Disposable Mopsteem van NewEco

Disposable microvezel mop
Disposable mop voor reinigen & desinfecteren, de hoge kwaliteit van microvezel voor wegwerp prijzen. Deze wegwerp mop met vleugels zijn van een dusdanige kwaliteit dat je ze zelfs 4 maal op 60°Celsius machinaal zou kunnen wassen. Min. afname: 100
0,41
Vloerwisser houder velcro PRO
Professionele mophouder met universeel steelgat incl. pen/schroefklem, blokkeerfunctie en velcro stroken waarop je snel 44cm brede microvezel moppen met klittenband plaatst, wegwerp moppen of stofwisdoeken kun je eenvoudig bovenop de mophouder fixeren.
16,50
Mop foam pad
Dubbelzijdige velcro mop foam dat dient als buffer tussen mophouder(40cm) en wegwerp moppen. Hierdoor kun je met een disposable- mopsysteem een stuk sneller, comfortabeler en veiliger werken en bovendien zorgt de mop foam voor een beter vloercontact.
6,48
Spraysteel 500ml
Professionele spraysteel universeel met verbeterde vulopening. Met de doseerknop activeer je de sprayfunctie om de gewenste hoeveelheid water te doseren tijdens het wissen van vloeren, maakt wringen en gesleep met emmers overbodig. (excl. mophouder).
32,95
Disposable Mopsteem van NewEco

Disposable mopsysteem met hoogwaardige single use microvezel vlakmoppen van Neweco, de ideale oplossing bij gevaar voor kruisbesmetting of als machinaal wassen uit hygiëne-oogpunt of kostenoverwegingen niet wenselijk is. Het NewEco systeem voor disposable vloermoppen is zeer geschikt voor gebruik in de zorg en voedingsverwerkende industrie. In combinatie met ons wegwerp stofwisser systeem beschik je over een complete single use oplossing voor zowel droge als klam-vochtige dagelijkse vloerreiniging.

Disposable mopsysteem, een geweldige oplossing met veel toepassingen

Hoewel de disposable vloermoppen van microvezel Speedy en Prestige gemaakt zijn om na gebruik weg te gooien, zijn ze van een kwaliteit die zo hoog is, dat ze tot wel 5 maal machinaal kun worden gewassen op 60° Celsius. Niet nodig maar misschien, maar het geeft wel aan dat de disposable vloermoppen van absolute premium kwaliteit zijn. Ons disposable microvezel vlakmopsysteem is zeer hygiënisch en houdt vuil echt vast. Hierdoor zijn de moppen uitermate geschikt voor alle gladde vochtbestendige vloeren en inzetbaar in de meest voorkomende situaties. Juist op plekken waar het desinfecteren van vloer en/of muur oppervlak noodzakelijk is omdat kans op besmetting een kritische punt is en extra aandacht verdient.

Je disposable mopsysteem maak je compleet met een houder foam pad en spraysteel

Je wegwerp vloermoppen van microvezel kun je uiteraard los bestellen, maar we hebben ook een speciaal systeem voor je in het assortiment dat het gebruik van de moppen nog eenvoudiger en doeltreffender maakt. Met de vloerwisserhouder en de telescoopsteel vervang je in een handomdraai de wegwerp vloermoppen en zorg je voor een ergonomische werkhouding tijdens de schoonmaak. De handige klittenbandbevestiging staat borg voor een solide verbinding tussen de disposable vloermoppen en de houder, zodat je geen last zult hebben van losschietende moppen.

Je koopt je single use vloermoppen van microvezel makkelijk online in onze webshop. NewEco microvezelproducten zijn niet verkrijgbaar in de winkel. Als je vandaag je vloermoppen bestelt heb je ze zo snel mogelijk in huis. De verzending is voor orders vanaf 20,- Euro altijd gratis binnen Nederland en België.

Het Disposable Mopsysteem van Neweco®, eenmaal geprobeerd - voor altijd geaardeerd!