Stofwissers van NewEco voor single use

sale
Disposable Stofwisser Startset Pro
Disposable Stofwisser Startset Pro
Onze stofwisser startset professional bevat een telescopische aluminium steel, houder 55cm met afwasbare rubberen lamellen en een rol disposable forsage stofwisdoeken. Deze stofwisser set is de beste manier om gladde vloeren haar en stofvrij te maken.
58,85 49,95
Stofwisdoeken 22x61cm forsage rol 100 stuks
Stofwisdoeken forsage rol á 100 stuks met staffelkorting al verkrijgbaar voor nog geen € 0,14 excl. p.st. Professionele disposable NewEco stofwisdoeken XL 22x61cm, gewoon de beste manier om effectief & hygiënisch gladde vloeren haar en stofvrij te maken.
22,95
Stofwisdoekhouder met rubber lamellen
Deze kunststof Stofwisdoekhouder XL heeft een afwasbare afneembare rubber lamellen zool. Extra breed, 55cm, dus alles sneller stofvrij en makkelijk om te reinigen en nog nooit wat het plaatsen van een disposable stofwisdoek zo eenvoudig.
24,95
Velcro Stofwisser microvezel wit 44cm
Deze stofwisser is een ware stofmagneet en ideaal om snel tussendoor laminaat vloeren stofvrij te maken. Hij is geschikt voor velcro mophouders van 40cm en de hoogwaardige microvezels lenen zich uitstekend voor het stofwissen van alle gladde vloeren.
5,49
Stofwisdoekhouder 38cm Aluminium
2-in-1 Stofwisdoekhouder PRO met foam & 4 rozetsluitingen voor het fixeren van wegwerp stofwisdoeken. Aan aan de onderzijde is de stofwisdoekhouder voorzien van velcro zodat je ook 44cm brede microvezel vloer en stofwissers met klittenband kunt plaatsen.
22,50
Telescopische aluminium steel 3x60 cm
Deze in lichtgewicht aluminium uitgevoerde telescopische steel is uitschuifbaar tot maximaal 180 cm zodat je de juiste werkhoogte kan instellen en zo lichamelijke klachten tot een minimum beperkt. De steel past op universele mophouders met schroefklem.
10,95
Velcro Stofwisser XL microvezel wit 60cm
Deze witte microvezel vloerwisser XL met klittenband is een ware stofmagneet en geschikt voor het droog stofwissen van grote gladde vloeren en laminaat. De vloerwisser kun je snel plaatsen of vervangen voor een schone op velcro houders van 55 cm breed.
7,25
Stofwisdoekhouder 56cm Aluminium
2-in1 Stofwisdoekhouder PRO 56cm inclusief zachte foam en 4 rozetsluitingen voor het bevestigen van disposable stofwisdoeken. De mophouder is ook zonder foam te gebruiken voor het bevestigen van 60 cm brede microvezel vloer of stofwissers met klittenband.
24,50
Ergonomische telescoopsteel
De draaide ergonomische handgreep in bolvorm van deze telescoopsteel zorgt dat je spieren en polsgewricht minder wordt belast tijdens het wissen van vloeren. Je kunt de telescoopsteel uitschuiven tot max. 160cm en vervolgens op juiste werkhoogte fixeren.
14,95
Stofwisdoekhouder 96cm aluminium
XL stofwisdoekhouder PRO van lichtgewicht aluminium met universeel steelgat komt inclusief noppenfoam en is uitgerust met acht rozetsluitingen voor het fixeren van wegwerp stofwisdoeken. Ideaal voor een droge reiniging van gangpaden en grote vloeren.
44,50
Stofwisdoekhouder 110cm Aluminium
Deze in aluminium uitgevoerde XXL stofwisdoekhouder is met zijn imposante afmetingen ideaal voor een snelle reiniging van sportvloeren, dansvloeren, gangpaden etc. De stofwisdoekhouder heeft bovenop 8 sluitingen voor het fixeren van wegwerp stofwisdoeken.
48,50
Stofwissers van NewEco voor single use

Het professionele single use (wegwerp) stofwissers XL systeem van NewEco, is de meest voordelige manier om effectief en hygiënisch gladde vloeren haar en stofvrij te maken. Het systeem werkt vaak beter dan een stofzuiger en is aanzienlijk goedkoper dan de meeste consumentenartikelen. Met single use stofwissers van NewEco maak je vanaf nu alles stofvrij en schoon als een professional.

Elke dag even een of meerdere keren de vloer stofwissen voorkomt veel aangekoekt vuil. Op deze manier blijft je vloer vele malen langer schoon. Waarom zou je steeds je vloer nat schoonmaken als het ook droog kan? De frequentie van natte reiniging zal aanzienlijk verlaagd worden doordat vuil als een magneet in de stofwisdoeken wordt opgenomen.

Stofwissers voor single use zijn breed inzetbaar

Door dagelijks even snel een stofwisser in te zetten neem je jezelf uiteindelijk veel werk uit handen. Het systeem is dan ook ideaal voor thuis, in de zorg, de horeca, kapsalons, trimsalons, detailhandel; kortom voor iedereen met gladde vloeren die graag snel en voordelig stof- en haarvrije vloeren heeft. Zeker voor mensen met huisdieren is dit stofwissersysteem helemaal perfect. Een keer per dag met de stofwissers door je huis en alle honden- en kattenharen kleven als aan een magneet aan de wegwerp-stofwissers. Ook in kapsalons zijn de stofwissers zeer praktisch inzetbaar, omdat ze ook die kleine haartjes die je met de bezem vaak mist, opnemen en vasthouden. De prijs van het NewEco stofwisser-systeem hebben we zo laag mogelijk gehouden, opdat je nooit hoeft te twijfelen om een nieuwe wisser te gebruiken.

Bestel je stofwisser vandaag nog online

Als je je stofwissers zo snel mogelijk in huis wilt hebben, dan bestel je je wissers en het stofwissersysteem vandaag nog online. Verzending van alle NewEco producten binnen Nederland en België is altijd gratis bij besteding vanaf 20,- Euro en we bieden je 30 dagen bedenktijd op al je bestellingen.

Stofwissers van Neweco®, voor als het echt huisstofvrij moet zijn!