Douchelakens 70x140 cm van gekamd katoen

Douchelaken - Antraciet grijs 70x140 cm
Luxe 500 grams walk- badstof douchelaken van gekamd katoen uit onze collectie hotelkwaliteit handdoeken, dit douchelaken voelt heerlijk zacht op de huid met een meer dan uitstekend absorberend vermogen en is bovendien kleurvast antraciet geverfd.
9,99
Douchelaken - Aqua blauw 70x140 cm
Dit 500 grams walk- badstof douchelaken van gekamd katoen uit onze collectie hotel kwaliteit handdoeken voelt heerlijk zacht op de huid met een meer dan uitstekend absorberend vermogen en is bovendien kleurvast Aqua blauw geverfd.
9,99
Douchelaken 70x140 cm
Luxe helder wit douchelaken van 500 grams zware hotelkwaliteit walk- badstof met een hoge absorptiegraad. Door de hoogwaardige afwerking en het beste ringgaren uit 100% gekamd katoen is dit douchelaken vormvast, slijtvast en bovendien heerlijk zacht.
9,95
Douchelaken - Zwart 70x140 cm
Met dit 500 grams zwarte walk- badstof douchelaken ervaar je pure hotel luxe! Het gekamde katoen zorgt voor een volumineus douchelaken dat aangenaam zacht is op de huid en heeft een meer dan uitstekend absorberend vermogen.
9,99
Douchelaken - Walnoot 70x140 cm
500 grams walnoot kleurig douchelaken 70 bij 140 cm met een geweldig absorptie vermogen, dit zorgt voor een ware wellness beleving na een heerlijke douche of bad. Dit badlaken is gemaakt van 100% gekamd katoen en heeft mooie aardse walnoot tint.
9,99
Douchelaken - Crème 70x140 cm
Crème kleurige douche/badlakens geven een luxe uitstraling aan je badkamer. Uitgevoerd in 500 grams walk badstof uit 100% gekamd katoen in een formaat van 70 bij 140 cm. Dit douchelaken heeft een zeer hoge absorptiegraad en is heerlijk zacht!
9,99
Douchelaken - Donkerblauw 70x140 cm
Nachtblauw is wellicht nog een betere benaming voor de mooie kleur van dit fantastische douchelaken in volumineuze 500 grams walkbadstof kwaliteit. Dit hotel kwaliteit douchelaken in het royale formaat van 70x140 cm heeft een zeer hoge absorptiegraad!
9,99
Douchelaken - Aubergine 70x140 cm
Deze aubergine kleurige douchelakens uit onze collectie hotel handdoeken geven een luxe uitstraling aan je badkamer. Doordat dit douchelaken van walkbadstof in het formaat 70x140 is gemaakt van 100% gekamd katoen voelt het heerlijk zacht aan op de huid.
9,99
Douchelaken - Olijfgroen 70x140 cm
Luxe olijfgroen douchelaken van zachte walkbadstof uit 100% gekamd katoen! Deze douchelakens zijn geproduceerd met hoogwaardig ringgaren van gekamd katoen. Hierdoor voelt het douchelaken zacht aan en heeft een uitstekend absorberend vermogen.
9,99
Douchelaken - Oranje 70x140 cm
Dit oranje douchelaken uit onze hotel collectie badtextiel is geproduceerd met uitsluitend hoogwaardig ring- gesponnen garen van gekamd katoen. Dit maakt het douchelaken pluisarm, heerlijk zacht en zorgt voor een uitstekend absorberend vermogen.
9,99
Douchelaken - Geel 70x140 cm
Een royaal bemeten 500 grams douchelaken 70x140 cm in zo’n fris geel zomerkleurtje vindt je niet eenvoudig, gezien de kwaliteit is de prijs ook nog eens zeer scherp te noemen. Met dit douchelaken is de persoonlijke verzorging een ware wellness beleving.
9,99
Douchelaken - Kiwi groen 70x140 cm
Douchelaken in een frisse Kiwi groene kleur van zachte walkbadstof uit 100% gekamd katoen met een hotel kwaliteit afwerking. Deze douchelakens zijn geproduceerd van hoogwaardig ringgaren en hebben een hoge absorptiegraad.
9,99
Douchelaken - Framboos 70x140 cm
Zacht framboos kleurig walkbadstof douchelaken in hoogwaardige hotel kwaliteit. Deze royale handdoeken van 70 x 140 cm voor douche en bad zijn geheel kleurvast reactief mooi effen framboos gekleurd en beschikken over bijzondere kwaliteiten.
9,99
Douchelakens 70x140 cm van gekamd katoen

Douchelakens van hotelkwaliteit die ook nog eens heerlijk zacht zijn koop je nu voordelig online. Na vele positieve reacties op ons helderwitte douchelaken 70x140 uit onze hotel handdoeken lijn hebben wij deze luxe douchelakens nu beschikbaar als complete collectie met keuze uit twaalf kleuren waaronder diverse aardse tinten. Al deze hotelkwaliteit douchelakens met het royale handdoek formaat van 70x140 cm zijn geprocedeerd van 100% Turks zacht gekamd katoen met een uitstekende absorptiegraad en hiermee ideaal voor douche, bad en wellness. Mede door de uitstekende afwerking blijven ze bovendien lang mooi, ook van kleur door speciaal verfprocedé.

Handdoeken 70x140, veruit het meest gebruikte douche en badlaken

Douchelakens ook bekend als badlakens in dit formaat zijn veruit de meest gebruikte badhanddoeken, in deze walk- badstof kwaliteit zijn ze dan ook méér dan voldoende om je lichaam volledig te drogen. Van deze douchelakens zal iedereen gecharmeerd zijn, omdat ze niet alleen mooi van kleur zijn, maar ook nog eens zacht op de huid aanvoelen. Het katoen is namelijk voor de productie van het (hoogwaardig) ring- gesponnen garen waar deze douchelakens mee geproduceerd zijn, volledig gekamd zodat het katoen zuiver en vrij is van onregelmatigheden zodat een optimale zachtheid en goed absorberend vermogen gegarandeerd is en blijft.

Van goede kwaliteit en gemakkelijk in onderhoud

De wasmachine en droger zijn de grootste vrienden van deze douchelakens, ze zijn zo sterk dat ze tot wel 30% meer was en droogbeurten doorstaan dan standaard badtextiel. Mede door de dubbel gestikte zoomranden aan de lange zijde zijn ze uitstekend bestand tegen uitrafelen. Bovendien worden de douchelakens heerlijk zacht in de droger zonder dat ze al te veel pluis afgeven zodat het soortelijk gewicht van 500 gram/ g/m² zo optimaal mogelijk gegarandeerd blijft. Bovendien zijn ze vorm en krimpvast met een tolerantie van +/- 5% en kleurvast reactief geverfd zodat ze machinaal gewassen kunnen worden tot 60°Celsius. Kortom Topkwaliteit voor een zacht prijsje en ook onze douchelakens worden bij besteding vanaf 20,- Euro gratis bij je thuisbezorgd.