op emmer
Deze professionele kleine wringer met natuurrubberen rollen die komt incl. 6 liter emmer ontlast aanzienlijk je spieren en gewrichten en zorgt dat je moeiteloos microvezeldoeken, zemen en non-woven allesdoeken kunt wringen met de juiste vochtigheidsgraad.
111,00 89,95
sale
Wringer op 2-vaks emmer
Wringer op 2-vaks emmer
Professionele wringer op 2-vaks 12 liter emmer. De Home Edition pro is geschikt voor het wringen van doekjes, zemen, non-woven doeken, etc. Deze wringer zorgt voor de juiste klamvochtigheid. De 2-vaks emmer zorgt bovendien voor een stabiele stand.
119,00 95,95
Glazenwassers emmer
Professionele grijze glazenwassers emmer uitgerust met een materiaalrooster en grid guard. De emmer met een inhoud van maximaal 20 liter is voorzien van schaalverdeling en soepel lopende zwenkwielen, een geweldige emmer voor glazenwassers en autopoetsers.
29,95
Dubbele emmer
Dubbele emmer met twee 6 liter vakken en tevens voorzien van een schenktuit en stevig hengsel. Deze emmer is ideaal om schoon water van vuil water gescheiden te houden terwijl de gladde kunststof zorgt dat je de emmer gemakkelijk schoon kunt houden.
27,95
Mopemmer Shipmate met rollen-pers
De 14 liter mopemmer Shipmate met voetbediende rollenpers is een handig hulpmiddel voor het wringen van strengenmoppen en vlakmoppen met flapverbinding. Bovendien is deze mopemmer zeer compact waardoor je hem gemakkelijk kunt transporteren en opbergen.
26,75
2-vaks Minimop emmer inclusief korf
2-vaks minimop emmer met een inhoud van 2x6 liter van hoogwaardig kunststof incl. wringkorf en twee stevige handgrepen. Geschikt voor mini & spaanse moppen met een soortelijk gewicht van maximaal 250 gram. Ook handig als twee-vaks werk/materialen emmer.
19,95
Zwarte emmer set
Twee hoogwaardige 15 l. emmers, ideaal om krasvrij auto's te poetsen volgens de 2 emmer- methode. Geproduceerd uit gerecycled kunststof met stevige hengsels die tevens dienen als kleurcodering, zo weet je precies in welke emmer je spoelwater of sop zit.
22,75
Gereedschapsbak
Handige 3-vaks (schoonmaak) gereedschapsbak met handgreep om hem gemakkelijk te verplaatsen of vervoeren. De bak heeft een formaat van 38 bij 33 cm en is 11 cm diep waardoor je voldoende ruimte hebt om je gereedschappen te rangschikken (excl. inhoud).
10,95
Emmer 10 liter zwart
Zwarte allround ronde emmer met een inhoud van 10 liter, voor wie niet genoeg heeft aan één emmer zijn deze emmers met schaalverdeling, verstevigde rand en hengsel ideaal. Inhoud volle verpakking 12 emmers.
3,25
Emmer 10 liter blauw
Allround ronde 10 liter emmer in de kleur blauw met schaalverdeling, verstevigde rand en hengsel. Geschikt voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden en in te zetten als huishoudemmer, glazenwassers emmer of voordelige bouwemmer.
3,59
Emmer 10 liter groen
Deze groene allround emmer met verstevigde rand, hengsel en schaalverdeling is geschikt voor huishoudelijk gebruik en schoonmaakwerkzaamheden. Voor wie niet genoeg heeft aan één emmer een volle verpakking bevat 12 emmers.
3,59
Emmer 10 liter rood
Rode ronde 10 l. emmer voor dagelijks gebruik en in te zetten als huishoudemmer voor schoonmaakwerk. Ook voor bijvoorbeeld manegehouders, autopoetsbedrijven en agrariërs is deze emmer een uitkomst. (per stuk of per 12 verpakt).
3,59
Emmer met deksel 6 liter blauw
Handige 6 liter emmer blauw met schaalverdeling die komt inclusief een transparante deksel is geschikt en passend voor de meest gangbare werkwagens. Deze emmers zijn lekker licht en van een zeer handzaam formaat en voorzien van een solide handgreep.
12,95
Emmer met deksel 6 liter groen
Emmer met deksel en hengsel 6 liter groen is zo geproduceerd dat hij passend is voor de meest voorkomende werkwagens. De emmers zijn door de deksels ook te gebruiken als opslag van materialen na het werk. Afmeting: breed: 24 / diep: 19 / hoog: 22 cm.
12,95
Emmer met deksel 6 liter rood
Handige rode 6 liter emmer inclusief deksel die past op de meest voorkomende standaard werkwagens. De meegeleverde deksel houdt schoonmaakdoeken tijdens het werken stofvrij en vooraf geïmpregneerde doeken drogen niet uit en zijn direct klaar voor gebruik.
12,95
Emmer met deksel 6 liter geel
Deze gele 6 liter emmer die is voorzien van een solide handgreep en schaalverdeling wordt geleverd met snel afneembare transparante deksel en is geschikt voor 1001 doeleinden. Met het geïntegreerd haakje hang je de deksel na afname eenvoudig aan de emmer.
12,95
Emmer 12 liter blauw
De emmer 12 liter blauw is geschikt voor de meest gangbare materiaalwagens en heeft voldoende inhoud voor de grote schoonmaakklus. Door het solide hengsel met handige vingeruitsparingen heeft dit type emmer een extra goede grip.
11,75
Emmer 12 liter groen
Deze groene 12 l. emmer met schaalverdeling is geschikt voor de meest voorkomende materiaalwagens en heeft voldoende inhoud om lang door te werken. Geïntegreerde vingeruitsparingen in hengsel en bodem zorgen voor een goede grip tijdens dragen of ledigen.
11,75
Emmer 12 liter rood
Emmer 12 liter in de HACCP kleur rood is een kwaliteitsemmer die geschikt is voor de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Onze 12 l. emmers hebben een breedte van 28,5 cm en is 24 cm diep met een hoogte van 26,5 cm.
11,75
Emmer 17 liter blauw
Deze professionele blauwe emmer met een inhoud van 17 liter is geschikt voor de meest gangbare mopkarren. Deze emmer is gemaakt van stevige gladde kunststof en is hierdoor snel en goed schoon te houden. Geschikt als rolkar-/werk/materiaalwagen emmer.
12,95
Emmer 17 liter rood
Rode professionele emmer met een inhoud van 17 liter die geschikt is voor de meest gangbare rolemmer mopkarren. De emmer heeft een stevig hengsel en kun je inzetten voor alle voorkomende werkzaamheden maar is zeker handig voor vloerreiniging.
12,95
Emmer 25 liter blauw
Royale 25 liter emmer in de kleur blauw voor grote mopkarren. Het solide hengsel waarmee dit type emmer is uitgerust heeft handige uitsparingen voor extra goede grip en dat is handig bij het vullen maar zeker bij ledigen van volle zware emmers.
14,95
Emmer 25 liter rood
Rode vierkante emmer met een inhoud van maximaal 25 liter voor grote mopkarren. Deze extra grote emmer is ideaal voor het reinigen van vloeren in combinatie met stalen rolemmer karren met duwbeugel en grote materiaalwagens.
14,95
Flexibele Bouwemmer
Zeer sterke flexibele bouwemmer met een inhoud van 10 l. voor zwaar intensief gebruik. Deze zwarte emmer is gemaakt van zeer flexibel kunststof met extra sterke aanhechtingspunten voor het hengsel. Perfecte emmer voor gebruik in de bouw of glasbewassing.
12,49
Emmers van de allerbeste kwaliteit

