Gratis verzending vanaf 25,- NL & BE
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
0
Gratis verzending vanaf 25,- NL & BE
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Stofwisdoeken Forsage ST60 22x61cm

Productomschrijving

Professionele niet geïmpregneerde disposable Forsage stofwisdoeken XL 22x61cm op een rol van 100 stuks. De beste manier om effectief en hygiënisch gladde vloeren haar en stofvrij te maken, stofwisdoeken forsage worden statisch tijdens het stofwissen en werken zelfs beter dan een stofzuiger. Bovendien zijn ze bij ons veel voordeliger dan de meeste consumentenartikelen in de supermarkt en met de hoogste staffelkorting á 20% al verkrijgbaar voor nog géén € 0,12 excl. btw per stofwisdoek.

Maak ook jij thuis of op de zaak vanaf nu alles haar en huisstofvrij zoals een professional! Met dit product heb je de beste oplossing voor werkelijk alle soorten gladde vloeren, en zelfs een disposable systeem voor het ontstoffen van je interieur tot de meest delicate items toe binnen handbereik.

Eigenschappen van forsage stofwisdoeken

Deze stofdoeken zijn speciaal op maat gemaakt voor onze hygiënische wisdoekhouder van 55cm breed met afneembare en wasbare lamellen zool. Ze zijn echter ook geschikt voor grote stofwisdoekhouders, door een perforatie lijn over te slaan voordat je de stofwisdoek afscheurt past deze perfect op onze houders met een totale breedte van 96 en maximaal de 110 centimeter uitvoering.

✔ Professionele kwaliteit
✔ XL formaat van 22x61 cm
Trekt stof aan door statische lading
✔ Alles super snel weer stofvrij
✔ Werkt veel beter dan kleefdoeken
Geschikt voor alle soorten gladde vloeren
 Ook hygiënisch als wegwerp stofdoek
 Zacht en veilig voor alle oppervlakken
Zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding
Ideaal voor COPD - patiënten.

Iedere dag een of meermaals de vloer stofwissen voorkomt aangekoekt vuil. De vloer blijft daardoor vele malen langer schoon, waarom nat schoon maken als het ook droog kan? De frequentie dat een natte reiniging nodig is zal aanzienlijk omlaag gaan omdat vuil en huisstof tot diep in de stofwisdoeken opgenomen wordt.

De meest effectieve manier om stof en losliggend vuil op gesloten, vlakke vloeren te verwijderen is stoffen met wegwerp stofwisdoeken. Dagelijks stofwissen voorkomt dat droog, losliggend vuil zich hecht aan de vloer, wel zo hygiënisch. Deze stofwisdoeken zijn ook ideaal om in te zetten als wegwerp-stofdoek, een ware stofmagneet waar huisstof en haren aan blijven kleven.

Stofwisdoeken voor grote en kleine vloeren

In combinatie met onze stofwisserhouder 55cm met lamellen zijn deze doeken ideaal voor het droog reinigen van kleinere vloeren en/of moeilijk bereikbare plaatsen. Zo heb je een systeem in handen voor huishoudelijk gebruik maar zeer zeker ook geschikt voor de professionele schoonmaakbranche. Het is de meest voordelige oplossing voor dagelijkse reiniging van gladde vloeren in kantoorpanden, dokters en tandartspraktijken, trappenhuizen, kleedlokalen, smalle gangen, etc.

Grote gladde vloeren maak je snel weer schoon door gebruik te maken van een extra brede houder. Doordat deze doeken niet zijn geïmpregneerd met kleefmiddel maar een statische werking hebben zijn ze de oplossing voor het vetvrij stofwissen van vloeren in sportcentra, sportscholen, gymzalen, balletzalen, theaters, dansschool, winkels, etc. die tussentijds gereinigd moeten worden. Uiteraard zijn de forsage stofwisdoeken ook geschikt voor de detailhandel en dan met name voor gangpaden van grote winkels, overheidsgebouwen en ga zo maar door.

Doordat deze stofwisdoeken niet geïmpregneerd zijn met kleefstof en dus volledig vetvrij zijn worden ze tevens veelvuldig ingezet op plekken waar hygiëne hoog in het vaandel staat zoals in de voedingsindustrie en de gezondheidszorg.

Past tevens op grote stofwisdoekhouders tot 110 cm breed
Deze stofwisdoeken zijn op 61 cm geperforeerd, als je 1 perforatie overslaat heb je een doek van 122 cm breed die uitstekend past op onze breedste stofwisdoekhouder voor vloeren en gangpaden. 

Werkwijze vloeren stofwissen

  1. Houdt de stofwisser naar je toe gericht met de breedste zijde
  2. Blijf continu contact houden met de vloer
  3. Maak eerst langs muren en meubelen stofvrij
  4. Daarna de rest van de vloer stofvrij maken
  5. Werk altijd richting de uitgang
  6. Verwijder vuile volle stofwisdoeken en neem een nieuw exemplaar.

Specificaties

Artikel
Disposable stofwisdoeken
Type
Forsage ST60
Artikel nummer
SWD1006
Op rol
100 stuks
Kleur
Wit
Afmetingen
22 X 61 cm
Samenstelling
100 % polyester
Gewicht
61 gram/m²
Werking
Statisch geladen (zonder lijm)
Eigenschappen
Zacht, hoog huisstof opname vermogen, vuil , (dieren)haren etc.
Na gebruik
Als resthuisvuil aanbieden aan de gemeentereiniging

Opnieuw bekijken

Stofwisdoeken Forsage ST60 22x61 cm rol 100 stuks
Stofwisdoeken Forsage ST60 22x61 cm rol 100 stuks

Deze Forsage stofwisdoeken ST60 me...

Deze Forsage stofwisdoe...

Op voorraad
€17,95 incl. btw