Terug

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Op werkdag voor 16:00 besteld, direct verzonden
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retour

Microvezel Multi mopsysteem van NewEco

Microvezel Multi mopsysteem van NewEco

Het Triple M "Microvezel Multi Mopsysteem" : ouderwets dweilen met hedendaagse microvezel technologie. Met dit uitgekiende systeem worden uw vloeren tot wel 50% schoner dan met ieder ander systeem en dat met het grootste gemak. Het Triple M systeem is bij uitstek het beste mopsysteem voor laminaatvloeren.

Waar staat Triple M voor?

Triple M is een complete microvezeloplossing om al je vloeren sneller, hygiënischer en makkelijker schoon te maken en te houden.
Waarom Triple M?

  • Microvezel: de dweilen zijn gemaakt van duurzame microvezel die garant staan voor streeploze hygiënische reiniging.
  • Mopsysteem: het multi mopsysteem dat we hebben ontwikkeld is gebaseerd op het beproefde en veelgebruikte moppen van vloeren.
  • Multi: je kunt de microvezeldoek op een ingenieuze manier opdelen in 5 schoonmaakoppervlakken, waarmee je maar liefst 75 vierkante meter vloeroppervlak kunt reinigen.

Doordat de mophouder (met klittenband) steeds in een nieuwe positie op de mopdoek gezet kan worden creëer je minimaal vijf schone werkvlakken; afhankelijk van de vervuiling en het type vloer goed om met een schoon exemplaar tot maximaal 75m² vloeroppervlak te reinigen. Ons Triple M Multi Mopsysteem is ideaal voor alle vloertypes en bijzonder geschikt voor laminaat en houten vloeren, waar een te vochtige reiniging voor problemen kan zorgen. Klam vochtig geven deze speciaal geweven microvezel wafel mopdoeken het beste resultaat, je zult versteld staan van de vuilopname zelfs als je dacht dat je vloeren al schoon waren.

Bestel je Microvezel Multi Mopsysteem vandaag online

NewEco stelt hoge eisen aan de productie van al onze producten. Niet alleen is alles in ons assortiment van top kwaliteit, we staan er ook pal voor dat tijdens de productie het milieu zo veel mogelijk wordt ontzien. Je bestelt je Microvezel Multi Mopsysteem snel en eenvoudig online. De verzending van al onze producten is altijd gratis binnen Nederland en België.

Lees meer Sluiten

Filter

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Neweco 10 / 10 - 33 Reviews @ Webwinkelkeur