Autowasborstels voor een professionele reiniging

Wasborstel Startset Entry
Professionele wasborstelset waaronder een solide uitschuifbare aluminium telescoopsteel van 3 meter lang met soft grip en waterdoorvoersysteem met aan/uit knop en onze wasborstel Guattuor die rondom is voorzien van ruim 60.000 ultra zachte borstelharen.
59,95
Autowasborstel Startset Handy
Deze handige autowasborstel set met waterdoorvoer komt incl. een telescoopsteel met uit/aan switch die je kunt instellen van 90 tot 180 cm, de wasborstel Guattuor is rondom bezet met zacht borstelhaar voor het veilig reinigen van auto’s en caravans!
44,95
Wasborstel Guattuor
De Wasborstel Guattuor is rondom voorzien van zacht gesplitst borstelhaar en WDV systeem. Het borstelframe van de Guattuor bestaat uit twee gelijke delen die naadloos in een hoek van 30° met elkaar verbonden zijn en is bezet met meer dan 60.000 haren.
23,95
Autowasborstel Gemina
Autowasborstel Gemina bevat meer dan 50.000 zachte pvc borstelharen speciaal voor het wassen van auto's en vrachtauto's. Het 25 cm brede borstelframe van stevig polyethyleen is tevens voorzien van een waterdoorvoer systeem en steelgat met schroefdraad.
22,75
Vrachtwagenborstel Gemina
Vrachtwagenborstel Gemina is 33cm breed en bevat meer dan 65.000 zachte pvc borstelharen. Dankzij het grote oppervlak van het borstelframe dat tevens is voorzien van een waterdoorvoer systeem is deze wasborstel ideaal voor de reiniging van vrachtauto's.
27,00
Autowasborstel Gloria
De Autowasborstel Gloria 27cm met waterdoorvoer is aan 3 kanten bezet met zacht borstelhaar en is hiermee veilig voor alle soorten autolak met het voordeel dat in een handeling uitstekende en opstaande delen samen met vlakke oppervlak worden gereinigd.
15,25
Dekborstel
Slijtvaste dekborstel met harde of zacht gesplitste borstelharen, stootbumpers en steelbevestiging met schroefdraad. Past op al onze pro stelen met en zonder WDV systeem en is geschikt voor het reinigen van scheepsdekken, dekzeilen, laadvloeren, etc.
13,25
Vrachtwagen Wasborstel Guattuor
Vrachtwagen wasborstel Guattuor met WDV is rondom bezet met > 60.000 zacht gesplitste haren van premium kwaliteit. De wasborstel is incl. borstelhaar 33 cm breed en bestaat uit twee gelijke delen die naadloos in een hoek van 30° met elkaar verbonden zijn.
27,75
Autowasborstel Gemina Forse
Autowasborstel Gemina Forse is 25 cm breed, royaal bezet met chemie en heet water bestendig zacht Antex borstelhaar en voorzien van een waterdoorvoer systeem. Dit maakt hem bij uitstek geschikt voor de meest grondige reiniging van voertuigen.
27,99
Telescoopsteel Blackline Pro 3 meter
Solide professionele telescoopsteel zonder waterdoorvoer met een maximale lengte van 3 meter. Het onderste deel is uitgevoerd in glasvezel en het uitschuifbare deel is van aluminium met stevige schroefdraadaansluiting voor het bevestigen van wasborstels.
31,95
Telescoopsteel MI Pro 180cm WDV
Solide professionele telescoopsteel, lengte 2 x 90 cm met waterdoorvoer, aan/uit switch en stevige aansluiting met schroefdraad voor het bevestigen van wasborstels. Het onderste deel van de MI Pro telescoopsteel is bezet met zacht comfortabel mousse.
25,95
Telescoopsteel Pro 3 meter WDV
Deze professionele telescoopsteel die je kunt uitschuiven tot 3 meter is voorzien van een wdv systeem met aan/uit switch en stevige tip met schroefdraad voor het bevestigen van wasborstels. Een waterslang bevestig je met een standaard Gardena koppeling.
44,95
Autowasborstel Active 1, met waterreservoir
Autowasborstel Active 1 met zacht borstelhaar en 150ml tank is een handige wasborstel voor kleine onderdelen. Dompel de borstel onder in een emmer water (eventueel met autoshampoo) om binnen enkele seconden het reservoir te vullen en aan de slag te gaan.
19,95
Autowasborstel Pro XXL
Deze extra lange zachte autowasborstel Pro XXL is 50cm lang en is bezet met meer dan 20.000 speciaal gesplitste hoogwaardige polyester borstelharen en hiermee ideaal bij de reiniging van lage delen zoals velgen, wielkasten en moeilijk bereikbare plaatsen.
9,95
Autowasborstel Pro
Handzame professionele autowasborstel die ook nog eens veilig is voor je autolak. De autowasborstel is voorzien van een handzame korte steel en is bezet met ruim 20.000 speciaal gesplitst borstelhaar voor een veilige zachte reiniging van ieder oppervlak.
7,89
Velgenborstel, Wheel Cleaner Brush Pro
Velgenborstel Wheel Cleaner Brush Pro is ons paradepaardje op het gebied van velgenborstels. Door de unieke kwaliteiten en lange levensduur wordt deze stevige velgenborstel al jaren ingezet door menig professioneel autopoetser als velgenkwast.
17,95
MF Velgenborstel
De rode MF Velgenborstel voor een krasvrije reiniging van velgen en onderdelen. Met de 31cm lange flexibele stam die royaal is bezet met zacht borstelhaar is deze XL velgenborstel ideaal voor het reinigen van brede enkel en dubbelspaak sportvelgen.
12,95
Autowasborstel polyester
Stevige handborstel van polypropyleen met een lange levensduur speciaal voor autopoetsers en wasstraten. Een zeer degelijke witte wasborstel met korte steel waarvan het montuur is bezet met stevige maar zacht gesplitste polyester borstelharen.
12,59
Velgenborstel klein zacht
Zacht chemicaliën bestendig velgenborsteltje waarvan de borstelharen gegarandeerd niet krassen. Het borstelframe is bezet met hoogwaardige zachte polypropyleen borstelharen waarmee deze velgenborstel bestand tegen zo goed als alle velgenreinigers.
6,19
Velgenborstel klein hard
Halfharde chemicaliënbestendige velgenborstel die ideaal is voor het verwijderen van sterke vervuiling. Deze kleine harde velgenborstel met hoogwaardig polypropyleen borstelhaar is zelfs bestand tegen de meest agressieve velgenreinigers.
6,19
Autowasborstels voor een professionele reiniging

