Microvezel Multi mopsysteem van NewEco

Microvezel Multi mopsysteem startpakket
Dit microvezel dweil/mopsysteem met klittenband maakt super snel al je gladde en laminaatvloeren streeploos schoon en biedt je gegarandeerd het schoonste resultaat. Het startpakket komt incl. een telescoopsteel, mopdoekhouder met velcro en 5 mopdoeken.
36,95
Microvezel mopdoek
Deze gewafelde microvezel Multi mopdoek van 55x27cm maakt al je gladde vloeren streeploos schoon en kun je tevens klamvochtig inzetten als xl schoonmaakdoek voor algemeen schoonmaakwerk of droog voor het streeploos drogen van glas, natuursteen, rvs, etc.
3,85
Microvezel mopdoek groen
Gewafelde 390 grams mopdoek van 55x27cm in de kleur groen. Zelfs hardnekkig vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon met deze mopdoek van hoogwaardige microvezel. Ook ideaal voor algemeen klamvochtig schoonmaakwerk of nadrogen van glas, rvs, natuursteen etc.
3,85
Microvezel mopdoek rood
Gewafelde microvezel mopdoek rood met de afmetingen 55x27cm en een soortelijk gewicht van 390 g/m². De mopdoek kun je klamvochtig ook gebruiken als xl schoonmaakdoek voor grote oppervlakken of droog voor het streeploos nadrogen van glas, rvs, tegels, etc.
3,85
Microvezel mopdoek geel
Ook deze hoogwaardige gele microvezel mopdoek 55x27 cm met wafelmotief is speciaal voor het Multi mopsysteem van NewEco. Dit type microvezel mopdoek met speciale wafel structuur voor vloerreiniging zorgt voor een ongeëvenaarde dieptereiniging.
3,85
Mopdoek houder
Multi mopdoekhouder met klittenband bevestiging. Door de speciaal voor dit mopsysteem ontwikkelde microvezel mopdoeken boven op de houder vast te drukken creëer je minimaal vijf schone werkvlakken. Ook ideaal als vloertrekker in sanitaire ruimtes.
14,95
Telescopische aluminium steel 3x60 cm
Deze in lichtgewicht aluminium uitgevoerde telescopische steel is uitschuifbaar tot maximaal 180 cm zodat je de juiste werkhoogte kan instellen en zo lichamelijke klachten tot een minimum beperkt. De steel past op universele mophouders met schroefklem.
10,95
Ergonomische telescoopsteel
De draaide ergonomische handgreep in bolvorm van deze telescoopsteel zorgt dat je spieren en polsgewricht minder wordt belast tijdens het wissen van vloeren. Je kunt de telescoopsteel uitschuiven tot max. 160cm en vervolgens op juiste werkhoogte fixeren.
16,79
Microvezel Multi mopsysteem van NewEco

Het Triple M "Microvezel Multi Mopsysteem" : ouderwets dweilen met hedendaagse microvezel technologie. Met dit uitgekiende systeem worden uw vloeren tot wel 50% schoner dan met ieder ander systeem en dat met het grootste gemak. Het Triple M systeem is bij uitstek het beste mopsysteem voor laminaatvloeren.

Waar staat Triple M voor?

Triple M is een complete microvezeloplossing om al je vloeren sneller, hygiënischer en makkelijker schoon te maken en te houden.
Waarom Triple M?

  • Microvezel: de dweilen zijn gemaakt van duurzame microvezel die garant staan voor streeploze hygiënische reiniging.
  • Mopsysteem: het multi mopsysteem dat we hebben ontwikkeld is gebaseerd op het beproefde en veelgebruikte moppen van vloeren.
  • Multi: je kunt de microvezeldoek op een ingenieuze manier opdelen in 5 schoonmaakoppervlakken, waarmee je maar liefst 75 vierkante meter vloeroppervlak kunt reinigen.

Doordat de mophouder (met klittenband) steeds in een nieuwe positie op de mopdoek gezet kan worden creëer je minimaal vijf schone werkvlakken; afhankelijk van de vervuiling en het type vloer goed om met een schoon exemplaar tot maximaal 75m² vloeroppervlak te reinigen. Ons Triple M Multi Mopsysteem is ideaal voor alle vloertypes en bijzonder geschikt voor laminaat en houten vloeren, waar een te vochtige reiniging voor problemen kan zorgen. Klam vochtig geven deze speciaal geweven microvezel wafel mopdoeken het beste resultaat, je zult versteld staan van de vuilopname zelfs als je dacht dat je vloeren al schoon waren.

Bestel je Microvezel Multi Mopsysteem vandaag online

NewEco stelt hoge eisen aan de productie van al onze producten. Niet alleen is alles in ons assortiment van top kwaliteit, we staan er ook pal voor dat tijdens de productie het milieu zo veel mogelijk wordt ontzien. Je bestelt je Microvezel Multi Mopsysteem snel en eenvoudig online. De verzending van al onze producten is altijd gratis binnen Nederland en België.