Terug

 • Levering uit voorraad van eigen productie
 • Staffelkortingen bovenop onze concurrerende prijzen
 • Meer dan 95.000 tevreden klanten

Strengenmop-systeem met dubbele rolemmer en pers

Strengenmop-systeem met dubbele rolemmer en pers

Dit strengenmop systeem met dubbele rolemmer en strengenmop-pers is ideaal om grote waterbestendige vloeren te reinigen. De strengenmop is samengesteld uit kunststof microvezels die niet alleen streeploos reinigen maar door toevoeging van polyamide ook het grootste deel van kwalijke bacteriën opneemt en vasthoudt. Hierdoor is het microvezel strengenmop-systeem van NewEco bij uitstek geschikt om te gebruiken op plaatsen waar hygiëne, naast wenselijk, absolute noodzaak is. Kinderdagverblijven, huisartsenpraktijken, wachtkamers en garagebedrijven zijn de plekken waar je ons strengenmop-systeem dan ook vaak tegen zult komen. Perfecte hygiëne met een minimale inspanning, zo zouden we dit NewEco systeem het best kunnen omschrijven.

Samenstelling van het strengenmop systeem

Het NewEco strengenmop systeem bestaat uit de volgende onderdelen:

 • twee emmers met een inhoud van 17 liter
 • een strengenmop-pers
 • een duwbeugel
 • een materiaalbakje
 • een aluminium telescopische steel
 • een mopklem
 • een 350 grams microvezel mop met kleurcodering

De bijgeleverde aluminium telescoopsteel kan ingesteld worden op een werkhoogte van maximaal 1,8 meter; zo kan iedereen op ergonomisch verantwoorde wijze vloeren moppen. Je schuift de steel uit tot net onder de kin en zet hem eenvoudig vast voor de meest optimale werkhouding. De strengenmops zijn los verkrijgbaar, zodat u ze altijd kunt vervangen als ze zijn versleten. Het NewEco systeem is een totaaloplossing voor de veeleisende gebruiker die zeer hoge eisen stelt aan hygiëne en een glanzend schoon eindresultaat.

Bestel je strengenmop systeem eenvoudig online

Omdat wij de inkoop van onze producten geheel in eigen hand houden en zelf de artikelen samenstellen stellen, zijn deze niet overal verkrijgbaar in de winkel. Op deze manier kunnen we je de laagste prijs garanderen. Bovendien vinden we het bij NewEco belangrijk dat al onze producten geproduceerd worden met een minimale belasting van het milieu.

Verzending van al onze producten is bij besteding vanaf 25,- Euro binnen Nederland en België altijd gratis. Dit is niet alleen van toepassing als je een compleet strengenmop systeem bestelt, maar ook als je in de toekomst extra strengenmoppen wilt bestellen.

Lees meer Sluiten

Filter

  • Dubbele rolemmer incl. strengenmop-pers

  Dubbele rolemmer incl. strengenmop-pers

  High-quality BlackLine dubbele rolemmer op zwenkwielen met stootbumpers inclusief robuuste strengenmop-pers met steelhouder, twee stevige zwarte 15 liter emmers met kleurgecodeerd hengsel en een materiaalbak voor aan de duwbeugel.

  149,95

  149,95

  + -
  • Dubbele rolemmer mopset (incl. pers)

  Dubbele rolemmer mopset (incl. pers)

  Complete kunststof rolemmer set inclusief twee 17 liter emmers, strengenmop-pers, duwbeugel, materiaalbak, lichtgewicht aluminium telescoopsteel, mopklem en hoogwaardige 350 grams microvezel strengenmop. Deze rolemmer mopset is ideaal voor grote vloeren.

  129,75

  129,75

  + -
  • Mopemmer Shipmate met rollen-pers

  Mopemmer Shipmate met rollen-pers

  De 14 liter mopemmer Shipmate met voetbediende rollenpers is een handig hulpmiddel voor het wringen van strengenmoppen en vlakmoppen met flapverbinding. Bovendien is deze mopemmer zeer compact waardoor je hem gemakkelijk kunt transporteren en opbergen.

  25,49

  25,49

  + -
  • Strengenmop Microvezel

  Strengenmop Microvezel

  Hoogwaardige 350 grams/m² band geluste microvezel strengenmop met kleurcodering die je op de juiste vochtigheidsgraad brengt door overtollig vocht uit te knijpen met behulp van een rolemmer met strengenmop-pers. Ideaal voor grote vochtbestendige vloeren.

  11,-

  11,-

  + -
  • Ergonomische telescoopsteel

  Ergonomische telescoopsteel

  De roterende ergonomische handgreep in bolvorm van deze telescoopsteel zorgt dat je spieren en polsgewricht minder wordt belast tijdens het wissen van vloeren. Je kunt de telescoopsteel uitschuiven tot max. 160cm en op juiste werkhoogte fixeren.

  14,75

  14,75

  + -
  • Aluminium telescoopsteel soft grip

  Aluminium telescoopsteel soft grip

  Universele telescopische steel van lichtgewicht aluminium met soft grip handgrepen. De steel is instelbaar van 100 tot 180cm zodat je met de juiste instellingen belasting van spieren en gewrichten tijdens het reinigen van vloeren tot een minimum beperkt.

  13,98

  13,98

  + -
  • Strengenmop houder

  Strengenmop houder

  Je kunt nu eenvoudig met meerdere personen efficiënt uit een mopkar werken door zelf je extra strengenmopset samen te stellen. Ook ter vervanging van een versleten of gebroken strengenmophouder is hij natuurlijk een uitkomst.

  2,29

  2,29

  + -
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Neweco 10 / 10 - 31 Reviews @ Webwinkelkeur