Massagehanddoeken van zachte microvezel

Massage Handdoek xxl 100x220 cm
Grote massage handdoeken van vlekbestendige microvezel pluche met imposante afmetingen van 100 bij 220 centimeter. Deze nieuwe generatie massagehanddoeken xxl zijn gemaakt van 100% microvezel en door een vernieuwd productie proces nu nog zachter.
22,25
Massage Handdoek 70x140 cm
Heerlijk zachte microvezel massage handdoek van 70x140 cm die zorgt voor een aangenaam warm gevoel tijdens de massage. Deze microvezel massagehanddoeken zijn ideaal om op te liggen en voor het bedekken en warm houden van niet behandelde lichaamsdelen.
9,95
Massage doeken 45x90 cm
Heerlijke vlekbestendige massagedoeken van zachte microvezel met keuze uit 10 kleuren. Ideaal voor het bedekken van de bilpartij of het beschermen van broekranden tegen massageolie en opgerold kun je deze massagedoeken gebruiken als nek/hoofdsteun.
5,99
Massage handdoek xxxl 160x220 cm
Deze reusachtige massagehanddoek van zachte microvezel is ideaal bij fango (modder) therapie in massagesalons, fysiotherapie praktijken, wellness centra etc. Het formaat van 160x220 cm maakt dit grootste vlekbestendige massage handdoek op de markt.
29,95
Massagetafel overtrek / hoeslaken
Onze massagetafelovertrek van zachte microvezel heeft een goede pasvorm door de elastische band en sluitkoord waarmee je de hoes aantrekt. De massagetafelovertrekken 120x220 cm groot zijn geschikt voor massagetafels, relaxmatrassen en strandbedden.
29,95
Microvezel kompresdoeken
Heerlijk zachte kompresdoeken in het formaat 30 bij 40 centimeter van helder witte microvezel pluche met een steriel schone uitstraling, dat maakt hem ideaal om met heerlijk warme kompressen een gezichts- of schoudermassage af te sluiten.
1,69
Massagehanddoeken van zachte microvezel

Deze Ultra zachte microvezel pluche massage handdoeken lijn is bij uitstek het beste product op de markt voor professionele massagepraktijken. 100% geurproof, waar de massage handdoeken die je nu gebruikt waarschijnlijk na het wassen blijven ruiken naar massageolie. Met deze handdoeken is dat voorgoed verleden tijd! De 100% polyester microvezels absorberen geen geuren en bovendien was je massageolie er gemakkelijk uit, wat resulteert in 100% hygiënisch schone massagehanddoeken.

Massage handdoeken zijn vaak snel vervuild

Gebruik je veel massageolie tijdens een behandeling en zijn de handdoeken daardoor sterk vervuild, dan adviseren wij een industrieel waspoeder (zonder bleek en wasverzachter) te gebruiken met ontvettend vermogen en een wastemperatuur van min. 60°Celsius. Ons massage textiel is oersterk en kan hier gemakkelijk tegen.

Onze NewEco handdoeken voor massage zijn heerlijk zacht en dragen zo bij aan de juiste sfeer om je klanten en patiënten tot totale ontspanning te brengen. Met deze microvezel massagehanddoeken en onze bijpassende accessoires haal je dus het juiste product in huis voor een professionele behandeling.

De handdoeken zijn zeer ecologisch verantwoord, er passen tot wel tweemaal zoveel handdoeken in een wasmachine en dankzij de snelle droogtijd van het microvezel textiel bespaar je al snel tot 50% energie op de wasbeurten. Onze microvezel massagehanddoeken worden bovendien aanbevolen voor mensen met (huid) allergieën.

Bestel je massage handdoeken online bij NewEco

Omdat wij al onze producten aan zeer strenge eisen onderwerpen, hebben we de productie van A tot Z onder controle. Je kunt je massagehanddoeken dan ook alleen online bestellen. Bijkomend voordeel is dat we hierdoor een zeer aantrekkelijk prijskaartje kunnen hangen aan onze massagehanddoeken. De verzending binnen Nederland en België is al vanaf 20,- Euro gratis en we bieden je een bedenktijd van 30 dagen op al je aangekochte massage handdoeken.