Menu
EUR
 • Gratis verzending vanaf 20,- NL & BE
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retour
 • Voor bedrijf, instelling en particulier
 • Snelle levering binnen 1-2 werkdagen

Brillendoekjes full color bedrukken

Al vanaf 1000 stuks kun je bij ons microvezel brillendoekjes full color 4.0 met je logo of eigen ontwerp bedrukken. Tegen kleine meerprijs kunnen wij na het drukken de brillendoekjes per stuk voor je verpakken in een transparant glanzend polyzakje met kleefsluiting voor een extra luxe en blijvend schone uitstraling. Vraag geheel vrijblijvend offerte aan!
Bel nu: +31 (0)85 486 41 21

Brillendoekjes bedrukken met strenge kwaliteitscontrole

Bij het bedrukken van onze hoogwaardige microvezel brillendoekjes bedrukken besteden veel zorg en aandacht aan de bedrukking, iedere bestelling gepersonaliseerde brillendoekjes voldoet dan ook aan onze strenge normen:

 • Topkwaliteit 4.0 Full color bedrukking
 • Brillendoekjes gemaakt van hoogwaardige microvezels
 • Eventueel verpakt in mooi hoogglans polyzakje met kleefsluiting
 • Een vetvrije en streeploze reiniging van brillenglazen
 • Telkens weer bruikbaar, een duurzame reclame
 • Snelle levertijden, door productie binnen de EU
 • All-in prijzen: advies/hulp, brillendoekjes, bedrukken, verzenden & incl. BTW
 • Geschikt voor: brillen , opticiens, displays, DVD/Blu-ray , camera's, touchscreens, GSM, etc.

Onze microvezel brillendoekjes zijn van hoge kwaliteit en zeer soepel zodat brillen met het grootste gemak gereinigd kunnen worden. Het soortelijk gewicht van het materiaal is 240gr/m2 en is aan een zijde geprepareerd met een speciale coating zodat het poetsresultaat zo optimaal mogelijk en volkomen streeploos is.

Bedrukte brillendoekjes standaard met kartelrand

Door de kartelrand zullen de brillendoekjes minder snel rafelen en wordt de levensduur van de brillendoekjes aanzienlijk verlengd. Naast de praktische voordelen van deze kartelrand, geeft het de gepersonaliseerde brillendoekjes ook nog eens een mooie luxe uitstraling die door de ontvangers zeker zal worden gewaardeerd. Brillendoekjes personaliseren was nog nooit zo makkelijk en aantrekkelijk, als met de service van Neweco.

Wij leveren brillendoekjes bedrukt vanaf 1000 stuks in de standaard maten:

 • 15 x 15 centimeter
 • 18 x 15 centimeter
 • 18 x 18 centimeter
 • 21 x 15 centimeter
 • 20 x 20 centimeter
 • 30 x 20 centimeter.

Brillendoekjes bedrukken, een geweldige reclame

Omdat onze brillendoekjes een lange levensduur hebben en geleverd worden tegen scherpe prijzen, zijn de microvezel brillenddoekjes natuurlijk een geweldig reclame item dat zeer geschikt is als give away op beurzen, als service item bij brillen die verkocht worden, etc. De mogelijkheden die we bieden zijn bijna oneindig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciale kerstgroet op brillendoekjes of de mogelijkheid om een jubileum onder de aandacht te brengen? De bedrukte brillendoekjes verpakken wij (tegen meerprijs) per stuk in een mooi cellofaanzakje, zo blijven de doekjes gegarandeerd schoon en bovendien geeft dit een extra luxe uitstraling aan het geheel.

Aanleveren bestanden

Instructies voor het aanleveren van bestanden om uw full color brillendoekjes te bedrukken. 

Als je een bestelling hebt geplaatst ontvangen wij graag per email (info @ neweco.nl) het af te drukken beeldmateriaal onder vermelding van een omschrijving en het order of factuurnummer. Je kunt het beeldmateriaal aanleveren in een AI (Illustrator), PSD, EPS of JPEG bestand met een hoge resolutie (minimaal 300 dpi). Mochten de bestanden kwalitatief niet toereikend zijn dan stellen wij je hiervan op de hoogte.

Zijn de bestanden te groot om per email te versturen dan kun je ons dit ook doen toekomen via wetransfer. Na ontvangst van de bestanden gaan wij voor je aan de slag. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Als je ons hebt laten weten dat je akkoord bent en het voorbeeld goedkeurt, ontvang je een factuur. Als wij de betaling van je bestelling hebben ontvangen dan zetten wij je opdracht meteen deze door naar productie.

De levertijd is, buiten de productie, afhankelijk van een aantal factoren. Echter zodra je bestelling in de productie planning wordt opgenomen is vanaf dat moment de levertijd ca. 3 weken (afhankelijk van de orders die op dat moment in de planning staan). Enige snelheid in het voortraject is dus wel geboden indien de brillendoekjes op korte termijn nodig zijn.

De meest voordelige optie

Heb je wat meer tijd, dan kunnen wij het drukwerk uitbesteden en laten dan de doekjes rechtstreeks bedrukken bij de producent van onze microvezel brillendoekjes. Dit is al rendabel vanaf een oplage vanaf 2.500 stuks en scheelt bovendien enorm in de kosten, we maken je hiervoor graag een vrijblijvende offerte. De levertijd hiervoor is ca. 6 tot 10 weken na opdracht en betaling.

Laat brillendoekjes bedrukken door Neweco®, eenmaal geprobeerd - voor altijd gewaardeerd!

Taal
Valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €20,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij gebruiken cookies om onze webshop naar behoren te laten functioneren en te analyseren. Is dat akkoord? Ja Nee Privacybeleid »