Sprayflacons en -triggers van NewEco

Sprayflacon 2-Way Sprayer
2-Way trigger sprayer incl. 600ml flacon met schaalverdeling is instelbaar van fijne nevel tot strakke straal en bespaard 50% tijd omdat bij inknijpen en loslaten de spraykop geactiveerd wordt en daarmee in een handeling dubbel zoveel vloeistof vrij komt.
5,70
Sproeiflacon Ergo 750ml
Sproeiflacon Ergo is bestand tegen agressieve stoffen en werkt bijzonder fijn omdat de 750ml flacon een ergonomische vorm heeft die goed in de hand ligt en zo spieren en gewrichten aanzienlijk minder belast dat zeker een pluspunt is bij continue gebruik.
3,98
Sprayflacon 600ml
Sprayflacon 600ml met schaalverdeling en keuze uit een blauwe, groene, gele of rode trigger. Deze sprayers zijn voor veel bedrijven een perfecte keuze omdat ze niet te zwaar zijn bij langdurig gebruik en prima inzetbaar voor de spray and wipe-methode.
3,45
2-Way Spray trigger
2-Way Trigger is de meest efficiënte tex sprayer op de markt. Sprayen met de helft van de inspanning met dubbel zoveel resultaat door het tweeweg spraysysteem dat spuit bij indrukken en loslaten van de trigger.
4,29
Spray trigger ERGO
Deze spray trigger met een ergonomische vorm is bestand tegen agressieve stoffen en is specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik in de autosector, industrie etc. De spraykop kun je instellen van fijne nevel tot strakke straal. Min. Afname 10 stuks.
1,80
Chemical Tex Sprayer
Onze ultra resistente tex sprayer is de chemieverstuiver bij uitstek, bestand tegen zuren, solventen en andere agressieve producten. Dat maakt hem verreweg de meest ideale tex sprayer voor het verspuiten van verdunde chemicaliën. Min. afname 10 stuks.
3,25
Spray trigger XL
Topkwaliteit spray trigger met een 25cm lange aanzuigbuis, geschikt voor flacons tot 1000 ml (excl.). Doordat deze sproeikoppen lekvrij zijn zonder gebruik te maken van pakkingen hebben ze een lange levensduur. Minimale afname 10 stuks/kleur.
1,80
Spray trigger
Universele spray trigger met een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding. Deze spuitkop met 17cm lange aanzuigbuis is geschikt voor 600 ml flacons. Sproeikoppen zonder pakking met een lange levensduur! Minimale afname 10 stuks/kleur.
1,65
Flacon 600ml COLOR
Deze 600 ml sprayflacon is verkrijgbaar in 4 kleuren en is bestand tegen agressieve vloeistoffen. Door de schaalverdelingen met niveaulijn is het mogelijk al je vloeistoffen op effectieve wijze te verdunnen en te mengen. Min. afname 10 stuks/kleur.
1,65
Flacon 1000ml transparant
Transparante 1000ml flacon voor onze triggers met een stijgbuis v.a. 24 cm. Alle kleuren spray triggers XL en de chemical tex sprayer passen uitstekend op deze 1 liter flacon. De flacon is bestand tegen zuren en bijtende stoffen. Min. afname 10 stuks.
1,49
Flacon 750ml ERGO
Deze Flacon ergo met duidelijke schaalverdeling (excl. trigger) is bestand tegen agressieve stoffen, ideaal voor de autosector en industrie. Door ergonomische vormgeving is deze flacon geschikt voor intensief gebruik. Min. afname 10 stuks.
1,44
Flacon 600ml transparant
Transparante 600ml flacon met schaalverdeling, geschikt voor spray triggers met een 17cm lange stijgbuis (excl.). De flacon is geproduceerd uit hoogwaardig polyethyleen en is hierdoor goed bestand tegen agressieve vloeistoffen. Min. afname 10 stuks.
1,25
Dop met pakking
Dop met lekvrije pakking voor transport of opslag van vloeistoffen. Deze doppen van polyethyleen die passen op onze flacons zijn geschikt maar voor sluiten van flacons, ook met agressieve inhoud zoals zuren en chemicaliën. Minimale afname 100 stuks.
0,22
Sprayflacon met drukpomp
Duurzame sprayer met drukpomp en stevige 1.5 l. flacon, dé uitkomst bij veelvuldig vernevelen van vloeistof. De hoogwaardige pakkingen zorgen voor een lekvrije werking waarvan de chemiebestendige FKM uitvoering bestand is tegen agressieve vloeistoffen.
19,95
Food sprayer - Kwazar Venus
Venus food sprayer met handpomp, ontluchtingsventiel en 1,5 l. tank die voldoet aan de Europese normeringen 1935/2004 en 10/2011. Met deze food sprayer haal je een product in huis om veilig vloeistof te verspuiten binnen de voedingsmiddelenindustrie.
28,95
Venus foamsprayer
Deze professionele Kwazar Venus foam/schuimsprayer met 2 liter tank en handpomp beschikt over een geweldig werkende schuim nozzle die je favoriete snowfoamproduct omtovert tot een rijk dik schuim en is ideaal voor middelgroot oppervlak en auto’s.
27,95
Solvent Sprayer Venus Pro
Deze Venus Solvent sprayer is eenvoudig te hanteren en wordt onder druk gezet door middel van een robuuste handpomp. De sprayer beschikt over een 1,5 liter tank en is de bij uitstek geschikt voor het verspuiten van oplosmiddelhoudende reinigingsproducten.
26,95
Venus Chemicaliën super sprayer pro
Professional Venus Acid Sprayer 1,5 l. voor de verneveling van zure reinigingsmiddelen. De pakkingen en metalen delen van de Venus chemicaliën super sprayer pro zijn voorzien van een coating en dit is precies wat deze sprayer chemicaliën bestendig maakt.
26,95
Sprayflacons en -triggers van NewEco

