Net dat beetje extra dat komt kijken bij de wasverzorging van bepaalde textiel soorten, hoewel microvezelproducten erg eenvoudig te reinigen en te onderhouden zijn, is het aan te bevelen om onze speciaal geselecteerde producten voor wasverzorging mee te bestellen bij je order. Zo weet je altijd 100% zeker dat de microvezeldoeken, -dweilen of -vloermoppen na iedere wasbeurt weer helemaal klaar zijn voor gebruik. Omdat wasverzorging verder gaat dan een beetje wasmiddel in de machine, hebben we een uitgebreid assortiment voor je samengesteld dat alle aspecten van de wasverzorging afdekt. Van wasmiddel tot droogrek.

Optimale wasverzorging voor een optimaal resultaat

De werking van microvezelproducten wordt voor een belangrijk deel bepaald door de mate waarin vuil kan worden opgenomen. Met de juiste wasverzorging, opvolgen van wasvoorschriften en het gebruik van een wasmiddel dat speciaal geschikt is voor het reinigen van microvezel, ben je altijd verzekerd van een optimaal wasresultaat. Schone frisse doeken en dweilen die weer helemaal klaar zijn voor hun nieuwe taak. In deze categorie vind je bij ons de volgende producten die je het schoonmaakwerk nog makkelijker maken.

  • Microvezel wasmiddel. Dit wasmiddel is door zijn unieke samenstelling ideaal om je microvezelproducten grondig mee te reinigen. Er zitten geen wasverzachterbestanddelen in dit wasmiddel, zodat optimale werking van je schoonmaakgereedschap geborgd blijft.

  • Wasnetten. Onze speciale wasnetten zijn het perfecte hulpmiddel om je microvezeldoeken, -dweilen en -moppen te beschermen tijdens het wassen. Een ander groot voordeel is dat je bijvoorbeeld dezelfde doekjes en dweilen eenvoudig bij elkaar kunt houden, zodat je later je was makkelijker en sneller kunt sorteren. Ook wasnetten voor dekens, schoenen en lingerie ontbreekt niet aan het wasnetten assortiment.

  • Droogrekken. De wasdroogrekken in het assortiment van NewEco zijn ideaal om je microvezeldoekjes super snel te laten drogen. Door de ruime opzet zullen de producten elkaar niet raken, wat een optimale droging met zich meebrengt. Uiteraard kunnen onze robuuste droogrekken ook gebruikt worden voor je gewone was.