Menu
0

Betaalmethoden

Bij neweco.nl kun je je bestelling direct online afrekenen waarbij veiligheid en gebruiksgemak bij ons hoog in het vaandel staan, zodoende lopen alle betalingen via een beveiligde SSL verbinding om je persoonlijke veiligheid en privacy te waarborgen en bieden je de keuze uit de meest gangbare en bewezen veilige betaalmethoden.

Betaalmethoden

iDEAL


Een van de meest bekende en gekozen betaalmethodes. Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk je bestelling afrekenen, helemaal vertrouwd via een beveiligde betaalomgeving. Het is tevens een van de meest gebruikte online betaalmogelijkheden en niet meer weg te denken bij het online shoppen. Als je gekozen hebt om met iDeal te betalen wordt je doorgeleid naar de vertrouwde en veilige betaalomgeving van je eigen bank.

Bovendien is betalen via iDEAL voor jouw als klant van Neweco helemaal gratis, deze kosten nemen wij voor onze rekening. Om een succesvolle betaling te garanderen dien je alle stappen van betaal proces te doorlopen. Een betaling is pas succesvol afgerond als je na bevestiging terug in onze webshop bent gekomen.

Aangesloten banken waarmee je via iDEAL bij ons kunt betalen: ABN Amro Bank, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers en DIRECTebanking.

Bancontact


Als Belgische klant kunt u bij ons kiezen om te betalen via Bancontact. Deze service is voor u als klant van Neweco helemaal gratis, de kosten voor het betalen via Bancontact nemen wij voor onze rekening. Deze betaalmethode is zonder account veilig te gebruiken als u beschikt over een betaalpas van een grote aangesloten Belgische bank.

PAYPAL


Wij accepteren betalingen via Paypal, veilig, snel en simpel shoppen op NewEco en betalen via Paypal.
De kosten die paypal hanteert voor het uitvoeren van online betalingen nemen wij voor onze rekening!

Achteraf betalen via AfterPay (Nederland & België)


Betalen doe je achteraf met een digitale acceptgiro via AfterPay, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account. Je betaald dus niet rechtstreeks aan ons! Onze factuur/rekening dient enkel als aankoopbewijs en ter controle of het aankoopbedrag overeenkomt met de digitale acceptgiro die je van AfterPay ontvangt. Achteraf betalen via AfterPay is beschikbaar voor onze Nederlandse en Belgische klanten.

AfterPay voert voor neweco.nl het volledige achteraf betaalproces uit

Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij neweco.nl achteraf betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,- en bedrijven tot € 500,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun kopen tot een bedrag van € 500,- en bedrijven tot € 1000,-.

Consumenten uit België
kunnen kiezen voor AfterPay tot een bedrag van € 150,-.
(voor bedrijven uit België is deze dienst helaas niet beschikbaar). 

Minimum order bedrag en bijkomende kosten

* AfterPay als betaal methode gebruiken op neweco.nl kan bij orders vanaf € 5,-.
* De vaste administratiekosten voor deze betaalmethode: € 1,00 per order, tijdelijk gratis!

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit.
AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk alsnog betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.
Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Hier kun je de betalingsvoorwaarden van Afterpay en de meest gestelde vragen rustig doorlezen.

RUILEN / RETOURNEREN EN BETAALD VIA AFTERPAY
Als je artikelen komt ruilen in ons filiaal te Nieuwland of je bestelling in zijn geheel wenst te retourneren zal Neweco het prijsverschil met je verrekenen of het gehele aankoop bedrag rechtstreek aan je terugstorten. (binnen 3 werkdagen na ontvangst van de goederen). Bij ruilen of retourneren komt de betalingsverplichting aan AfterPay dus niet te vervallen! De digitale factuur dient conform de voorwaarden na ontvangst van de goederen in zijn geheel binnen 14 dagen betaald te zijn.

Betalen met Creditcard


Wij accepteren betalingen met Mastercard, Maestro en Visa. Ook deze betalingen verlopen via een beveiligde verbinding. Bij een succesvolle betalingen keer je terug in onze webshop Neweco.nl, een succesvolle betaling is zo goed als direct zichtbaar in ons systeem. Voor deze betaaloptie rekenen wij geen kosten aan je door.

Vooraf overmaken per bankoverschrijving


Onze gegevens
tnv: Neweco
IBAN: NL33RABO0101459327
BIC: RABONL2U

In de bevestigingsmail tref je in de bijlage een factuur aan met het totaal te betalen bedrag.
Na ontvangst van je betaling op onze bankrekening verzenden wij de bestelling zo spoedig mogelijk.

Bestelling ophalen en online betalen


Op afspraak kun je je bestelling ook komen afhalen. Je kunt dan het orderbedrag online betalen via de betaalmethode die jouw voorkeur geniet waarna we de bestelling voor je gereed maken. Een PIN automaat is niet voorhanden en accepteren daarom enkel betalingen via de aangeboden betaalmethodes waaronder ook AfterPay.

Een mijn Neweco account aanmaken

Door een account aan te maken kun je het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en meer.

Bestellen met registratie

Onlangs toegevoegd

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €20,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta