Bewaren en vers houden met folie van Aluminiumfolie.nl
Bij de bereiding van voedingswaren is een schone keuken en werkblad is van essentieel belang, hierbij is het werken met schone microvezeldoeken om bacteriëngroei tegen te gaan een must. Maar ook juist bereide voedingswaren moeten vers blijven, dit kan uitstekend met aluminiumfolie, zowel luchtdicht verpakken, afdekken, bewaren en invriezen kan uitstekend met deze folie. Bij aluminiumfolie.nl kun je voordelig professionele aluminiumfolie kopen, geen dunne supermarkt kwaliteit maar echte dikke folie waar vele professionele koks gebruik van maken.

NES neweco-schoonmaakartilelen.nl
Er zijn van die schoonmaakklussen waarbij net iets meer nodig is dan enkel microvezel schoonmaakdoeken, en speciale schoonmaakartikelen nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telescoopstelen of professionele drukspuiten.

haccp.stratpagina.nl
De voeding HACCP informatie startpagina over voedselveiligheid!

Een heerlijk moment voor jezelf www.theebloemen.nl
Buiten het feit dat schoonmaken met microvezel producten zonder schoonmaakmiddel goed is voor het milieu geeft het ook een aanzienlijke tijdwinst ten opzichte van de traditionele manier van schoonmaken. Geniet van die extra tijd en pak eens heerlijk kopje thee, theebloemen van Sensatea zijn hierbij ook nog eens een lust voor het oog maar ook voor verse losse thee en benodigdheden kun je terecht in de shop van Sensatea.

MultiSafepay.nl
Voor veilige online betaal mogelijkheden die ook nog een mobiel goed en betrouwbaar werken hebben wij MultiSafepay als partner gekozen, hierdoor kun je in onze shop veilig en snel afrekenen met onder andere iDeal, creditcards en Bancontact. Multisafepay een betrouwbare partner als het gaat om online betaaloplossingen voor webwinkels.

TVGids24.nl
Klaar met de schoonmaak? Raadpleeg gratis de online tv gids voor de programma's van vandaag, morgen en overmorgen! En geniet van de mooiste programma's.

ReisChecker.nl
Voor het lezen of zelf schrijven van vakantiebeoordelingen van onder andere hotels, campings en appartementen.

Ook een partnerschap/samenwerkingsverband met ons aangaan? Neem dan contact met ons op.