Je logo op sproeiflacons van hoge kwaliteit, maak van een veel gebruikt gereedschap een geweldige giveaway. Met onze premium kwaliteit sprayflacons en -trekkers heb je natuurlijk al topkwaliteit in huis. Als je je sprayflacons ook nog eens laat bedrukken met je eigen logo, kom je nog beter voor de dag.

Sprayers en drukspuiten bedrukken en personaliseren

Voor je bedrijf of promotie-actie kunnen wij je sprayflacons bedrukken met je eigen logo of boodschap. Ook kunnen we de bedrukte flacons, in diverse maten, compleet leveren met spray-triggers. Omdat wij verschillende kleuren flessen hebben zijn de mogelijkheden onbeperkt en teveel om hier te etaleren een voor een te laten zien. Neem daarom altijd even contact op met een van onze medewerkers, zodat we je persoonlijke wensen kunnen bespreken en je een passende offerte kunnen aanbieden.

Sprayflacons bedrukken: een geweldige reclame

Met behulp van een hoogwaardige tampondrukmachine worden de flacons en/of drukspuiten bedrukt in een of maximaal twee kleuren met je eigen logo. Een schitterende reclame van uw bedrijf of product, die ook nog eens bijna dagelijks gebruikt zal worden. Zo blijft de reclameboodschap lang en op een positieve manier onder de aandacht. Sprayflacons bedrukken is een duurzame en originele manier om je bedrijf professioneel voor het voetlicht te brengen. Voor je eigen personeel, maar zeker ook voor je prospect en zakenrelaties.

Welke Flacons kunnen bedrukt worden?
Wij kunnen alle flacons bedrukken uit de rubriek: Sprayflacons.

Oplages Flacons bedrukken?
Voor het bedrukken van sprayflacons hanteren wij een minimale oplage van: 560 stuks.

Offerte?
De combinatiemogelijkheden zijn bijna onbeperkt: een of twee kleurendruk, verschillende soorten flacons, verschillende kleuren triggers enzovoort. Derhalve maken wij op basis van je wensen graag een passende vrijblijvende offerte. Neem contact met onze medewerkers op voor het bespreken van de mogelijkheden en het samenstellen van je order. Een kleine investering die onmiddellijk rendeert. Laat ons vandaag nog je wensen weten en wij bekijken graag de mogelijkheden.