Professionele autowasborstels, je komt er niet onderuit, bij het handmatig wassen van auto's kom je vaak moeilijk bereikbare plaatsen waar je niet zonder autowasborstel kunt. Zelfs professionals en autowasstraat-exploitanten kunnen niet zonder goede wasborstel om zeker te zijn van een goed eindresultaat. Je hebt vast wel eens gezien dat kentekenplaten en richels (voor)behandeld worden met een zachte autowasborstel voordat de auto door de wasstraat gaat. Vaak staat de wasborstel gereed in een emmer met sop voor een optimale verwijdering van hardnekkige vervuiling. Professioneel uitgevoerde autowasborstels nu ook voordelig verkrijgbaar voor particulieren in onze webshop.

Velgenborstels; ook je velgen verdienen immers wat meer aandacht

Banden zijn nog goed te reinigen met een autowasborstel, maar de vervuiling die zit op je velgen wil je niet in de wasborstel en zeker niet in je goede microvezeldoeken hebben! Afhankelijk van je type velg selecteer je welke velgenborstel hier het best bij past. Zo hebben wij velgenborstels met zachte en half harde haren maar ook een professionele velgenpenseel waarvan de borstelharen in een punt staan kan handig zijn bij het reinigen van schroefgaten of kleine onderdelen. Al onze velgenborstels zijn bestand tegen (agressieve) velgenreinigers en zijn voorzien van topkwaliteit borstelhaar.

Spoel eerst de auto goed af. Voordat je begint aan de carrosserie, altijd eerst de wielkasten, velgen en banden reinigen! Deze vervuiling wil je namelijk niet weer op je lak hebben als je net de auto gesopt hebt. Velgenborstels nooit droog gebruiken zodat je velgen niet beschadigen, gebruik hierbij altijd een goed sopje gemaakt van je favoriete autoreiniger. Gebruik je een velgenborstel in combinatie met agressieve velgenreiniger, neem dan voorzorgsmaatregelen en gebruik indien nodig beschermende handschoenen. Let op dat het niet in je ogen spat.

Autowasborstels met waterdoorvoer en handige tools

Ook een autowasborstelset met telescoopsteel ontbreekt niet in ons assortiment, ideaal voor het reinigen van hoge voertuigen of lager gelegen delen zonder bukken. Of wat dacht je van een active autowasborstel met watertank die gedurende het poetsen automatisch sop doseert? Ben je klaar met poetsen en heb je de auto eenmaal afgespoeld dan kun je de lak gemakkelijk ontdoen van overtollig water door gebruik te maken van de Hydra Flexi blade waarna je nog maar even kleine details hoeft na te drogen met een microvezel droogdoek.

Professionele Autowasborstels van Neweco, eenmaal geprobeerd - altijd gewaardeerd!