Sponzen van NewEco voor specifieke schoonmaakklussen

De sponzen zijn nu allemaal blijvend in prijs verlaagd en verkrijgbaar met voordelige staffelkortingen!

Roetspons
Deze roetspons is gemaakt van gevulkaniseerd rubber en daarmee bij uitstek geschikt voor het verwijderen van roet als gevolg van brandschade. Om roet effectief te verwijderen de roetspons droog gebruiken, zo worden roetdeeltjes effectief opgenomen.
5,19
Pulex fixi spons
Grote stevige glazenwassers spons van 21x10x7 cm die speciaal is ontworpen voor het handmatig wassen van ramen of om te klemmen tussen de bekken van een fixi klem op telescoopsteel zodat je met deze spons op hoogte ramen en kozijnen kunt sponzen.
2,29
Sponsdoek
Allround 2in1 sponsdoek waarvan de zachte hoogpolige voorkant uit een mix van groene bamboe en microvezels zorgt voor een hoog absorptievermogen en de achterkant met licht schurende werking zorgt dat je eenvoudig aangekoekte vervuiling kunt verwijderen.
2,29
Schuurspons met grip Non abrasive
Grote allround schuurspons met een licht schurende werking voor een veilige reiniging van kwetsbare niet krasbestendige oppervlakken. Deze schuurspons is voorzien van een handgreep die zorgt voor goede grip en bescherming van vingertoppen en nagels.
0,44
Schuurspons groot geel/groen
Grote schuurspons van hoge kwaliteit met 5mm dik groen schuurpad gelast op zacht schuim voor het afnemen van gladde oppervlakken en krasgevoelige items. Deze handzame schuurspons 14x10x2,5 cm is ideaal voor het schoonschuren van grote oppervlakken.
0,41
Schuurspons klein geel/groen
Kleine schuurspons van hoge kwaliteit met 5mm dik groen schuurpad gelast op zacht schuim voor het afnemen van gladde oppervlakken en krasgevoelige items. Deze handzame schuurspons 10x7x2,5 cm is ideaal voor gebruik rondom de gootsteen en in spoelkeukens.
0,24
Schuurspons Evo HACCP Line, set 4 stuks
Set van 4 HACCP Schuursponsjes EVO met gepatenteerd krasvrij schuurpad. Een nieuwe revolutie, de schuurspons Evo is van een nieuwe generatie sponzen die de kans op kruisbesmetting in voedselverwerkende bedrijven aanzienlijk reduceert.
5,49
Microvezel Auto Spons
Onze zachte microvezel autospons van 23 x 12 x 5,5 cm groot bespaart enorm veel tijd doordat je vliegensvlug grote oppervlakken van auto’s en bestelbussen veilig kunt wassen en met de netstructuur verwijder je gemakkelijk dode insecten van de voorruit.
3,99
Microvezel DUO Sponsje Blue
Allround Microvezel dubbelsponsje voor binnen en buiten, onmisbaar in de huishouding en keuken. Het sponsje heeft een hoge absorptiegraad en is afgewerkt met aan een kant korte microvezels en een met lange microvezel lusjes voor grove vervuiling.
2,15
Schuurspons industrial zwart
Een echte krachtpatser deze zwarte schuurspons industrial, geschikt voor industriële reiniging en bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen. Deze spons is gemaakt van compact rotvast schuim en kan dan ook machinaal gewassen worden op 60°Celsius.
1,35
Microvezel Schuurspons
Sterke 2-zijdige microvezel schuurspons met een levensduur tot wel 2 maanden, maakt geen krassen en heeft een zeer goede grip. Toepassingen: spoelbakken, keukengerei, pannen, werkbladen etc. Afmeting: 13x9cm. Let op, niet geschikt voor RVS!
2,55
Microvezel schuurspons Duo
Microvezel 2in1 schuurspons, door de unieke samenstelling kun je schuren en vegen met 1 spons. Voorzijde: Schuurvlak verkregen door een mengsel van microvezel en een schurend ingrediënt. Achterzijde: Zacht werkvlak voor afvegen. Afmeting: 13x9cm.
2,55
Wonderspons XXL
De melamine wonderspons XXL is ideaal voor het grondig reinigen van grote oppervlakken. De melamine wonderspons XXL heeft dezelfde eigenschappen als de set kleine wondersponsjes, maar gaat door zijn omvang veel langer mee.
4,25
Duragom wondersponsjes
Duragom wondersponsjes van melamine zijn duurzamer en gaan nu nog langer mee door een vernieuwde samenstelling waarvan het gemengde spons deel minder snel slijt.
1,98
Wondersponsjes met schuurpad
Melamine Wondersponsjes met schuurpad 110 x 63 x 38 mm. Deze comprimex sponsjes verwijderen snel en op eenvoudige wijze sporen van schoenzolen en balpen, maar ook koffievlekken, olie, vet en vingerafdrukken met enkel water.
1,75
Melamine Wondersponsjes
Melamine wondersponsjes werken simpel, snel en effectief. Door ze licht te bevochtigen en zachtjes met ronddraaiende bewegingen te wrijven op de gewenste plek behoren de meest hardnekkige vlekken al snel tot het verleden.
1,25
Melamine Wondermop velcro 40cm
Set á 4 stuks Comprimex Wondermoppen van samengeperste melamine. Deze melamine moppen passen op velcro vlakmophouders van 40 cm breed en verwijderen snel en doeltreffend sporen van schoenen, stoelen, wielen, etc.. en dat met enkel een beetje schoon water.
19,95
Banden applicator
Met deze banden applicator in wassende maan vorm voor een optimaal bandwang contact kun je eenvoudig en zonder morsen bandendressing of banden gel aanbrengen en in één handeling mooi egaal over de band verdelen.
1,15
Sponzen van NewEco voor specifieke schoonmaakklussen