Nog zo'n typisch stuk schoonmaakgereedschap dat je altijd nodig hebt zijn sprayflacons. In ons assortiment vind je sprayflacons in diverse kleuren en met verschillende volumes. Uiteraard zijn alle sprayflacons van de premium kwaliteit die je van ons gewend bent, zodat ze zelfs bij intensief gebruik lang mee gaan zonder kwaliteitsverlies. De volumes van de sprayflacons variëren van 600 milliliter tot 1.5 liter en zowel de flacons als de spraytriggers zijn gemakkelijk te reinigen en staan garant voor langdurig professioneel gebruik.

Sprayflacons en sprayers in diverse kleuren

Om op een eenvoudige manier je verschillende schoonmaakmiddelen te kunnen onderscheiden. leveren we onze sprayflacons in verschillende kleuren. Voor glasreiniger kun je een andere kleur nemen dan voor ontvetter, waardoor je nooit meer het verkeerde middel op de verkeerde plek gebruikt. Ook kun je spraytriggers in verschillende kleuren bestellen die je op de sprayflacons kunt schroeven om zo op dezelfde manier in een oogopslag te kunnen zien welk schoonmaakmiddel je in je handen hebt. De spraytriggers in ons assortiment zijn, naast de overzichtelijke kleurcodering, stuk voor stuk voorzien van een robuuste trekker en een solide pompmechanisme. De universele schroefdraad zorgt ervoor dat de triggers met de meeste flacons gebruikt kunnen worden.

Bestel je sprayflacons online bij NewEco

De producten in het assortiment van NewEco zijn niet verkrijgbaar in de winkel. Omdat wij alleen premium kwaliteit willen leveren tegen aantrekkelijke prijzen, bestel je je microvezel schoonmaakproducten en alle bijbehorende accessoires eenvoudig en veilig in onze webshop. De verzending van je bestellingen vanaf 20,- is binnen Nederland en België altijd gratis en je krijgt 30 dagen bedenktijd op al je bestellingen. We leveren uit ons eigen magazijn, dus dat betekent dat als een product op voorraad is en je het voor 16.00 hebt besteld, je het de volgende dag al in huis hebt. En mocht je ervoor kiezen om liever je achteraf te willen betalen, dan is dat ook geen enkel probleem: dan maak je eenvoudig gebruik van Afterpay. Bestel nu en koop je sprayflacons eenvoudig online op neweco.nl