Menu
EUR

Microvezel badtextiel

Energiebesparend, 100% kleurvast, vlekbestendig en blijvend zacht! Speciaal ontwikkeld voor massage, kappers, beauty, wellness...

Eco vriendelijk Soft Touch microvezel badtextiel van Neweco® Sneldrogend, 100% kleurvast, vlekbestendig en blijvend zacht! Ontwikkeld voor massage, kappers, beauty, wellness... Ons microvezel badtextiel is van de beste kwaliteit, duurzaam en ecologisch. Bovendien is het blijvend mooi, zacht en verkrijgbaar in meerdere 100% kleurvaste kleuren, aan jou dus de keuze. Na vele jaren ervaring en feedback zijn wij tot een microvezel badtextiel collectie gekomen voor de wellness sector waar wij voor met trots voor instaan. We laten al ons badtextiel volgens onze eigen specificaties milieuvriendelijk produceren met als resultaat ultra zachte en energiebesparend microvezel badtextiel waaronder handdoeken van hoge kwaliteit met een zeer lange levensduur. Ben je echter op zoek naar badtextiel met een hoge absorptiegraad, dan kunnen wij je ons Neweco biologisch badtextiel adviseren.

Ons microvezel badtextiel is eerlijk geproduceerd

Wij zien er al vanaf de ontwikkeling streng op toe dat ons badtextiel geproduceerd wordt volgens onze voorwaarden, hierdoor kunnen we garanderen dat onze handdoeken milieuvriendelijk volgens de Okoe-tex 100 standaard normen gemaakt worden. Uiteraard hanteren wij eerlijke prijzen en kunnen met zekerheid stellen dat er geen kinderarbeid aan te past komt, dat er eerlijke lonen worden betaald en geen uitbuiting in grote productielanden plaatsvindt. Dat is waar wij voor staan!

Milieubewust badtextiel van hoogwaardige microvezel

Met ons badtextiel uit 100% microvezels kan tot wel 50% energie bespaard worden op wassen en drogen. Buiten dat belangrijke aspect vinden wij het zeer belangrijk dat onze producten milieubewust worden geproduceerd. New Eco heeft het milieu hoog in het vaandel en we laten om die reden ook onze handdoeken collectie produceren door een gecertificeerd bedrijf dat onder andere beschikt over het Eokotex en Global Organic Textile Standard certificaat. Zo weten wij zeker dat tijdens de productie alleen gebruik wordt gemaakt van machines met een minimale belasting voor lucht en water en dat er geen alcohol , agressieve chemicaliën of oplosmiddelen tijdens het productieproces worden gebruikt.

Prima prijzen voor uitstekend microvezel badtextiel

Doordat wij zonder tussenkomst van exporteurs, importeurs of groothandelaren zelf de productie verzorgen, kunnen we het Neweco ''Soft Touch'' badtextiel aanbieden voor de scherpste prijs. Bovendien zijn onze handdoeken uitsluitend online verkrijgbaar op Neweco.nl. Mocht je echter interesse hebben om ons badtextiel offline te verkopen in bijvoorbeeld je winkel, beautysalon of wellness-praktijk neem dan vrijblijvend contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je opzoek naar badtextiel dat ook na vele wasbeurten mooi en zacht blijft? Dan zijn we trots dat ons microvezel badtextiel voor iedere toepassing een oplossing biedt. Alles op basis van Ecologische zuiverheid… voor een scherpe prijs! Als directe leverancier van microvezel badtextiel, blijft ons aanbod voor jou als klant overzichtelijk en transparant. Neem ook eens vrijblijvend een kijkje in onze rubriek microvezel schoonmaakdoekjes en vloerreiniging en profiteer ook bij het schoonmaken van de professionele kwaliteit van Neweco. Steeds een efficiënte en ecologische oplossing binnen handbereik! Bij je bestelling in onze webwinkel staan wij blijvend garant voor een veilige betaling en een snelle levering.

Neweco® Microvezel badtextiel, eenmaal gekozen – voor altijd gewaardeerd!

Taal
Valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €20,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!