Stofdoeken van microvezel

Stofhandschoen Excellent
De microvezel stofhandschoen excellent met keuze uit de kleur blauw en zalm heeft een zeer hoge stofopname capaciteit en is bij uitstek geschikt voor het ontstoffen van je interieur zoals meubelen en beeldschermen maar ook plekken zoals je auto dashboard.
4,39
Stofdoek Microvezel
Onze suède microvezel stofdoek in het formaat 40x40 cm met stevig afgewerkte zomen die zorgen voor een lange levensduur. Ultra zacht en veilig tijdens het afstoffen van delicate meubelen & hoogglans afwerkingen, bovendien kun je kiezen uit vijf kleuren.
2,99
Stofdoek Ultra Helderwit
Suède zachte witte microvezel stofdoek in het formaat 40x40cm die zelfs geschikt is voor het afstoffen van hoogglans meubelen. Kortom een stofdoek die veilig is voor de meest delicate oppervlakken en het reinigen van sieraden, brillen, camera lenzen etc.
2,98
Flexi-Duster Microvezel PRO
Professionele interieurwisser Flexiduster 80cm met wasbare 100% microvezel stofhoes om op moeilijk bereikbare plaatsen zoals (achter)radiatoren of langs muren en plafonds van kantoren of woningen snel en effectief spinnenrag en huisstof vrij te maken.
13,95
Flexi Duster Stofhoes PRO
Met voldoende reserve interieurwisser hoezen kun je het platte flexi duster systeem van Neweco tijdig voorzien van een nieuwe schone microvezel stofhoes zodat je zonder oponthoud verder kunt met je werkzaamheden en alles zo weer stofvrij is.
3,65
Flexibele Interieurwisser rasta
Flexibele interieurwisser waarvan de stofhoes is voorzien van lange microvezel rasta lokken om eenvoudig spinnen- en stofrag te verwijderen, ook op hoogte zonder dat je een huishoudtrap nodig hebt dankzij het bijgeleverde uitschuifbare telescoopsteeltje.
14,95
Stofdoeken van microvezel

Stof in huis is een ergernis voor iedereen en goede stofdoeken zijn daarom dan ook bittere noodzaak. Zeker voor mensen COPD of astma is een zo stofvrij mogelijke omgeving letterlijk van levensbelang. Met de unieke microvezel stofdoeken van NewEco maak je met een simpele handbeweging alle oppervlakken stofvrij. Door de speciale samenstelling van de microvezel stofdoeken wordt het vastgehouden tussen de vezels, zodat het niet weg dwarrelt tussen het stoffen door. Veel gangbare stofdoeken verwijderen wel het stof van het oppervlak, maar laten het stof vervolgens weer los waardoor het in de lucht blijft zweven.

Stofdoeken die het stof echt vasthouden

De NewEco microvezel stofdoeken zijn opgebouwd uit miljoenen kleine vezels die vuil en stof aantrekken en vasthouden. Door de doek voor het stoffen vier keer te vouwen, heb je de beschikking over 16 oppervlakken om mee af te stoffen. Als een deel van doek zichtbaar stof heeft opgenomen gebruik je een nieuw vlak. Als de doek volledig is gebruikt gooi je hem in de wasmachine. Omdat de microvezels het stof echt vasthouden, heeft het geen zin om de doek uit te kloppen. Het grote voordeel hiervan is dat je nooit stof verplaatst, maar echt verwijderd. Juist voor mensen die overgevoelig zijn voor stof door allergieën of aandoeningen aan de luchtwegen, is een microvezel stofdoek van NewEco een uitkomst en onmisbaar. Je zult het verschil met de gewone stofdoeken die veel mensen gebruiken dan ook meteen merken.

NewEco stofdoeken blijven hun werk doen

Na gebruik van de microvezel stofdoeken is een wasbeurt in de machine voldoende om ze weer gebruiksklaar te maken. Hierdoor is de stofdoek zeer duurzaam en gaat bij normaal gebruik jaren mee. De microvezel doeken zijn inzetbaar op vele ondergronden zoals hout en antiek maar ook zeer geschikt om het interieur en dashboard van je auto aan een grondige afstofbeurt te onderwerpen. NewEco stofdoeken laten letterlijk weinig stof opwaaien.