Emmers zijn er in verschillende soorten, maten en vooral kwaliteiten. De emmers die we bij NewEco voor je in het assortiment hebben opgenomen hebben allemaal een grote gemene deler: premium kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Omdat iedere schoonmaakklus andere eisen stelt aan je emmer, hebben we een zo breed mogelijke selectie gemaakt, zodat er altijd een emmer voor je beschikbaar is die perfect aansluit bij je wensen.

Emmers in verschillende kleuren en formaten

Als je met verschillende schoonmaakproducten werkt, kan het erg handig zijn om emmers in verschillende kleuren te hebben. Door je eigen kleurcodering aan te houden, loop je nooit het risico dat je je spons of microvezeldoek per ongeluk in de verkeerde emmer doet. Ook als je een emmer zoekt die past bij de kleuren van je professionele huisstijl is het goed om te weten dat NewEco je de mogelijkheid biedt om een product te bestellen dat hier goed bij aansluit.

Omdat iedere toepassing bepaalde eisen aan je gereedschap stelt, hebben we verschillende emmer soorten opgenomen. Niet alleen de vorm van de emmer kan worden geselecteerd naar jouw wens, maar ook de kwaliteit en stevigheid kun je naar eigen inzicht uitzoeken. We hebben emmers met verschillende volumes. Handig als je niet meer gewicht met je mee wilt slepen dan absoluut noodzakelijk is.

Bestel al je emmers veilig en snel online bij NewEco

Om je tijd te besparen heeft NewEco al haar producten online beschikbaar in de webshop. Omdat we hoge eisen stellen aan ons assortiment, zijn NewEco producten niet leverbaar in de winkel. Alleen op deze manier kunnen we onze klanten een constante hoge kwaliteit garanderen, met een service die past bij producten van topkwaliteit. Wij verzenden al onze emmers bij besteding vanaf 20,- gratis binnen Nederland en België, zijn de emmers op voorraad en plaats je je bestelling voor 's middags 16.00 uur, dan worden deze dezelfde dag nog verzonden.

Emmers van Neweco - Eenmaal gekozen - voor altijd gewaardeerd!