Terug

 • Levering uit voorraad van eigen productie
 • Staffelkortingen bovenop onze concurrerende prijzen
 • Meer dan 95.000 tevreden klanten

Microvezel vlakmop-systeem met rolemmer en vlakmop-pers

Microvezel vlakmop-systeem met rolemmer en vlakmop-pers

Genieten van glanzend schone vloeren kan met het grootste gemak door dit complete microvezel vlakmopsysteem met rolemmer van zeer hoge kwaliteit. Ons compleet vlakmopsysteem als set is met uiterste zorg samengesteld, zodat je na het uitpakken eigenlijk meteen aan de slag kunt met een streeploze reiniging van al je vloeren. Niet alleen is het New Eco vlakmopsysteem van hoge kwaliteit, maar we beiden het je aan voor een scherpe online prijs en het wordt vanaf 25 euro in Nederland en België gratis bezorgd.

Een compleet vlakmopsysteem met veel accessoires

Vooral als er echt veel vloeroppervlak schoon gemaakt moet worden, is dit echt een ideaal vlakmopsysteem. De werking van de microvezel vlakmoppen garandeert een exceptionele vuilopname, omdat zelfs de kleinste vuildeeltjes worden vastgehouden in de microvezelstructuur. Je hebt nooit meer het gevoel dat je vuil aan het verplaatsen bent en door de toevoeging van polyamide in de vlakmop is ons vlakmop-systeem ook nog eens voor 99,9% antibacterieel.

De zwenkbare kop van de wissers zorgen ervoor dat vuil zelfs op de moeilijkste plekken kinderlijk eenvoudig kan worden opgenomen. Daarmee is de NewEco vlakmopset dan ook ideaal voor reiniging van de badkamer of het toilet. Door de onovertroffen vuilopname en de zekerheid dat bijna alle bacteriën worden weggenomen, wordt het microvezel-systeem veel gebruikt voor kinderkamers en in ruimte waar absolute hygiëne noodzaak is.

Bestel je vlakmopsysteem online bij NewEco

NewEco laat al haar producten in nauwe samenspraak produceren. Alleen zo kunnen we je een constante hoge kwaliteit garanderen. Bovendien vinden wij het belangrijk tijdens de productie het milieu zoveel mogelijk wordt ontzien. Met een vlakmop-systeem van NewEco heb je dus niet alleen altijd schone en streeploze vloeren, maar draag je ook nog eens bij aan een schoner milieu. Onze producten zijn alleen verkrijgbaar in onze webshop, zodat we je de laagste prijs kunnen bieden.

De verzending van je vlakmopsysteem is bij ons vanaf 25,- helemaal gratis binnen Nederland en België.

Lees meer Sluiten

Filter

  • Vlakmopsysteem met rolemmer (en pers)

  Vlakmopsysteem met rolemmer (en pers)

  Ons rolemmer vlakmopsysteem met pers is alles wat je nodig hebt voor hygiënisch schone vloeren. Dit vlakmopsysteem met rolemmer op zwenkwielen komt inclusief: vuilwater binnenemmer, pers, mophouder, microvezel vlakmop en steel.

  113,95

  113,95

  + -
  • Microvezel vlakmop Super Glide

  Microvezel vlakmop Super Glide

  Super Glide vlakmop 46x16cm met geeft aanzienlijk minder weerstand door een nieuwe techniek waarmee polyester strepen worden ingeweven en daarmee glijdt deze microvezel vlakmop gemakkelijk en met minimale inspanning over je vloeren.

  11,59

  11,59

  + -
  • Microvezel vlakmop Scrub 2 rings

  Microvezel vlakmop Scrub 2 rings

  De vlakmop Scrub 46x16 cm met pockets en tweerings flapverbinding is uitgerust met hoogwaardige microvezels en is voorzien van schuurstrips waarmee je zonder extra moeite in een handeling hardnekkige vervuiling veilig van je vloeren haalt.

  10,75

  10,75

  + -
  • Microvezel vlakmop Soft Touch, pockets en flappen

  Microvezel vlakmop Soft Touch, pockets en flappen

  Microvezel vlakmop Soft Touch met pockets en 2 rings flapverbinding is zacht en veilig voor al je vloeren en dankzij de ingenaaide compartimenten voorzien van een extra hoge absorptiegraad en daarmee een uitstekende keuze voor grote vloeroppervlakken.

  6,79

  6,79

  + -
  • Mopemmer Shipmate met rollen-pers

  Mopemmer Shipmate met rollen-pers

  De 14 liter mopemmer Shipmate met voetbediende rollenpers is een handig hulpmiddel voor het wringen van strengenmoppen en vlakmoppen met flapverbinding. Bovendien is deze mopemmer zeer compact waardoor je hem gemakkelijk kunt transporteren en opbergen.

  25,49

  25,49

  + -
  • Vlakmophouder 2 pins verbinding

  Vlakmophouder 2 pins verbinding

  Vlakmophouder 40cm van hoogwaardig kunststof met sterke magneetsluiting voor vlakmoppen met 2 gaten/rings flap- verbinding. In het universele steelgat plaats je eenvoudig de steel en fixeert hem met de bijgeleverde borgpen en schroefklem.

  27,75

  27,75

  + -
  • Ergonomische telescoopsteel

  Ergonomische telescoopsteel

  De roterende ergonomische handgreep in bolvorm van deze telescoopsteel zorgt dat je spieren en polsgewricht minder wordt belast tijdens het wissen van vloeren. Je kunt de telescoopsteel uitschuiven tot max. 160cm en op juiste werkhoogte fixeren.

  14,75

  14,75

  + -
  • Aluminium telescoopsteel soft grip

  Aluminium telescoopsteel soft grip

  Universele telescopische steel van lichtgewicht aluminium met soft grip handgrepen. De steel is instelbaar van 100 tot 180cm zodat je met de juiste instellingen belasting van spieren en gewrichten tijdens het reinigen van vloeren tot een minimum beperkt.

  13,98

  13,98

  + -
  • Vlakmop-pers

  Vlakmop-pers

  Stevige universele vlakmop-pers van hoogwaardig kunststof die past op de meest gangbare rolemmers. De bediening is zeer eenvoudig en gaat zonder zware belasting aan spieren en gewrichten dankzij de 30 cm lange hefboombediening.

  34,95

  34,95

  + -
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Neweco 10 / 10 - 31 Reviews @ Webwinkelkeur