Sluiten

Non-woven siliconenvrije microvezeldoeken

Sommige plekken vereisen speciale aandacht als het gaat om hygiëne en grondige reiniging. Neweco siliconenvrije non-woven ultra microvezel schoonmaakdoeken zijn ontwikkeld om aan de hoogste eisen van antibacteriële reiniging te voldoen. De pluis en siliconenvrije non-woven microvezel beschikt naast een zeer hoog reinigend vermogen ook over antiba Toon meer

Prijs

-
10 Producten
Non-woven microvezeldoek NT130 XL grijs

Non-woven microvezeldoek NT130 XL grijs

Met deze hoogwaardige 130 grams non-woven microvezeldoek in de kleur grijs maak je licht vochtig glas en alle gladde oppervlakken snel hygiënisch streeploos schoon. Deze non-woven doek is bovendien scheur, pluis en siliconenvrij, beter bestaat niet!

Direct leverbaar
€ 2,95
Bekijken
Non-woven microvezeldoek NT100 wit

Non-woven microvezeldoek NT100 wit

Deze witte NT100 siliconenvrije non-woven microvezeldoek is er een die klamvochtig en zonder gebruik van schoonmaakmiddelen het beste resultaat geeft en alle gladde glanzende oppervlakken in een handeling streeploos reinigt zonder nadrogen.

Direct leverbaar
€ 2,49
Bekijken
Non-woven microvezeldoek NT130 grijs

Non-woven microvezeldoek NT130 grijs

Deze grijze non-woven microvezel NT130 is ideaal voor de horeca en maakt in recordtijd ieder glad oppervlak hygiënisch en streeploos schoon. Deze pluisvrije microvezeldoek is bovendien siliconen en pluisvrij en neemt 99.95% van alle bacteriën op.

Direct leverbaar
€ 1,98
Bekijken
Non-woven microvezeldoek NT130 blauw

Non-woven microvezeldoek NT130 blauw

Deze blauwe NT130 Non-woven microvezeldoek is siliconenvrij en geproduceerd uit flinterdunne microvezels waardoor je razendsnel en zonder strepen hardnekkig vet en vuil van alle oppervlakken kunt poetsen zonder gebruik van schoonmaakmiddelen.

Direct leverbaar
€ 1,98
Bekijken
Non-woven microvezeldoek NT130 groen

Non-woven microvezeldoek NT130 groen

Deze pluis en siliconenvrije non-woven microvezeldoeken NT130 groen verwijderen met het grootste gemak vet en vuil van alle oppervlakken. Klamvochtig geven deze schoonmaakdoeken bovendien een streeploos resultaat zonder nadrogen!

Direct leverbaar
€ 1,98
Bekijken
Non-woven microvezeldoek NT130 roze

Non-woven microvezeldoek NT130 roze

Deze roze NT130 non-woven microvezeldoeken mogen niet in je schoonmaak uitzet ontbreken. Klamvochtig verwijderen ze in een handeling gemakkelijk vet, vuil en 99,95% bacteriën en zorgen voor een streeploze hygiënische reiniging in sanitaire voorzieningen.

Direct leverbaar
€ 1,98
Bekijken
Non-woven microvezeldoek NT130 geel

Non-woven microvezeldoek NT130 geel

Deze NT130 microvezeldoeken geel hebben door de unieke non-woven technologie een stervormige structuur van microfilamentvezels met de capaciteit om klamvochtig vettige vervuiling moeiteloos op te nemen zoals geen andere schoonmaakdoek dat kan.

Direct leverbaar
€ 1,98
Bekijken
20-pak Disposable schoonmaakdoekjes xl
30% alcohol / Op = Op

20-pak Disposable schoonmaakdoekjes xl

Met deze disposable vochtige schoonmaakdoekjes xl met 30% alcohol kun je snel en hygiënisch je handen en harde oppervlakken reinigen zonder naspoelen of drogen. Deze disposable ''hygiëne'' doekjes met een ongekend groot formaat zijn ideaal voor onderweg.

Direct leverbaar
€ 4,95
Bekijken
Disposable  microvezeldoek NT80 50-pak
Op = Op

Disposable microvezeldoek NT80 50-pak

Met dit 50-pak NT80 disposable non-woven microvezeldoeken heb je 50 pluisvrije wegwerp schoonmaakdoeken in royaal formaat van 30x40cm tot je beschikking met de werking van hoogwaardige microvezel voor reinigen of desinfecteren van ieder oppervlak.

Direct leverbaar
€ 16,95
Bekijken
Disposable microvezeldoek NT45 50-pak
De laatste

Disposable microvezeldoek NT45 50-pak

Met dit disposable non-woven microvezeldoeken NT45 voordeelpak heb je 50 pluisvrije, zeer zachte wegwerp schoonmaakdoeken in royaal formaat van 30x40 cm tot je beschikking met de werking van hoogwaardige microvezel voor reinigen of desinfecteren.

Direct leverbaar
€ 11,49
Bekijken

Sommige plekken vereisen speciale aandacht als het gaat om hygiëne en grondige reiniging. Neweco siliconenvrije non-woven ultra microvezel schoonmaakdoeken zijn ontwikkeld om aan de hoogste eisen van antibacteriële reiniging te voldoen. De pluis en siliconenvrije non-woven microvezel beschikt naast een zeer hoog reinigend vermogen ook over antibacteriële eigenschappen en is food save. Dit maakt de non-woven doeken dan ook bij uitstek geschikt voor voedselverwerkende bedrijven, de reiniging van praktijkruimtes en zelfs voor ruimtes in ziekenhuizen bieden de non-woven ultra microdoeken van NewEco uitkomst. Doordat deze schoonmaakdoeken vrij van siliconen zijn bieden ze tevens uitkomst voor autopoetsers, schilders etc. en bij de voorbehandeling van met lak te spuiten oppervlakken.

Reinigen met duurzame non-woven microvezel

Door het speciale productieproces is de dichtheid van de vezels in de schoonmaakdoeken bestand tegen hogere temperaturen. De microvezel doeken zijn in de wasmachine te reinigen op 95º, waardoor bacteriën worden gedood en de doeken langdurig te gebruiken zijn. De non-woven ultra microvezeldoeken zijn zeer geschikt voor het reinigen van gladden oppervlakken waar grondige hygiëne noodzakelijk en wenselijk is. Ook voor de reiniging van sanitair zijn de microvezeldoeken uitermate geschikt. De doeken zijn zeer zacht en beschadigen de schoon te maken oppervlakken niet.

Non-woven ultra is breed inzetbaar

De non-woven microvezeldoeken zijn door hun samenstelling en eigenschappen breed inzetbaar voor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden en geschikt voor alle gladde oppervlakken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Praktijkruimtes van de tandarts of huisarts
  • Sanitair
  • Keukens
  • Badkamers
  • Ramen, glas en spiegels
  • Brillen, tv's, tablets en lenzen.

De microvezeldoeken reinigen krasloos en streeploos. Omdat bij het gebruik van deze microvezeldoeken geen schoonmaakmiddel hoeft te worden toegevoegd om tot een smetteloos resultaat te komen, spaar je ook nog eens het milieu. Het enige dat je hoeft te doen is de schoonmaakdoek met lauwwarm water bevochtigen. Microvezel heeft de unieke eigenschappen dat het vuil en bacteriën opneemt en vasthoudt. De doeken zijn zeer duurzaam en gaan jaren mee bij normaal gebruik en inachtneming van de wasvoorschriften. NewEco microvezeldoeken staan in elke situatie aan de basis van een hygiënische en milieuvriendelijke schoonmaakoplossing.