Badtextiel van Hotelkwaliteit uit 100% zuiver gekamd katoen

Badtextiel van Hotelkwaliteit uit 100% zuiver gekamd katoen

Zacht badtextiel van luchtige walk- badstof voor professionals en particulieren die kwaliteit waarderen. Alle handdoeken uit onze badtextiel collectie zijn geproduceerd volgens de hoogst haalbare normen zoals die worden gesteld door hotels, wellness, en de zorgsector. Door de hoogwaardige afwerking met dubbel gestikte zoomranden gaan deze handdoeken gemiddeld 30% langer mee en dragen zo bij aan een beter milieu. Verkrijgbaar in 12 kleuren en een tijdloze helder witte 500 grams hotel handdoeken lijn tegen scherpe fabriekswinkel prijzen, deze witte hotel handdoeken zijn neutraal gebleekt zonder optische witmakers en wasbaar op 95°Celsius.

Badtextiel voor hotels

Onze tijdloze collectie helderwit badtextiel voor hotels is uitgevoerd in 500 grams walk- badstof dat is gemaakt van hoogwaardig ringaren uit 100% gekamd katoen, hiermee hebben deze hotel handdoeken een zeer goed absorptie vermogen, zijn vormvast en blijven lang mooi. Ondanks dat wij hebben gekozen om uitsluitend topkwaliteit materialen te verwerken kunnen wij dit badtextiel aanbieden met de voordeligste staffelprijzen van de Benelux en tevens gratis verzending van al je bestellingen vanaf 20,- Euro.

Handdoeken voor sauna, wellness en strand

Ook grote sauna handdoeken en strandlakens ontbreken niet in onze 500 grams badtextiel collectie, met keuze uit 12 modieuze kleuren kom je altijd goed voor de dag tijdens een heerlijk strand of sauna dagje. Bovendien zijn ze uitgevoerd in royaal formaat van 80 bij 200 en 100 bij 200 centimeter, hiermee zijn ze voor iedereen groot genoeg en handig voor op het strand.

500 grams walk- badstof badtextiel in 12 moderne kleuren

Welke kleur handdoeken je ook kiest, ze zijn allen uitgevoerd in volumineuze walk- badstof, kleurvast reactief geverfd, en voorzien van een professionele object afwerking met dubbel gestikte zoomranden. Hiermee is ook ons gekleurd badtextiel; vormvast en lang mooi en absorbeert bovendien geweldig. Verkrijgbaar in 12 kleuren (12 gekleurd en een helder witte hotel handdoeken lijn) als handdoek 50x100, douchelaken 70x140 en gastendoekjes.

Maak je badtextiel compleet met extra ruime washandjes

Onze luxe washandjes zijn ruim bemeten met een formaat van 17 bij 24 centimeter waardoor je hand er prima past, de walk-badstof zorgt voor een rijke schuimproductie en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Topkwaliteit washandjes voor een zacht prijsje!

Hotelkwaliteit badtextiel van Neweco, eenmaal geprobeerd , voor altijd gewaardeerd.