Gratis verzending in Nederland en België
Op werkdag tot 16.00 direct verzonden
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Meer dan 100.000 tevreden klanten

Microvezel brillendoekjes en beeldschermdoekjes

10-pak Microvezel brillendoekjes pro black

Set á 10 zwarte brillendoekjes 20x20 met ultrafijne microve..
€13,95

10-pak Opticien brillendoekje

Set van 10 topkwaliteit opticien brillendoekjes 20x20 cm van..
€9,95

5-pak Brillendoekjes microvezel

Fraaie set á 5 zwarte brillendoekjes van suède zachte micr..
€6,99

5-pak Ipad schoonmaakdoekjes

Met deze set á 5 zwarte suède zachte microvezel schermdoek..
€8,25

Suède Microvezeldoek Zwart 40x40

Pluisvrije suède microvezeldoek zwart uit de Neweco® Black..
€2,49

Suède Microvezeldoekjes Zwart 30x30

Pluisvrij suède microvezeldoekje uit de Neweco® BlackLine ..
€1,99

Niks vervelender dan vingerafdrukken op je brillenglazen of op je beeldscherm. Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat het gebruik van papieren doekjes en schoonmaakmiddel je glazen en beeldscherm beschadigen. Met de microvezel brillendoekjes en beeldschermdoeken van NewEco behoort dit euvel definitief tot het verleden. De unieke microvezeldoeken hebben een samenstelling die gegarandeerd krasvrij en streeploos reinigt, zonder dat je schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken.

Brillendoekjes nemen alle vet probleemloos op


De microvezel brillendoekjes van NewEco nemen door de unieke eigenschappen van de microvezel probleemloos het vet op van uw brillenglazen, zonder te strepen of te krassen. Veel gebruikte papieren wegwerpdoekjes laten kleine krasjes achter op je brillenglazen, en na veelvuldig gebruik kun je die beschadigingen ook duidelijk zien op het glas. De NewEco brillendoekjes zijn 100% krasvrij en reinigen je glazen volkomen streeploos. Het gebruik van reinigingsmiddelen is niet nodig, waardoor deze brillendoekjes ook nog eens beter zijn voor het milieu. Speciaal voor bijvoorbeeld opticiens biedt NewEco de mogelijkheid om de microvezel brillendoekjes te bedrukken met een logo of naam. Dit is al mogelijk bij een afname van 500 stuks.

Beeldschermdoekjes voor je telefoon, iPad of laptop


De beeldschermen van tablets, telefoons en laptops zijn lastig schoon te houden. Zeker tablets en telefoons zitten na langdurig gebruik onder de vette vingers. De microvezel beeldschermdoekjes van NewEco reinigen je scherm niet alleen krasvrij, maar de microvezels nemen ook nog eens veel bacteriën op. Een prettig idee, als je weet dat telefoons en tablets de grootste bronnen van bacteriën zijn in je huis. Voor het reinigen van het beeldscherm van je laptop zijn de beeldschermdoekjes van microvezel een ideale oplossing. Omdat je geen reinigingsvloeistof hoeft te gebruiken is de kans dat je je scherm en je notebook beschadigd tijdens het reinigen tot een absoluut minimum beperkt. De beeldscherm en brillendoekjes zijn per vijf of tien verpakt, zodat je er altijd voldoende een bij de hand hebt.

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending in Nederland en België
Op werkdag tot 16.00 direct verzonden
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Meer dan 100.000 tevreden klanten