Gratis verzending in Nederland en België
Op werkdag tot 16.00 direct verzonden
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Meer dan 100.000 tevreden klanten

Hotelkwaliteit Badtextiel van 100% gekamd katoen

Hotel handdoeken

Hotel handdoeken

Strandlakens 100x200

Strandlakens 100x200

Sauna handdoeken 80x200

Sauna handdoeken 80x200

Douchelakens 70x140

Douchelakens 70x140

Handdoeken 50x100

Handdoeken 50x100

Gastendoekjes 40x50

Gastendoekjes 40x50

Washandjes 17x24

Washandjes 17x24

Baby en kinderen

Baby en kinderen

Origineel Neweco® badtextiel voor professionals en particulieren van luchtige walk- badstof uit 100% zuiver gekamd biologisch katoen! Alle handdoeken uit onze badtextiel collectie zijn geproduceerd volgens de hoogst haalbare normen zoals die worden gesteld door hotels, wellness, en de zorgsector. Door de hoogwaardige afwerking waaronder stevige lussen en dubbel gestikte zoomranden gaan deze handdoeken gemiddeld 30% langer mee en dragen ook zo nog eens bij aan een beter milieu. De Neweco comfort badtextiel collectie van biologisch geteeld katoen is verkrijgbaar in 12 kleuren en een witte 500 grams hotel handdoeken professional lijn tegen groothandelsprijzen, deze witte hotel handdoeken zijn neutraal gebleekt zonder optische witmakers en machinaal wasbaar tot 95°Celsius.

Neweco® hotelkwaliteit handdoeken worden geproduceerd van biologisch geteeld katoen en vallen onder een Global Organic Textile Standard (GOTS Versie 5.0) certificaat waarover onze vaste producent beschikt. Zo zijn we er zeker van dat tijdens de katoenteelt geen synthetische gewasbeschermingsmiddelen, genetisch gemodificeerde organismen of kunstmest is gebruikt. Ondanks dat telen van biologisch katoen aanzienlijk duurder is, zijn wij van mening dat de eindgebruiker niet mag opdraaien voor hogere grondstofprijzen. De lagere marge nemen wij dan ook graag voor lief en eigen rekening zodat onze hotelkwaliteit handdoeken collectie van biologisch katoen voor iedereen toegankelijk is. Organic badtextiel van hotelkwaliteit, wie wil dat nu niet?

Badtextiel van hoge kwaliteit voor hotels

Onze tijdloze collectie helderwit badtextiel voor hotels is bovendien op natuurlijke wijze gebleekt en uitgevoerd in 500 grams walk- badstof dat is gemaakt van hoogwaardig ringaren gesponnen uit 100% gekamd biologisch katoen, hiermee hebben deze hotel handdoeken een zeer goed absorptievermogen, zijn vormvast en blijven lang mooi. Ondanks dat wij hebben gekozen om uitsluitend topkwaliteit materialen te verwerken kunnen wij onze witte hotel badtextiel collectie aanbieden met de voordeligste prijzen van de Benelux en tevens gratis verzending voor levering binnen Nederland of België.

Handdoeken voor sauna, wellness en strand


Ook grote sauna handdoeken en strandlakens ontbreken niet in onze 500 grams badtextielcollectie, met keuze uit 12 modieuze kleuren kom je altijd goed voor de dag tijdens een heerlijk strand of sauna dagje. Bovendien zijn ze uitgevoerd in royaal formaat van 80 bij 200 en 100 bij 200 centimeter, hiermee zijn ze voor iedereen groot genoeg en handig voor op het strand.

500 grams walk- badstof badtextiel in 12 moderne kleuren


Welke kleur handdoeken je ook kiest, ze zijn allen uitgevoerd in volumineuze walk- badstof, kleurvast reactief geverfd, en voorzien van een professionele object afwerking met dubbel gestikte zoomranden. Hiermee is ook ons gekleurd badtextiel; vormvast en lang mooi en absorbeert bovendien geweldig. Verkrijgbaar in 12 kleuren (12 gekleurd en een helder witte hotel handdoeken lijn) als handdoeken van 50x100, douchelakens van 70x140 en gastendoekjes van 40x50.

Maak je badtextiel compleet met extra ruime washandjes


Onze luxe washandjes zijn ruim bemeten met een formaat van 17 bij 24 centimeter waardoor je hand er prima past, de walk-badstof zorgt voor een rijke schuimproductie en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Topkwaliteit washandjes voor een zacht prijsje!

Hotelkwaliteit badtextiel van Neweco, eenmaal geprobeerd , voor altijd gewaardeerd.

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending in Nederland en België
Op werkdag tot 16.00 direct verzonden
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Meer dan 100.000 tevreden klanten