Naast het gebruik van microvezel schoonmaakdoekjes zijn onze speciale sponzen een onmisbare aanvulling op je schoonmaakarsenaal. Voor het reinigen van moeilijk verwijderbaar vuil of aanslag is een schuurspons soms de enige oplossing en met de schuursponzen in ons assortiment wordt het een koud kunstje. Voor iedere schoonmaakklus hebben we de perfecte spons, of je nu een professional bent of als je gewoon op zoek bent naar een premium product voor thuisgebruik.

Sponzen met unieke eigenschappen

Niet alle schoonmaakwerkzaamheden vereisen dezelfde aandacht. In bijvoorbeeld grootkeukens worden andere eisen gesteld aan de hygiëne dan thuis of in de caravan. Ook voor die plekken die aan strenge wettelijke eisen zijn gebonden als het om de hygiëne gaat hebben we een speciaal aantal sponsproducten in het assortiment opgenomen. De samenstelling van de spons draagt bij aan het voldoen aan de welbekende HACCP-normen die voor veel instellingen door de wetgever zijn opgelegd. Vanzelfsprekend zijn deze speciale microvezelsponzen ook prima te gebruiken in je eigen huishouden, zo ben je altijd verzekerd van een intens hygiënische reiniging. Voor de standaardwerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het reinigen van je fornuis en de wastafel, hebben we een collectie schuursponzen van hoogwaardige kwaliteit die erg lang mee gaan. Even wassen in de machine en al onze (microvezel)sponzen zijn weer helemaal klaar voor gebruik. Ook voor roetreiniging hebben we sponzen in de collectie, ideaal voor de professionele schoonmaker maar ook onmisbaar als je bijvoorbeeld rond de open haard grondig wilt reinigen.

Koop je sponzen online bij NewEco

Als je je sponzen online bestelt in de webshop van NewEco heb je ze razendsnel in huis. Bovendien is verzending van al onze producten bij besteding vanaf 20,- binnen Nederland en België gratis. Mocht je achteraf willen betalen, dan bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van diensten van Afterpay. Op al je bestellingen krijg je standaard 30 dagen retourgarantie.