Microvezel schoonmaakdoeken voor sanitair

Microvezel zilverdoek Antibacterieel
Dankzij toevoeging van microscopisch kleine zilverdraad en zilverdeeltjes heeft deze rode microvezeldoek een antibacteriële werking en wordt vermenigvuldiging van bacteriën tegengegaan, ideaal dus om in te zetten bij de dagelijkse reiniging van sanitair.
3,55
Allround Microvezeldoek Block-tex rood
Deze rode allround block-tex schoonmaakdoek van 38 x 40 cm heeft stevig afgewerkte zoomranden en microvezels met een zeer hoge absorptiegraad en is door het herkenbare rode kleurtje ideaal voor het (klam)vochtig reinigen van sanitaire voorzieningen.
2,09
Newshiny non-woven rood
De rode newshiny non-woven microvezeldoek die wasbaar is op 90°C maakt alle gladde en glanzende oppervlakken van sanitaire voorzieningen moeiteloos hygiënisch en streeploos schoon zonder gebruik reinigingsmiddelen.
2,09
PVA Microvezel vaat/schoonmaakdoek
De pva microvezel schoonmaakdoek professional met een formaat van 38 x 35 cm maakt poetsen nog eenvoudiger; alles droogt super snel streeploos en vlekvrij op dankzij de unieke samenstelling van 55% polyester met 12% polyamide en 33% polyurethaan.
2,98
RVS polijstdoek microvezel
RVS polijstdoek van hoogwaardige microvezel in wafelmotief om alles van roestvrij staal en glimmende oppervlakken in sanitaire voorzieningen zoals spiegels en chroom van kranen na het schoonmaken snel streeploos te drogen met een diepe glans.
1,89
Microvezel Spiegeldoek
De revolutionaire microvezel spiegeldoek 40x40 met schubvormige koi structuur laat spiegels en alle gladde oppervlakken stralen als nooit tevoren en is geschikt voor een klamvochtige reiniging & droog voor het streeploos nadrogen van spiegels en sanitair.
1,85
Duo Mopsysteem
Je haalt een doordachte oplossing in huis met ons flexibele microvezel duo mopsysteem voor laminaat en gladde wand- en vloertegels. Dankzij de instelbare telescopische steel en wendbaarheid een ideaal mopsysteem voor gebruik in kleine en sanitair ruimtes.
34,95
Microvezel Duomop
Reserve microvezel duomop met klittenband bevestiging van hoogwaardige ultra fijne microvezels die zorgen voor optimale schoonmaakresultaten. Deze microvezel mop kun je tweezijdig gebruiken en is speciaal op maat gemaakt voor ons duo mopsysteem.
6,95
Bamboe doeken set
Deze driedelige microvezel bamboe doeken-set maakt op natuurlijke wijze gladde oppervlakken hygiënisch schoon en is daarmee geschikt voor ruimtes waar hygiëne voorop staat. Voorkom kruisbesmetting, neem per vertrek een schone bamboedoeken set!
7,95
AquaBlade Douchewisser
Multifunctionele siliconen douchewisser die je altijd binnen handbereik hebt door de handige zuignap. Het blijvend flexibele wisserblad volgt perfect de contouren van wandtegels, douchewanden, ligbaden, etc. met altijd een streeploos en droog resultaat.
14,95
Microvezel schoonmaakdoeken voor sanitair

Als er een ding in je huis is waarvan je absoluut zeker wilt weten dat het schoon, fris en hygiënisch is, dan is het wel je sanitair. Microvezel schoonmaakdoeken voor sanitair van NewEco bieden je uitkomst en het ultieme gebruiksgemak. Omdat je de microvezeldoeken kunt gebruiken zonder schoonmaakmiddel, spaar je bovendien ook nog eens het milieu zonder dat dat ten koste gaat van de broodnodige hygiëne. Het geheim zit hem in de unieke samenstelling van de microvezels die tot 99,9% van de bacteriën opnemen en vasthouden tijdens elke schoonmaakbeurt.

Microvezeldoeken voor toilet en badkamer

Door de microvezeldoeken vochtig te maken met lauwwarm water zijn ze klaar om het ergste vuil van je sanitair te verwijderen. Simpelweg je doek een paar keer vouwen zorgt ervoor dat je voldoende oppervlakken hebt om de badkamer en het toilet grondig te reinigen. Na volledig gebruik van alle schoonmaakoppervlakken doe je de microvezeldoek in de wasmachine en wast hem, zonder wasverzachter. Of het nou gaat om het toilet, de kraan, de douchecabine of de deurklinken, met microvezeldoeken voor sanitair van NewEco is het resultaat altijd blinkend en streeploos.

Schoon sanitair in elke ruimte

De ecologische reiniging van sanitair met microvezeldoeken biedt vele voordelen ten opzichte van andere schoonmaakmiddelen. Zeker als je kinderen hebt is het een prettig idee dat je sanitair niet alleen optisch schoon is, maar dat ook alle bacteriën zijn verwijderd tijdens de poetsbeurt. Kranen, spiegels, deurklinken en wc-zittingen zijn vaak broeinesten van bacteriën. Broeinesten die al snel tot het verleden behoren met de microvezel reinigingsdoeken van NewEco. Een zeker en fris idee bij elk toiletbezoek. Ook de zeepresten in de badkamer en de tandpastaresten in de wasbak verwijder je zeer eenvoudig met de microvezel sanitair doeken van NewEco. Hygiëne en gebruiksgemak, dat is waar NewEco voor staat.