Menu
0

Hygiënisch borstelwerk incl. ergo steel

Hygiënische zaalveger set 60cm met ergo steel

Hygiënische zaalveger set 60cm met ergo steel

Hygiënische zaalveger set van 60 cm breed met zacht borstelhaar incl. ergo bezemsteel voor het vegen van gangpaden en grote vloeroppervlakken. Door de zachte borstelharen is deze zaalveger perfect voor het aanvegen van fijne stoffen.
€29,95
Hygiënische zaalveger set 50cm met ergo steel

Hygiënische zaalveger set 50cm met ergo steel

Hygiënische zaalveger set van 50 cm breed met zacht borstelhaar incl. schroefbare ergo steel voor het vegen van middel tot grote vloeroppervlakken. Dankzij het zacht gesplitst borstelhaar is deze zaalveger perfect voor fijne stoffen, water en zeepsop.
€28,95
Hygiënische zaalveger set 40cm met ergo steel

Hygiënische zaalveger set 40cm met ergo steel

Hygiënische zaalveger set van 40 cm breed met zacht borstelhaar incl. ergo steel voor het vegen van vloeren in kleine tot middelgrote ruimtes. Dankzij het zacht gesplitst borstelhaar is deze zaalveger perfect voor fijne stoffen, water en zeepsop.
€25,95
Hygiënische zaalveger set 30cm met ergo steel

Hygiënische zaalveger set 30cm met ergo steel

Hygiënische zaalveger set van 30 cm breed met zacht borstelhaar incl. ergo steel voor het vegen van vloeren in kleine ruimtes. Dankzij het zacht gesplitst borstelhaar is deze zaalveger perfect voor fijne stoffen, water en zeepsop.
€23,95
Halfharde zaalveger set 60cm met ergo steel

Halfharde zaalveger set 60cm met ergo steel

Hygiënische zaalveger set van 60 cm breed met halfhard borstelhaar inclusief ergo steel voor het vegen van gangpaden en grote vloeroppervlakken. Deze zaalveger is bestand tegen niet agressieve oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen.
€32,49
Halfharde zaalveger set 40cm met ergo steel

Halfharde zaalveger set 40cm met ergo steel

Hygiënische zaalveger set van 40 cm breed met halfharde borstelharen incl. ergo steel voor het vegen van vloeren in kleine tot middelgrote ruimtes. Deze zaalveger is bestand tegen niet agressieve oplosmiddelen en schoonmaak chemicaliën.
€26,65
Halfharde kamerveger set 30cm met ergo steel

Halfharde kamerveger set 30cm met ergo steel

Hygiënische kamerveger van 30 cm breed met halfharde borstelharen inclusief ergo bezemsteel voor het aanvegen van vloeren in kleine ruimtes. Dankzij de kwaliteit is deze kamerveger zelfs bestand tegen niet agressieve oplosmiddelen en chemicaliën.
€25,19
Straatbezem set 40cm met ergo bezemsteel

Straatbezem set 40cm met ergo bezemsteel

Harde straatbezem incl. bezemsteel van hoogwaardig aluminium met hygiënische kunststof ergo sleeve. Een 40cm brede straatbezem van hoge kwaliteit waarin je de bijgeleverde steel eenvoudig kunt plaatsen dankzij het steelgat met schroefdraad.
€26,85
Straatbezem set 30cm met ergo bezemsteel

Straatbezem set 30cm met ergo bezemsteel

Hygiënische harde straatbezem 30 cm inclusief ergo bezemsteel voor het vegen van kleine tot middelgrote vloeren. Een straatbezem van hoge kwaliteit waarin je de bijgeleverde steel eenvoudig kunt plaatsen dankzij het steelgat met schroefdraad.
€25,39
Luiwagen set 30cm met ergonomische steel

Luiwagen set 30cm met ergonomische steel

Hygiënische luiwagen met hard borstelhaar incl. ergo steel voor het schrobben van harde vloeren. Deze hoogwaardige luiwagen is bestand tegen de meeste oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen.
€22,95

Ben je opzoek naar borstelwerk waarmee je snel en hygiënisch kunt schoonmaken? Ons hygiënisch borstelwerk komt altijd inclusief ergonomische steel. Voor iedere harde vloer heb je met ons professioneel hygiënisch borstelwerk een oplossing dat zo is ontworpen dat het geschikt is voor gebruik in ruimtes van bedrijven en organisaties waar hygiëne prioriteit nummer één is. Alle producten uit onze serie hygiënisch borstelwerk zijn dan ook geproduceerd volgens strenge Europese normen. Je hebt  keuze uit zacht, medium en hard borstelwerk dat standaard als set komt standaard inclusief een hoogwaardige hygiënische ergo bezemsteel die je eenvoudig in het borstelframe schroeft en perfect past, dus nooit meer last van losse stelen!

Heb je binnen je organisatie te maken met strenge hygiëne (HACCP)normen dan bieden onze speciaal ontworpen borstels een uitkomst bij zowel droge alsook natte reiniging van harde vloeren. Kortom de oplossing voor de voedingswarenindustrie, keukens, ziekenhuizen, laboratoriums, zwembaden, etc. en bij ons ook voordelig beschikbaar voor particulieren die gesteld zijn op hygiëne en kwaliteitsproducten.

Hygiëne borstelwerk van industriële kwaliteit


De hoogwaardige copolymeren die gebruikt zijn bij de productie van de borstel- frames hebben een antistatische en waterafstotende werking zodat vuil en zich minder snel kan hechten aan het frame. Bovendien zijn ze door dit materiaal bijzonder slagvast zelf onder extreme temperatuur verschillen.

  • Made in Europe
  • RVS borstelhaar verankering
  • Geen roestvorming
  • PBT vezels met uitmuntende eigenschappen
  • Bestand tegen extreme temperaturen
  • Van -40°Celsius tot +150°Celsius
  • Geschikt voor sterilisatie met stoom
  • Geschikt voor sterilisatie met ontsmettingsmiddel.

Een mijn Neweco account aanmaken

Door een account aan te maken kun je het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en meer.

Bestellen met registratie

Onlangs toegevoegd

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €15,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €35