Gratis verzending in Nederland en België
Op werkdag tot 16.00 direct verzonden
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Meer dan 100.000 tevreden klanten

Solo® Druksproeiers van superieure kwaliteit

Solo druksproeiers, de juiste keuze als je na de zoveelste teleurstelling van slecht functionerende druksproeiers opzoek bent naar een professioneel sproei product… Dan heb je het nu gevonden! Onze sproeiers uit de solo® CleanLine staan op eenzame hoogte als het aankomt op druksproeiers van de allerhoogste kwaliteit. Solo druksproeiers staan garant voor grondig reinigen en desinfecteren van kleine, middelgrote of grote oppervlakken, deze sproeiers met drukpomp zijn dan ook bij uitstek geschikt voor intensief commercieel gebruik en nu te koop op neweco.nl.

Type Solo Cleanline druksproeiers kiezen

Solo druksproeiers, al sinds 1948 de specialist op het gebied van drukspuiten. De brede kennis en knowhow die door de jaren is opgebouwd is samengebracht in deze CleanLine, specifiek voor de totale schoonmaakbranche. Al deze sproeiers zijn voorzien van een stevige kunststof tank die bestand is tegen chemicaliën en UV-stralen en duurzame onderdelen. Dus ongeacht voor welk model je gaat, al deze druksproeiers zijn van professionele kwaliteit en staan garant voor goede werking en een lange levensduur. Afhankelijk van het product dat je gaat verspuiten heb je de keuze uit druksproeiers met hoogwaardige FKM of EPDM pakkingen.

Wanneer kies ik voor Solo druksproeiers met FKM pakkingen,
als de oplossing die je gaat verspuiten of vernevelen olie of gechloreerde koolwaterstoffen bevat, zijn de sproeiers met FKM pakkingen de juiste keuze. Deze FKM druksproeiers zijn tevens geschikt voor het verspuiten van geconcentreerde of verdunde zuren binnen een pH-schaal van 1-7.

Wanneer kies ik voor Solo druksproeiers met EPDM pakkingen,
voor Alkaline (basis) oplossingen zijn onze druksproeiers met EPDM pakkingen de juiste keuze. Het verspuiten van alcohol en basis oplossingen  binnen de pH schaal van 7 - 14 zorgt dan ook niet voor problemen aan dit materiaal.

Wanneer kies ik voor Solo schuimsproeiers,
als het van belang is dat er binnen het reinigingsproces zo min mogelijk vocht wordt gebruikt dan zijn de schuimsproeiers het meest geschikt. Deze sproeiers zijn verkrijgbaar met FKM en EPDM pakkingen, welke type je nodig hebt staat omschreven onder de kopjes hierboven. Deze schuimsproeiers zijn bovendien voorzien van het gepatenteerde Solo varioFOAM systeem met verstelbare schuimdikte instelling waarmee de vochtigheidsgraad van het schuim kan worden ingesteld zonder dat er contact nodig is met de sproeikop. Het instellen van de vochtigheidsgraad gaat op eenvoudige wijze doormiddel van een grote schijf met richtingaanduiding (Wet <  / > Dry).


Solo druksproeiers voor zuren met een pH waarde van 1 tot 7 (FKM)

Zuur houdende reinigingsvloeistoffen worden effectief gebruikt binnen de commerciële reiniging van gebouwen en bijvoorbeeld door autoreparateurs. Tevens worden deze oplossingen gebruikt om kalkresten en -afzettingen te verwijderen, evenals ziektekiemen, bacteriën en nog veel meer. Ze zijn vooral belangrijk voor het hygiënisch reinigen van medische ruimtes, sanitairvoorzieningen, commerciële keukens, zwembaden, sauna’s en thermale baden.

Maar juist zure oplossingen zijn een zware beproeving voor pakkingen en onderdelen, derhalve zijn de CleanLine Solo druksproeiers specifiek voor gebruik met zure vloeistoffen voorzien FKM pakkingen. Dit type is tevens geschikt voor het verspuiten van oplossingen die olie of oplosmiddelen bevatten. Het pompsystemen is afgedicht om te voorkomen dat deze agressieve vloeistoffen mechanische schade veroorzaken. Dit alles draagt bij aan een lange levensduur van FKM druksproeiers.

Solo druksproeiers voor alkalische basisoplossingen met een pH waarde van 7 tot 14 (EPDM)

Met name vet, olie en eiwitresten is veelvoorkomend hardnekkig vuil in keukens en gastronomische ruimtes waarbij tijdens de reiniging veelal een alkalische reinigingsoplossingen noodzakelijk is om effectief en hygiënisch schoon te maken. Deze oplossingen worden ook gebruikt voor het reinigen van glas, het ontvetten van componenten in de metaalsector en bij specialistische autoreiniging. EPDM pakkingen zorgen voor een effectieve dichting en beschermen effectief verbindingsnaden van de CleanLine Solo druksproeiers. Behalve alkalische reinigingsoplossingen is EPDM ook geschikt voor het verspuiten van desinfecteeroplossingen zoals die worden gebruikt in ziekenhuizen en zwembaden. Om een lange levensduur te garanderen worden bovendien alle mechanische onderdelen beschermd tegen contact met het vloeistof. Tevens zijn de speciale spuitkoppen van zeer hoge kwaliteit en zorgen voor een gelijkmatig spuitbeeld.

Solo Druksproeiers van hoge kwaliteit specifiek voor de schoonmaakbranche, eenmaal gekozen - altijd gewaardeerd!

toepassingen solo druksproeiers

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending in Nederland en België
Op werkdag tot 16.00 direct verzonden
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Meer dan 100.000 tevreden klanten